Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
317 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den erfarne modeentusiast har med stor sandsynlighed set det velkendte logo, der kendetegner brandet DC Shoes. Stilen er street og urban cool. En fremragende kombination af afdæmpede og skønne pangfarver og altid med brandets spejlvendte brandlogo i fokus. Udover brandets ikoniske sko finder du lækre sweatshirts, basis T-shirts og skjorter til den stilbevidste herre med hang til et sporty look.

Gør plads til DC Shoes på skohylden

Vi er vilde med det unikke look, som inspirerer til fede skaterlooks i en kombination med moderne items. Kombiner en af brandets lækre, grå sweatshirts med et par grove jeans og et par high sneakers i en lyseblå farve. Alle kollektionerne emmer af skaterstil med et amerikansk twist, og brandet er med god grund et af verdens førende tøjmærker inden for skaterverdenen. Hvis du er vild med stilen, er det blot at hoppe med på bølgen. De fede items med rå attitude og fede detaljer udgør et godt fundament på skohylden. Et par af de ikoniske styles bør have en fast plads blandt jakkesætssko, sejlersko og sneakers.

En verden af sport

Hvis du er til sportsaktiviteter på skateboard og BMX er dette brand et godt sted at starte. Disse sportsgrene er krævende, men stadig noget du kan praktisere i en afslappet atmosfære sammen med vennerne. Hele kollektionen er skabt til at bevare den afslappede tilgang til tilværelsen, hvor der er plads til fart og begejstring. Med de lækre items kan du afspejle stemningen. DC Shoes har ekspertise i ekstremsport og har derfor komfort, fleksibilitet og fede looks i højsæde. Indenfor netop denne verden er stilen cool og der er kræset for alle detaljer. Sammensæt de fedeste skaterlooks med dette sporty sortiment.

Gå ikke glip af