Katalog

Populære filtre
204 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det danske brand skal ikke forveksles med noget andet. Deres mange års erfaring kan ses i alle kollektioner. De tager gamle klassikere op og giver dem nyt liv. De tilfører et ungt blik og den nordiske mode blomstrer som aldrig før i kollektionerne. Et must-have i alle mænds garderobe. Ryd en hylde i skabet og byd Gabba velkommen hjem.

Gabba – stilren kontrast

Med brandet kan du sammensætte et fuldendt outfit. De byder nemlig på en bred vifte af items. Den skandinaviske minimalisme er tydelig at se, da det stilrene look er til at spotte over hele linjen. Materialerne varierer mellem kollektionerne og farvepaletten er enkel og nedtonet. Hop i et par jeans i blå nuancer og style med en lys T-shirt. Tilføj en mørk bomberjakke og se hvordan der skabes en kontrast med de mørke farver. Afrund med et par fede sneakers og det sikre look til hverdagen er hjemme. Skift bomberjakken ud med en sort blazer og bær outfittet til festlige lejligheder.

Skab en rå kant

Gabba appellerer til dig, som har en fin sans for mode. Designerne klæder dig på, som har en personlig stil og ønsker at vise denne til verden. Med brandets items kan du fremhæve dine personlige træk og skabe blikfang med forskellige kontraster. Sammensæt et outfit, der både passer til familiefødselsdagen og turen med vennerne. Hop i en langærmet T-shirt og style med et par denim jeans. Tilføj et ur og se hvordan det skaber en rå kant til resten af outfittet. Smæk en cap på hovedet og fuldend dit look. Leg med mulighederne og udvid garderoben med det skønne sortiment.

Inspiration