Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Multipack
1.280 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

G-Star leverer rå denim i lange baner til dig og dine kære! Men hvad hører mere sammen med dette slidstærke materiale? Det gør naturligvis T-shirts, sneakers, skjorter og accessories. Dermed er der garanti for et komplet look eller enkelte statements med trendy stilarter som udgangspunkt.

Fan af urbane looks med G-Star

Det har været brugt som arbejdstøj i langt over et århundrede, men i dag er denim lig med modetøj grundet mange faktorer. G-Star er med til at gøre dette slidstærke materiale endnu mere hipt takket være et væld af vaske, farver og former. Denim er omdrejningspunktet samt den røde tråd. Men alt, hvad der hedder urbant casualwear er indbegrebet af dette hollandske mærke. Tøjet har så megen fed attitude, hvor energien syder ud af snit, detaljer og materialer. Det gælder alt fra lækre hoodies, armybukser, jeans og helt ned til undertøjet og livremmene samt læderhandsker og alt det andet, som oser af råhed og kant.

Godt håndværk og modetøj skaber glæde

Hos G-Star er man enormt produktive, for designerne kommer i tanker om nye idéer allerede inden næste kollektion er parat. Dermed er der lagt op til et overflødighedshorn af muligheder, hvad enten det er i form af mærkets klassiske palet med denim samt tidløse farver eller mere kulørte items. Man balancerer mellem begge dele, uanset om det er orange og pink eller sort og brun. Fede uldcoats, dunjakker i topkvalitet, jeans med slid de helt rette steder, skindbukser, rullekravetrøjer – man kunne blive ved. Tidens urbane favoritter er altid tilgængelige hos dette street-mærke, der konstant skaber begejstring.

Gå ikke glip af

G-Star – Et strejf af Holland

De har samarbejdet med alle typer af kreative folk. Det er alt fra topmodeller, musikere og arkitekter til fotografer og sågar en enkelt verdensmester i skak. Selvom mange folk forbinder denim med USA, så er det ikke tilfældet her. G-Star er nemlig hollandsk, og mærket bringer klassiske jeansdesigns op på et nyt niveau(1). Cowboybukser blev først og fremmest kendt som slidstærke arbejdsbukser i USA i 1800-tallet, og sidenhen er de blevet noget, som alle folk elsker at gå i, uanset om man er ung eller ældre, mand eller kvinde. G-Star er et råt og autentisk mærke, der siden 1989 har forkælet verdens denimfreaks med de lækreste designs. I dag er det ikke selve denimbukserne, der er trendy, for de har været brugt i mange år. Derimod er det de forskellige designs, som danner baggrunden for nye trends. Hos G-Star har man blandt andet gjort det moderne at gå med huller i bukserne igen, hvilket også er en trend, der kommer i bølger. I et par fede bukser fra dette internationale mærke er du altid med på moden, for det sætter standarden indenfor urban fashion med kant.

G-Star – er også mere end jeans!

Selvom denim er mærkets absolutte yndlingsmateriale, så har G-Star naturligvis fulgt den store efterspørgsel på andre produkter i samme fede stil. Det har mærket heldigvis valgt at følge op på, så du kan få fingrene i alt fra bukser og overtøj til fodtøj og accessories i samme ånd. Med overtøj som dunjakker, læderjakker og blazere i lange baner er stilen lagt til et moderne byliv, hvor man har brug for at være med på moden i sin egen personlige stil. Det enorme udvalg af jeans sætter de klassiske straightcut-modeller til vægs, selvom de naturligvis også er en del af sortimentet. Du finder også alle de populære styles som slim, loose eller tapered i et hav af vaske, som pifter jeans-markedet op med helt friske øjne. G-Star er et mærke, der kan mikses på kryds og tværs af kategorierne, så du kan skabe et personligt og crispy look hver eneste dag. Vi elsker alle at dresse os op til dagligt for at få sat gang i dagen på en attraktiv og motiveret måde. Så gør det med G-Star coolness her fra Zalando.dk!