649 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er ikke ofte, at vi kan iklæde os et stykke levende historie. Men hver gang vi tager Bjørn Borg-undertøj på, så kan historien alligevel mærkes. Det første par Bjørn Borg Classic Shorts 3201’er stadig det mest ikoniske stykke mandeundertøj i historien, og det revolutionerede den måde, undertøj blev skabt. Denne innovative tilgang til beklædning er stadig hjertet af Bjørn Borgs brand, som nu er udvidet fra udelukkende at skabe undertøj til også at tilbyde activewear, accesories og sko. Alt sammen i høj kvalitet og med fokus på bevægelighed og komfort.

Bjørn Borg – Et stykke moderne undertøjshistorie

Da Bjørn Borg I 1984 skabte sine første underbukser til herre, vidste han ikke, at de ville revolutionere den måde, undertøj blev skabt på. Både mænd og kvinder stod i kø for at få fat på et par af dette stykke nyskabende undertøj, og firmaet tog hurtigt fart fra sin spæde start i Sverige til det verdensomspændende brand, vi kender og elsker i dag. Med komfort og kvalitet i fokus, tør brandet lege med både friske farver og prints. De legende og modige sammensætninger giver dit undertøj helt nyt liv.

Fra undertøj til fuld garderobe

Det er ikke længere kun undertøj, du kan købe hos Bjørn Borg: Der byde på alt fra tennistøj til activewear og sneaks. Stilen er sporty, og pasformen er (ligesom underbukserne) skabt med det aktive menneske i fokus. Åndbare sweatjakker med stilrent snit, træningstights med fede og moderne prints og hoodies med det ikoniske Bjørn Borg på brystet. Hvert enkelt stykke tøj kan bruges både sammen og hver for sig. Så uanset om du er på jagt efter et specifikt piece eller et helt nyt træningsoutfit, men du ikke vil gå ned på komfort og kvalitet, så er Bjørn Borg den sikre vej at gå.

Gå ikke glip af