138 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Glorious Gangsta: stilarter der giver genlyd i gaderne

Du kan høre det på mærkets navn. Barren for selvtillid og masser af lir er sat højt. Unge fyre med fart over feltet elsker det. Glorious Gangsta er hård udenpå, men blød indvendig. Du forener dig med det fedeste streetwear, hvor de vigtigste elementer går op i en højere enhed. Design, kvalitetsmaterialer og perfekte pasformer er lige sagen for enhver fyr, der elsker casualness ud over alle grænser.

Du får ikke tilfældigt hverdagstøj i ligegyldige fremtoninger. Nej, der er dømt streetwear i premium-kvalitet med håndlavede detaljer, som på alle måder giver dit casual udtryk en snert af luksus. Præcis som det skal være, når rå gangstere lader bling-bling være katalysator for attitude. Du bliver pakket ind i førsteklasses streetwear, der kan begå sig på den uhøjtidelige modescene.

Afslappede looks over alt andet. Det er overskriften hos Glorious Gangsta. Derfor kan du nyde de bløde tekstiler, som du gladelig vil gå i dag ud og dag ind. Stramme suits er ikke sagen i segmentet, men løse pasformer med fri bevægelighed er noget, vi kan lide. For hvornår venter den næste duel på sportbanen, og hvornår skal hovedgaden gås tynd med kammeraterne?

Så er det nu, din indre gangsta skal ud!

Tøj siger alt om dine præferencer. Det perfekte virkemiddel, når du vil ud med et budskab og en individuel karakter. Med kollektionerne fra det overcool mærke kan du om nogen bryde igennem med en stærk udstråling. Linjen er lagt til maskuline vibrationer, som oser af overskud og styrke.

Et helårsmærke, du altid kan forlade dig på. Glorious Gangsta er med dig i varme og kulde. Som det sportsflair mærket har får du funktionelle tøjstykker, der kan mere end at se godt ud. Elastiske detaljer er perfekt til alle aktiviteter, mens bomuld og polyester blandet sammen giver optimeret slidstyrke.

Afsted med rødderne eller hånd i hånd på spadseretur med din elskede. Kollektionerne kender ingen grænser, men sender dig altid stylet ud ad døren. For selv den mest hårdkogte streetfyr har en modeentusiast gemt i sig. Netop her skiller mærket sig ud med de lækreste snit, materialevalg og farver.

Topfed ungdomsmode med skarphed

Rap, hiphop, street-basket og luksusbiler. Glorious Gangsta indkapsler essensen og hovedinteresserne i deres tøjkollektioner. Joggingbukser, hoodies og store vinterfrakker med pels er kombinationen af afslappet og forfængelig. Netop den sammensætning er stærk med gennemslagskraft på flere planer.

Prints, som store emblemer, slangetryk, camouflagegrøn og alle de andre velkendte effekter, finder du også på tøjet fra Glorious Gangsta. Men altid forfinet og med raffinement. Sammen med de atletiske og maskuline snit samt premium-tekstilerne får de streetmode op på et forbilledligt niveau. Lige til at trække i og blære sig på den fede måde med glimt i øjet.

Glorious Gansta er topdollar streetwear til fyren, der ikke går af vejen for en highfive og godt kammeratskab. Komforten gås der aldrig på kompromis med, for som fan af mærket elsker du med sikkerhed de forskellige looks lethed, som baner vejen for endnu mere af det fede tøj i fremtiden.