Katalog

Populære filtre
473 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Filippa K

Fillipa Knutsson startede brandet i 1993 med Patrik Kihlborg og Karin Segerblom. Det svenske brand var med til at skabe den ikoniske skandinaviske minimalistiske stil i begyndelsen af halvfemserne, som stadigvæk er elsket især i Danmark og Sverige i dag. Men brandet rækker meget længere end Norden, og de går målrettet efter at være det mest relevante skandinaviske brand på global plan. Derfor har det svenske mærke et bredt udvalg af tøj til mænd og kvinder i et rent æstetisk design.

Blødt Fillipa K tøj til de sporty skandinavere

Det svenske tøjmærke er stadigvæk trendy 25 år efter sin grundlæggelse. De lytter konstant til forbrugerne som et af de førende nordiske digitale tøjmærker og ved at designe tøj, som ikke går af mode. Kvinden i front, Fillipa, er for nyligt vendt tilbage til mærket, for at sikre at alt tøj og tilbehør bliver designet med de tre fokusområder i tankerne: stil, simpelt og kvalitet. Fillipa K har ofte overgangskollektioner til skift mellem årstider. De bløde former og skarpe skræddersyede beklædningsdele er med til at skabe den seneste stilrene kollektion. Og der mange som er vilde med især det funktionelle og behagelige sportstøj i form af yoga- eller loungetøj. Dette lever op til den stigende efterspørgsel på active wear, grundet den overvældende interesse i fitness og sund livsstil.

Mix & Match tøj til fine eller afslappede begivenheder

Det varme, minimalistiske brand er også miljøvenligt. De ønsker at hjælpe den moderne forbruger med at sammensætte den perfekte garderobe, som består af et mindre antal af beklædningsdele. Man kan altid mikse og matche med det svenske tøjmærke, som er sofistikeret klasisme blandet med sexappeal. Den perfekte trøje passer både til afslappet og fint brug. Det handler blot om at sammensætte det rette look. Du kan fx købe en skjortejakke, der kan bruges på en dag på kontoret eller som jakke over en T-shirt på en mild forårs- eller efterårsdag. En simpel sweater eller cardigan ser godt ud med en bluse med et rent snit med et par skræddersyede bukser eller endda træningsbukser.

Gå ikke glip af

Filippa K

Man kan kun fryde sig over, hvor smukt og helstøbt skandinavisk design kan være. Specielt når man retter blikket mod kollektionerne fra Filippa K, der er et ombejlet mærke på den globale scene. Uden for Skandinavien har man nemlig også smag for stilrene styles, der altid er lig med sikre farver og former på et outfit. Store, organiske flader i tidløse farver kombineret med en catwalk-attitude samt uniformlignende detaljer. Sådan er denne svenske designers grundfilosofi, som hun også mikser med ægte storbyflair. Et mangeårigt ophold i London kombineret med sin nuværende lokation i Stockholm bringer den optimale erfaring og baggrund frem til skue. Det er smukt og professionelt skrædderhåndværk sammen med et sofistikeret blik for modens tendenser. Mærkets nordiske islæt tager kegler, uanset om man bærer et look til hverdag eller fest, for det formelle twist i signaturen er til stede hver gang.

Filippa K gør sig godt på enhver figur

Alt hos Filippa K er skabt med største perfektion og mening: Folder, udskæringer, længder og detaljer er placeret lige der med største bevidsthed, samtidig med at de enkelte finesser ikke forstyrrer det samlede udtryk. En kort bomberjakke med rå lynlåse, en lang parka med det helt rette svaj bagpå, klassiske uldfrakker, pæne skjorter, pressefoldede stofbukser, høje taljer – jo, det hele er spot-on i forening med tidløshed og et urbant grundrids. Dette svenske mærke sender dig ud i livet hver dag med selvtillid og yndlings-looket på kroppen, så du kan indtage arbejdspladsen, studiet, caféen, natklubben, modeshowet og alt mulig andet med manér!