For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

×Jeg accepterer.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

gratis levering og gratis retur

30 DAGES FULD RETURRET

×

Zalando kort og godt

På Zalando.dk tilbyder vi et stort udvalg indenfor tøj, sko og accessoires til damer. Du kan finde mere end 1.500 brands fordelt på over mere end 150.000 produkter, hvilket omfatter alt fra nationale modemærker til store internationale sportsmærker. Blandt nogle af vores favorit mærker finder du Vero Moda, Peak Performance, DAY mm. Du kan dog også forkæle dig selv ved at kigge nærmere på vores Premium sektion hvor du finder luksusmærker som Tiger of Sweden, Versace, Michael Kors osv. Udover disse tilbyder Zalando nogle af deres egne brands: Even&Odd, mint&berry, Anna Field, KIOMI og mange flere.


Noget der falder i enhvers smag

Har du brug for at forny din garderobe, så er du kommet til det rigtige sted. Med vores store udvalg af dametøj, sko og accessories har du mulighed for at skabe et helt nyt look hvad enten det er til hverdag, fest eller sport.


”Style is a way to say who you are without having to speak” – Rachel Zoe


Alle har hver sin stil, som man oftest holder sig til lige meget hvor meget man prøver at ændre det. Ønsker du virkelig at ændre din stil så har vi hjulpet dig godt på vej! Tag et kig under Modenyt og se noget af det nyeste der rør sig på catwalken.


En stil til alle

Hvad enten du står og mangler et outfit til hverdagens strabadser, blive festens midtpunkt eller i fitnesscentret så er det lige præcis Zalando.dk du skal tage et kig på. Vi tilbyder alt fra en simpel sort T-shirt til en elegant gallakjole med pailetter. Er du sports entusiasten så kig i vores sportssektion hvor du kan finde løbesko, fodboldstøvler, fitnesstøj, yoga udstyr og meget mere. Mangler du en eksklusiv taske så bliv inspireret i vores Premium afdeling, som byder på nogle af de mest førende designermærker.