Katalog

Populære filtre
28 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et stilstudie i dansk design, når det er bedst – så se mere til skomærket Ca’Shott, som spreder københavnsk storbymode med minimalisme ud over den vidde verden. Her får man, som man ønsker i form af komfort og mode på samme tid, hvor kompromiser er et fyord, for ambitionerne og designsikkerheden er den samme høje standard hver gang!

Ca’Shott sørger for tidløse linjer i din skogarderobe

Danske Ca’Shott står for det, som kendetegner nordisk design herhjemme og i udlandet. Det er nemlig klassisk skomode, der fungerer som et perfekt basisvalg i hverdagen. Man holder sig nemlig til det, der virker – hvilket vil sige luksusmaterialer, som formes til stilfuldhed med velkendte farver. Det er kollektioner, der giver dig stilsikkerhed hver sæson! Her får man fodtøj designet ud fra en holdbar opskrift, der netop består af danske designere, skind fra Italien samt produktion og ædelt håndværk i Portugal. Denne treenighed sørger for pæne fødder, uanset hvor du skal hen, for designstilen fungerer upåklageligt.

Casual skodesigns i naturmaterialer

Rå, afslappet og feminin på samme tid – jo, det kan godt lade sig gøre takket være sortimentet med fodtøj fra Ca’Shott. Man navigerer ikke forvirret rundt i stilarterne, men dyrker signaturen – nemlig gedigen skomode, som egner sig perfekt sammen med jeans eller leggings. Tilsæt dertil en lækker strik samt en uldcoat og et stort tørklæde – og stilen er lagt til masser af venindehygge, gåture hånd i hånd med kæresten eller seriøse dage på studiet eller jobbet. Mærket rammer nerven inden for skandinavisk design, så du med tilfredshed kan gå masser af skridt med et bredt smil på læberne.

Hold øje med