accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra Filippa K 394 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
394 varer
394 varer

Filippa K

Det startede hjemme på køkkenbordet med ganske få tegninger og egne designs. Dengang have Filippa Knutsson en drøm om at andre ville tage godt imod de første hjemmesyede items - og hun fik det, som hun ville have det! I dag udbydes dette svenske fashion-foretagende nemlig worldwide, hvilket blot beviser, at stilen rammer lige i hjertet på den kommercielle scene. Samtidig er kollektionerne fra Filippa K også unikke og personlige, så man kommer hele vejen rundt om designpaletten. Det er mærket, som bæres af fashionbloggers og kendte personligheder, der går op i, hvordan de klæder sig til daglig. De har dermed fundet ud af, hvor meget pondus og kvalitet, der fremhæves i hvert enkelt item. Filippa K er nemlig lig med stilren skandinavisk mode, hvor hendes tydelige formsprog skinner igennem på alt fra tøj, sko og tilbehør. Hun designer til både mænd og kvinder, så der er masser af urban fashion at komme efter.

Stilrenhed er mærkets signatur

Det er noget, der snakkes om overalt i verden – den minimalistiske tilgang, som nordisk mode står for. Hvad enten det er i Asien, USA eller Europa, så kender andre folk og kulturer til kvaliteten bag skandinavisk design. Og netop her har Filippa K også en ære for udviklingen, da hendes første lancering skete i 1993. Selvom mærket har været på markedet i over 20 år, så er det stadig genkendeligt. Man svigter nemlig ikke sit trofaste modepublikum, der er vilde med tidløshed og klassiske looks. Samtidig udfordrer man også sig selv i en sådan grad, at skandinavisk mode ikke står stille. Det betyder blandt andet en bredere farvepalet samt nye former og detaljer, der altid fornyer kollektionerne uden at give afkald på de traditionelle designformler. Med Filippa K bliver dit personlige look sat i relief og karakter, for premium-materialer kombineret med skarpe konturer er et hit i sig selv. Alt kommer tydeligt til udtryk takket være de store flader og markante snit, så alt er ægte nordisk i Filippas svenske ånd.

Knutsson er svensk i rødderne, men international fremsynet i sin generelle approach til designprocesserne. Med ophold i flere internationale metropoler er kollektionerne fra Filippa K altid krydret med en global fremtoning. Det er tøj, sko og accessories, der gør sig fremragende i enhver moderne storby eller provins. Hvad enten det er til casual anledninger eller større udskejelser, så er dette internationale mærke altid klar til at klæde dig på. Udvalget består nemlig af alt fra jeans og T-shirts til kjoler og suits. Her er alt til hverdag og fest, som så igen kan kombineres præcis, som man har behov for. De meget strukturelle udformninger sidder som skulpturer på kroppen, så mesterdesignerens skarpe snit og professionalisme tydeligt kommer til udtryk. Man har altid en fornemmelse af, at det er Filippa K blot ved at se tingene på afstand. Hendes valg af farver, materialer og snit er nemlig genkendelige, hvilket er en stor anerkendelse af hendes helt egen signatur. Afstand er der dog ikke noget af her på Zalando.dk. Her er alverdens mode kun et klik væk.