Jordnær æstetik fra Ca´Shott.Ca'Shott er et endnu ungt, dansk mærke, der allerede har vundet stort indpas på den internationale modescene, takket være sit hensyn til den allerhelligste treenighed, der findes - kvalitet, komfort og mode. Hvert eneste par sko i Ca'Shotts kollektion er fremstillet i ægte skind og naturens egne materialer, hvilket sikrer en fleksibel pasform, som tilpasser sig de fødder, der bærer dem. Hvis du drømmer om æstetik og jordforbindelse i et og samme skomærke, finder du her på Zalando lige nu sommerens lækreste sandaler, sneakers og støvler fra Ca'Shott. Selvom mærket er karakteriseret ved et stilsikkert og enkelt dansk design, har et par sko fra Ca'Shott altid det lille ekstra, som gør, at de skiller sig ud fra mængden. Diskrete, feminine detaljer og levende kontraster, der tilføjer originalitet til ethvert look, gør det at gå i Ca'Shott til en unik oplevelse.

CA SHOTT er et dansk mærke med fokus på design, komfort og kvalitet. CA SHOTT producerer sko og støvler til kvinder, der er cool og med på moden. Skoene bliver produceret i Portugal og Spanien af de bedste sko- og støvlematerialer fra Italien. Skindet på skoene er især udviklet således, at det passer til kunder, som vægter komfort højt. CA SHOTTsko er altså det helt rigtige valg til dig, som vil have det behageligt på farten, og som ikke går på kompromis.

CA SHOTT - cool og behageligt!

Mange har allerede fået øjnene op for CA SHOTT. Mærket er at finde i mere end 400 butikker rundt omkring i verden, og derfor skal det da heller ikke mangle i Zalandos online shop. Hos os får du leveret varen gratis hjem til dig indenfor 5 dage. Derudover kan du gratis returnere varen indenfor 30 dage, hvis du fortryder, eller størrelsen ikke passer. Cashott byder også på de fineste sandaler, som i den grad får ethvert skohjerte til at banke. Kom ind på Zalando.dk og oplev det store udvalg af sko, modetøj og accessories.

Vi tilbyder

På Zalando handler du nemt og bekvemt, og vi leverer altid dine varer gratis hjem til dig.

På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

Skriv til os enten via. e-mail eller kontaktformularen

Hold øje med