iDeal of Sweden – moderigtigt mobiltilbehør

Du ankommer ikke til jobsamtalen eller natklubben i det samme tøj, vel? Hvorfor skulle din tro følgesvend, dit uundværlige sidekick, din mobil, så gøre det? Læs her om iDeal of Sweden, den svenske opkomling, der har vendt op og ned på, hvordan vi ser mobiltilbehør.

Supermand i telefonboksen: "Min mobil er min påklædningsdukke"

iDeal of Sweden siger selv, at deres vision er, at alle deres produkter vil “blive elsket højere end den enhed, som de er fremstillede til at beskytte.” Når man tænker på, hvad folk generelt føler for deres mobil, er det en rimelig høj ambition at have.

Og det er lige det, der tænder os ved iDeal of Sweden: Alle produkter i deres unikke “iDeal Concept”-serie passer med hinanden på kryds og tværs. Du kan selv sammensætte covers og mobiltasker, så de matcher din tøjstil, dit humør og dine planer for dagen. 

Når du er kølig og fattet og klar til dagens møder, er din telefon dybblå og seriøs i en matchende skede af Premium PU, brandets eget unikke materiale. Men når du om aftenen træder ud af kontorbygningen for at møde en ven til kunstfernisering, er den pludselig rose gold og svinger kækt om hoften i en lille, mønstret skuldertaske. Lidt som supermand i telefonboksen – bare bedre.

Ideel kvalitet – fra hjerte til hånd og tilbage igen

iDeal of Sweden passer til de fleste mobiler og opdateres løbende i takt med, at nye modeller kommer på markedet. Som de perfektionistiske ærkeskandinaver de er, bliver alle deres produkter håndlavet i omhyggeligt udvalgte materialer og alt testes, før det sendes ud til butikker og kunder.

Og naturligvis er bæredygtighed tænkt ind i produktionen fra først til sidst. Der tages stor hensyn til miljøet og dyrevelfærd. De er især stolte af deres Premium PU, som giver ægte skind en kam til håret. I modsætning til både gængs imiteret læder og den ægte vare, er PU Premium meget længere om at vise de klassiske tegn på slitage, der sender ringere mobilcovers alt for hurtigt på pension i skraldespanden.

Dress din mobil op med det seneste look fra catwalken

Og iDeal Concept er ikke bare et system af udskiftelige produkter, der passer sammen. Her bringes design og funktion sammen. De fleste covers er selvfølgelig kompatible med magnetiske monteringer til bil, hjem og kontor, og selvfølgelig skal din 8K+ investering i den seneste nye model beskyttes ordentligt mod fald, stød, kaffespild og regndråber. Men derfor behøver dens cover jo ikke se ud som om, at man har parret en hazmat-dragt med en skudsikker vest, vel?

Af den grund er design fra iDeal of Sweden altid samplet fra de hotteste trends og er direkte inspireret af catwalks og modemesser over hele verden, samtidig med at der konstant arbejdes på at finde innovative og funktionelle løsninger. Uanset om det er covers, tasker eller andet tilbehør, så er du sikker på, at din telefon på én gang modstår skrammer og tiltrækker blikke i sæsonens farver og mønstre.

Vores mobil er vores tredje hjernehalvdel 

Mobilen er ikke bare kommet for at blive, den er nærmest blevet en forlængelse af vores hjerne. Den indeholder vores kalendere, vores indkøbslister, vores intime øjeblikke, vores hukommelse, vores port til verden, vores dagbog i billeder. Den er fremme i bussen, på jobbet, på gåturen, i køkkenet, i bilen, i sengen. Derfor er målet at udvikle både de mest optimale og moderigtige covers.

iDeal Of Sweden har konstant fokus på udvikling af nye innovative funktioner til deres produkter, der forenkle hverdagen for dig som er i evig bevægelse. Ved hver ny lancering arbejdes der på at tilføje så mange smarte løsninger og funktioner som muligt – selvfølgelig i perfekt balance med produktets design.