Filter1

Osprey
Katalog

58 varer

Hos Osprey er der mange forskellige rygsække at vælge imellem alt aktivitet. Alle produkterne har til fælles, at de er funktionelle, lette, behagelige og designet til at bevæge sig i takt med din krop. Du kan bruge rygsækkene til både korte og lange vandreture, men også til dagligdagsbrug, når du fx skal på universitet eller på rejseeventyr på landet eller i storbyen.

Osprey rygsække holder bedre i længden

Osprey designer kun produkter af høj kvalitet, som holder i længden. De designer ikke kun for at få gode tal på bundlinjen, de designer faktisk primært for at løse en udfordring, som resulterer i et produkt, der er sjovt at bruge. Det amerikanske firmas topprioritet er ikke mode, og de er mere opsat på, at du kan bruge deres produkter i flere år frem. Men selv om de ikke er drevet af mode, så designer det californiske firma stadigvæk tidssvarende og lækre rygsække. Apropos tidssvarende; der findes endda specialdesignede rygsække med den bedste pasform til kvinder.

Find den rygsæk som passer til dig og dit formål

Hver kollektion er designet efter en specifik aktivitet. Tag fx Hikelite-kollektionen. Denne kollektion er designet med alt, hvad du har brug for til en vandretur på under 24 timer. Rygsækkene er lette og udstyret med et integreret regnslag, der er praktisk i al slags vejr. Exos & Eja-serien er en premium kollektion, der er rettet mod vandreture, som varer i flere dage. Hvis du skal bære på mange kg, så bør du tjekke kollektionerne Xenith og Xena, som er designet til at bære tunge læs. Rygsækkene i denne kollektion har blandt andet tvillingeindgange – én i hver side – som giver nem adgang til tingene i din rygsæk.

Gå ikke glip af

Osprey

Der står tasker på programmet, når Osprey åbner op for produktionen efter lang tids grundig research. Her er nemlig dømt oppakning til alle, så livet kan opleves med de ønskede ting ved sin side. Hvem går hjemmefra uden de vigtigste ting ved hånden? Det gør de færreste. Derfor står dette amerikanske mærke klar med en hjælpende hånd, når du skal på tur af den ene eller anden art. Stilen er sporty og funktionel i ægte outdoor-genre med et væld af rygsække som hovedprodukter. Alle segmenter tilgodeses hos dette californiske sportsmærke, der elsker oplevelser af enhver art. Det betyder alt fra små rygsække til børn, så de er klar til dagen i børnehave eller skole, og til top gedigne rejserygsække til langtursrejser. Det er også tasker til opbevaring af snesportsudstyr, trekking-rygsække, cykelrygsække, daypacks og mange andre modeller.

Osprey giver plads til dine items på turen

Det er altid gode tegn, når rygsækken skal hives frem. Det betyder nemlig nye aktiviteter og gøremål, hvad enten det er en sightseeing, en tur i sportshallen, en vandretur eller alt mulig andet. De mange mindre rygsække fra Osprey er optimale til korte dagsture, hvor man har brug for madpakke og vandflaske, gadgets, lidt skiftetøj og lignende. Mellemstørrelsen kan klare oppakning og bagage til nogle dage, mens tour-rygsækkene er ideelle til rejser af måneders varighed, hvad enten man tager til Asien som backpacker eller alle mulige andre steder. Kollektionerne fra Osprey er spækket med kvalitetsdetaljer, som eksempelvis innovative lukkesystemer, flaskeholder, vandtætte lommer, indbygget karabinhage samt mange andre lækre finesser, der gør det komfortabelt og sjovt at være på en hvilken som helst tur.