Filter1

Mulberry
Katalog

60 varer

Arv møder oprør med Mulberry

Mulberry er et af de mærker, der er indbegrebet af britisk mode. Med stærke rødder i sin historie og inspiration fra det engelske by- og landliv, har brandet skabt en unik position i modeverdenen. Her er et mærke, som har meget at byde på foruden de skønne tasker, mange forbinder dem med.

Engelsk mode, når det er bedst

Uanset om du er til det klassiske britiske look med ternede items, friske farver eller moderne snit, så har Mulberry noget, der vil falde i god jord. Her får man klassisk og moderne britisk mode i en skøn forening. De fleste husker nok den ikoniske taske, når de tænker på Mulberry, men mærket er faktisk meget mere end Bayswater-tasken. Selvom det er bedst kendt for sine fantastiske tasker, hvilket ikke er uden grund, kan du også få smukke sko og tøj fra det britiske brand. Der er en tydelig rød tråd i alt det, de skaber, og man kan nemt matche forskellige items i forskellige looks. 

Deres styles er nærmest lige så lette at sammensætte med dine gamle jeans eller din yndlingssweater, som de er at kombinere med hinanden. Her er det til at finde en nederdel, man kan dress down med en chunky strik og et par fede støvler, eller som man i kombination med en pæn bluse og et par fine sko kan tage på til årets fine lejligheder.

Rolige rødder og storbytempo i ét

Brandets engelske rødder kan tydeligt mærkes i deres kollektioner. Mulberry blev skabt i 1971 i Somerset, England. Stifteren, Robert Saul, etablerede mærket fra sit eget køkkenbord. Hans søster skabte logoet med træet, som vi stadig kender i dag blandt andet fra låsemekanismen på de populære tasker.

Deres brand skaber tøj, som med det samme transporterer dig til en stor herregård lidt uden for byen midt i den engelske natur, eller som giver et lille hint af fortidens glamour med kjoler, der leder tankerne hen mod 60’ernes fest og farver, og som måske giver èn lyst til at danse the twist på en god aften i byen. Lige som tiderne skifter, så har brandet også skiftet og beskriver sig i dag som et mix af land og by. Somersets sindro og Londons tempo er begge store inspirationskilder. De mødes et sted i en blanding af fortid og nutid, som er unik for Mulberry, og det klassiske og det moderne. Som de siger: ”Heritage meets rebellion – rules are broken, to make something new”. Tøjet er stadig friskt og moderne, på trods af at historien er en tydelig del af identiteten.

Le Style Anglais — sko til enhver lejlighed

Den samme diversitet kan du finde blandt deres sko. Der er alt fra sneakers til højhælede guldsko. Så uanset, om man drømmer om en gåtur i det smukke Lake District, eller om drømmen er at danse hele natten i London, kan man finde den rette sko uanset hvilken begivenhed, der står i kalenderen. Her finder du også items, som leder tankerne hen mod den mere klassiske, britiske stil med loafers og pumps, som de også laver med et moderne twist.

I starten lod de sig inspirere af mere landlige aktiviteter som at gå på jagt eller at fiske, og det blev hurtigt en signatur, som i 1975 fik kaldenavnet "Le Style Anglais." Denne inspiration er stadig at finde i deres styles i dag. Et mærke som Mulberry er til dem, der ikke kan få nok af britisk mode. Om man har anglofile tendenser, eller om man bare elsker brandets look, så kan man altid forvente god kvalitet fra dette ærkeengelske mærke.