Katalog

Populære filtre

BALL® - afslappet hverdagsstil til ham og hende

Alle, der er børn af 1980’erne, ved, hvad en BALL® trøje er. Nu kan nye generationer også stifte bekendtskab med det afslappede og smarte modebrand. I dag kalder virksomheden bag navnet sig for BALL® Original, men det er den samme afslappede og komfortable stil, som du kender.

Brandet har egentlig sin oprindelse i 1970’ernes Italien, hvor deres ikoniske jeans kom til verden takket være Aldo Ciavatta. Hans tøjunivers var stærkt inspireret af det amerikanske collegeliv, og det var i den grad et farverigt univers, fyldt med poloer og baseballinspirerede styles. BALL® blev hurtigt en succes og spredte sig i rasende fart fra Italien til resten af Europa.

Et par år senere bliver mærket lanceret i Skandinavien, og da en stor svensk tøjkæde viser interesse for det italienske brand, begynder der at ske ting og sager. I løbet af et par år vokser tøjmærket hurtigt, og bliver en stor spiller i den Skandinaviske modebranche. I løbet af 1980’erne lancerer BALL® verdens første stonewashed jeans, hvilket bliver et kæmpe hit og snart er virksomheden den største spiller på det nordiske marked for jeans. Kort tid herefter følger de trendy sweatshirts med print og masser af pang på farverne. BALL® trøjerne bliver starten på en ny æra i brandets historie, og alene i Skandinavien sælger man mere end en halv million trøjer.

Afslappet streetwear til en aktiv hverdag

Den oprindelige virksomhed lukkede i 1998, men i 2020, efter en pause på 20 år og med nye kræfter ved roret, blev brandet relanceret. Ved hjælp af grundig research og gamle fotos, er det lykkedes at genskabe og naturligvis modernisere de originale BALL® jeans og sweatshirts. Denne gang med endnu mere attitude og nye styles. Det er dog stadig de fede farver, det behagelige tøj og den urbane livsstil og streetwear, der er i centrum.

Du finder et stort udvalg af det lækre hverdagstøj lige her hos Zalando. Dyk ned i en verden af smarte oversized T-shirts, hoodies med print, fede jakker, afslappede træningsbukser og de klassiske sweatshirts, som stadig er omdrejningspunktet, bare i nye farver. Her er alt, hvad du skal bruge til at kreere en personlig tøjstil, som minder lidt om streetwear og lidt om træningstøj, men i virkeligheden er helt sit eget.

Bæredygtigt tøj i økologiske materialer

Langt det meste af tøjet fra BALL® bærer Zalandos grønne label for bæredygtighed. Det gør det blandt andet, fordi det er produceret af mindst 70 % økologiske materialer, hvilket indebærer at tøjet er dyrket uden brug af syntetiske pesticider og gødning, samt genmodificerede frø. I sidste ende betyder det, at der spares op til 90 % vand i dyrkning af materialer sammenlignet med konventionelt landbrug. Du kan derfor købe tøj fra BALL® med god samvittighed. Se det store udvalg lige her hos Zalando.