Katalog

326 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Flexfit byder op til masser af fede street looks til både sommer og vinter. Brandet byder på et fantastisk udvalg af fede kasketter med en særlig teknologi, der giver brugeren et lækkert fit. Teknologien giver dig den perfekte pasform som ved fleksible materialer tilpasser sig din hovedform. Her finder du en hat i tidløst design, der holder sæson efter sæson.

Flexfit kasketter – ikke kun til den dårlige hårdag

De cool kasketter er ergonomiske takket være den særlige teknik, der kombinerer elastan med polyuretan, som gør materialet bøjeligt uden, at kasketten bliver skæv. På den måde passer hatten altid. En fed kasket kan altid indgå i et flot outfit uanset sæson. Kasketter er helt ideelle om sommeren både til mænd og kvinder. Ikke nok med, at den skygger for solen giver denne hovedbeklædning tilmed en rå attitude. Hop i en tanktop og et par løse shorts sammen med din Flexfit kasket og du er klar til en gang basket med vennerne på havnen. Kasketten kan tilmed sagtens bruges sammen med en sweatshirt og er desuden elsket af mange mænd, for at redde en dårlig hårdag.

Kasketlook til kvinder

Med disse fede Flexfit kasketter kan alle kvinder opnå det ultimative boyfriend look. Den buede skygge giver kvinden et edgy look til det løse hår eller hestehalen i nakken. Hatten kan både bæres til et look med bukser og top og til en feminin kjole. Uanset om du er mand eller kvinde kan du blive en del af den revolutionerende industri af hovedbeklædning, hvor funktion og design går hånd i hånd. Udover de fede kasketdesign finder du også andre fede hatte som buckethatten og kasketter uden top. Find din favorit blandt de mange smarte hatte og det attraktive mærke, Flexfit.

Kombinér med