Mode online

Populære filtre
29 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Læg din makeup som en professionel med Real Techniques

Hvis du er vild med makeup, så ved du, at gode makeupbørster er mindst lige så vigtige som gode produkter. Med RealTechniques er det nemt at lægge makeup ligesom en professionel makeupartist – hjemme hos dig selv.

Makeupbørster til både professionelle og novicer

De britiske makeupartister Samantha og Nicola Chapman lancerede den første Real Techniques-kollektion i 2011. De to søstre voksede op blandt Storbritanniens dygtigste makeupartister, og deres tante Maggie Hunt lagde makeup for både kendte og kongelige. Søstrene forelskede sig i makeuppens mange muligheder, og som unge uddannede de sig indenfor faget og gjorde kreativiteten fra deres barndom til deres levevej.

Efter at have arbejdet som professionelle makeupartister i flere år, kunne søstrene se, at der manglede gode redskaber til de tusindvis af kvinder, som ikke havde mulighed for at få lagt en professionel makeup. Hermed blev Samantha og Nicolas' virksomhed og hjertebarn skabt. I dag er Real Techniques det førende mærke indenfor makeupbørster i Storbritannien – og det er der god grund til. Børsterne er nemlig ikke bare af professionel kvalitet, de er også lette at arbejde med, holdbare og ikke testet på dyr.

Sammensæt din egen skattekiste af alsidige makeupredskaber

Det faste sortiment af Real Techniques-børster er inddelt i tre forskellige kategorier, hvor hver kategori har sin egen farve:

Børsterne er lavet af syntetiske hår, hvilket er ideelt til alle former for makeup lige fra pudderfoundation til cremeblush og flydende foundation. Mærket laver desuden en makeupsvamp, som giver en perfekt påføring af din foundation og din pudder. Der er altså redskaber til enhver smag og i et prisleje, hvor alle kan være med. 

Med Real Techniques kan du nemt udvælge de redskaber, der passer bedst til netop din makeuprutine. Selvom børsterne er farvekategoriseret, kan de alle bruges på mange forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan bruge de skønne børster, uanset om du er til naturlig makeup eller et mere glamourøst aftenlook.

Læg en god base der holder hele dagen – og natten med

Start med en god primer, der passer til din hudtype og læg derefter din foundation. Hvis du går efter et mere naturligt hverdagslook, kan du bruge en BB eller CC cream. Disse cremer dækker ikke så meget som en foundation, og så indeholder de ofte plejende ingredienser, så de fungerer som en god dagcreme med en smule farve.

Fælles for både foundation, BB og CC cream er, at du kan påføre dem med en børste eller en makeupsvamp. Vælger du svampen, så lad den være fugtig, hvis du bruger flydende foundation, og tør hvis du bruger pudderfoundation. Du kan også bruge en tør svamp med en flydende foundation for at opnå maksimal dækkeevne. Hvis du bruger en børste, har Real Techniques flere sæt med flere børster. I et af sættene får du for eksempel:

  • To typer foundationbørster, hvor den ene også kan bruges til contour
  • En blushbørste, der også kan bruges til pudder og highlight
  • En concealerbørste, der er rigtig god til at dække små knopper og urenheder

Til concealer kan du også bruge Real Techniques' makeupsvamp. Den har en spids, som nemt kan komme ind i øjenkrogene. En tør makeupsvamp eller hvilken som helst blødbørste er et godt redskab til at sætte din concealer med pudder.

TIP! Påfør rigeligt med pudder under øjnene, hvis du vil lave smokey eyes eller et andet farverigt look. Pudderen fanger pigmentpartiklerne fra øjenskyggen, så de er nemme at børste væk med en pudderbørste.

Fremhæv dine øjne med farverige skygger og smukt markerede bryn

Gå på opdagelse i de mange smukke øjenskygger og vælg dine favoritfarver. De lilla børster fra Real Techniques er til øjenskygge, hvor en god start ville være en blød børste til at give øjenlåget et hint af farve og en tættere pakket flad børste til at få øjenskyggen til at træde frem. Hvis du vil øge intensiteten, så find din yndlings eyeliner og sorte mascara frem. Du kan også bruge nogle mindre børster til at intensivere farven i vippekanten.

Real Techniques har et supergodt brynkit med alle de redskaber, du har brug for til at skabe dit foretrukne look. Giv dine bryn den ønskede form med de to pincetter og dyk ned i brynprodukternes forunderlige univers.

Start med at rede dine bryn med den spiralformede øjenbrynsbørste. Hvis du bruger en brynpomade, er den vinklede øjenbrynsbørste ideel til at tegne bittesmå hår, der giver et naturligt look. Red eventuelt brynene igennem igen for at blødgøre dit look. Bruger du en øjenbrynsblyant, er princippet det samme, men bruger du øjenbrynspudder, kan du med fordel bruge den tætpakkede, runde makeupbørste til at blende pudderen for at få bløde og naturlige bryn.

TIP! Brug en øjenbrynsgel for at sikre dig, at dine bryn sidder, hvor de skal – hele dagen.

Sæt prikken over i'et med skygge, lys og glød

Det er nu tid til at finde Real Techniques pink børster frem. Igen har søstrene Chapman sammensat en trio af deres bedste børster til blush, contour og highlight. Brug den vinklede pudderbørste til at accentuere dine yndlingstræk ved at komme ind under kindbenene med dine contour-produkter. Brug den vifteformede børste til en skarp næse-contour eller til at highlighte dine kindben. Den lille pudderbørste er perfekt til at pudre under øjnene, highlighte og påføre blush. Brug en bronzerbørste til at give ansigtet glød med en fast eller løs pudderbronzer. Så er det ellers bare på med en smuk læbestift og dins etting spray – så er du klar!

Real Techniques har således revolutioneret makeupverdenen med børster af professionel kvalitet til priser, hvor vi alle kan være med. Makeup er for alle, der har lyst til at lege og være kreative med forskellige udtryk, og Real Techniques gør det nemt for dig at opnå det look, du drømmer om. Redskaberne kan bruges på et hav af forskellige måder, så du behøver ikke mange børster for at komme godt i gang.

God fornøjelse!