Produkter til damer

Populære filtre

Pas på dine fødder med sko og støvler fra ANGULUS

Det danske skomærke ANGULUS har efterhånden lavet sine kvalitetssko og -støvler i mere end 100 år, og er kendt som et visionært brand, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd. ANGULUS startede med at producere sko til børn, da ophavsmanden, skomager Willy Madsen, ikke kunne lide datidens mode, med spidse sko til børn. Børnefødder skal nemlig have naturlige fodformede sko, som de kan holde ud at have på fødderne. Senere begyndte virksomheden at producere både damesko og herresko.

Prisvindende børnesko

Når ANGULUS siger, at de går op i dine fødders komfort, så mener de det. Uanset om du leder efter par behagelige sommersandaler eller varme vinterstøvler, så skal der være plads til dine fødder, og dine sko skal være til at gå i. Husk at de ofte skal sidde på fødderne i mange timer hver eneste dag. Derfor er der heller ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Netop pasformen, kvaliteten og designet på ANGULUS’ sko, særligt dem målrettet børn, har sikret skomærket flere priser og awards. Hos Zalando har vi altid et godt udvalg af sko fra ANGULUS og får nye kollektioner hver sæson.

Du finder ANGULUS damesko, herresko og børnesko til enhver smag

ANGULUS har i alle årene formået at følge med i tidens tendenser og modetrends, hvilket gør at det populære skomærke også i dag laver fodtøj, som blandt andet støvler, pumps, støvletter, sandaler, sneakers og vintersko, i den velkendte kvalitet og for enhver smag. Designerne bag brandet går op i, at skoene fra ANGULUS ser godt ud, samtidig med at de skal være en ren fornøjelse at gå i. Du skal kunne holde til at gå i dine sko på job, i skole, på uddannelse, på ferie, i børnehave og alle de steder du har brug for at dine fødder skal bære dig.