Katalog

Populære filtre
7 varer

Har du jagtet det perfekte par jeans i en evighed uden at finde dem? Så er din søgning ovre nu! Her ser du et lækkert udvalg fra Fiveunits, som giver dig nogle af de lækreste jeans på markedet. Deres formidable kollektioner giver dig det ene smukke design efter det andet.

Dette brand er i sandhed pionerer, når det kommer til jeans mode. Deres store kollektioner gemmer på alverdens modeller, så du kan finde lige den model, der passer bedst til din kropsform og stil. Det københavnske brand giver dig en stil, som ikke er til at skære igennem.

De perfekte jeans fra Fiveunits

Et par jeans er blevet et sandt must-have i enhver kvindelig garderobe. Med det helt rigtige par jeans kan du både style dit look til hverdagen med en T-shirt og til festen med en feminin top.

Se godt ud hver dag i et par Fiveunits jeans! Hop i et par slim fit jeans i en lækker hvid farve, der vil være den perfekte base i dit sommerlook. Smid en let blondetop over – et voila! Du er klar til at indtage sommeren med stil.

Du finder også de mere løstsiddende modeller, der giver et mere casual look. Dem kan du med fordel style med en skjorte, som du stopper ned i dine jeans. Det er et lækkert boyfriend look, der er stilet, elegant og helt gennemført.

Fiveunits giver dig lækre og klassiske jeans, men også de mere moderne modeller, der helt sikkert vil gøre dig bemærket for din gode stil. Her finder du bukser, der både kan bæres til sneakers og til stiletter – det er helt op til dig. Du finder hele det store udvalg på Zalando.dk.