Damer
Herrer

Sko, tøj og accessories fra Name it

Filter
 • Størrelse
 • Mærke
 • Køn
 • Alder
 • Pris
 • Farve
 • Længde
 • Anledning
 • Mønster
 • Kollektion
 • Materiale
 • Livhøjde
3326 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 40

Nu kan du forkæle de mindste i familien med de fedeste og skønneste styles i garderoben. Brandet byder på en lang række kollektioner, hvor stil og humor er nøgleord. Skal dit barn være omgivet af de bedste styles i skolen, i fritiden og til alle aftaler i kalenderen? Så er Name it brandet du mangler i skabet.

Name it – humor og stil til børn i alle aldre

Det danske brand formår gang på gang at skabe den ene moderigtige kollektion efter den anden. Brandet spænder vidt med deres kollektioner. Her finder du både mode til de mindste samt større børn i familien, så du kan klæde hele familien på med stil. Uanset om det er til legeaftaler i parken eller familiefødselsdage er Name it dit go-to brand. Tøjsamlingen er designet til leg og sjov. Løse pasformer, casual tekstiler og lette designs giver plads til bevægelse og humoristiske prints bringer liv til garderoben. De mindste i familien vil elske at tumle i brandet, der sætter børns behov i første række.

Humoristisk, let og livlig

Name it byder på et væld af muligheder for et look, der matcher anledningen og dit barns personlighed. Til smarte piger har vi komfortable kjoler, lette cardigans, flotte bukser med prints, fine bluser og meget andet der kan styles op og ned efter anledning. Cool denim og T-shirts med fede prints er blot en lille del af det store udvalg til seje drenge. Udvalget byder på lidt af hvert. Fantasifulde prints, seje figurer, flotte mønstre og en bred farvepalet sørger for, at dit barn bliver klædt på med cool attitude til alle ugens dage. Find inspiration til garderoben lige her på Zalando.dk.

name it

Hvad er meningen med livet? Det er der mange tanker og teorier om, men mange har en idé om, at det gælder om at føre slægten videre og skabe liv til næste generation. Og netop her kommer babyer og børn ind i billedet. De har krav på den bedst mulige opvækst, hvilket indebærer en hel masse faktorer. Alt det fysiske kræver også noget, men det klarer name it for dig! Dette danske børnetøjsmærke sørger nemlig for, at de kære børn altid er iklædt moderigtige looks, der passer til alderen samt til tidens modetendenser. Med over 30 års erfaring indenfor branchen med børnetøj er name it det sikre valg, når det drejer sig om alle processerne. Man har nemlig helt styr på, hvad der kræves af nutidens børn og forældre – og det er ikke småting. De skønne guldklumper skal naturligvis pakkes ind i det bedst tænkelige, og samtidig stilles der krav til både designet og funktionaliteten. Det klarer dette Bestseller-ejede mærke til topkarakterer, da urban mode forenes med praktiske finesser og fleksibilitet.

Med name it er både børn og forældre tilfredse

Det kræver lidt af hvert at være barn i dag. Omgivelserne og en selv stiller nemlig krav til både det ene og det andet. Hos name it er man altid med på førerholdet indenfor alle processerne, hvilket sikrer dine børn den perfekte beklædning hver dag. Her går man aldrig på kompromis med tingene, hvilket gør hverdagen lettere for alle. Det betyder nemlig, at børnene får tøj i materialer af højeste kvalitet, hvor farver og syninger holder til rigtig mange vaske uden at tage skade. Som altid kan det godt svare sig at investere i kvalitet, da man til gengæld får lang holdbarhed og dermed topglade unger. Børn skal have lov til at lege og blive beskidte, og det er noget, som kollektionerne fra name it er designet efter. Det giver plads til ungerne, så de opnår fri bevægelighed, så der kan leges og tumles. Designerne ser tingene fra børneperspektiv, hvilket betyder, at de små poder får tingene kreeret, som de ønsker det. Det munder så ud i et univers med alt, hvad både små og store børn har brug for af beklædning.

Hos name it tager man hensyn til det helt essentielle element – nemlig at børn vokser hurtigt. Derfor omfavner mærket også alt fra babyer til små børn i vuggestue- og børnehavealderen og helt op til de tidlige teenageår. Dermed har dit barn et yndlingsmærke, der følger ham eller hende op gennem skoleårene. Med jeans og overtøj som de to signaturprodukter lagde name it kimen til det, der i dag er blevet et sandt modeunivers i alderen 0 til 16 år. I dag byder kollektionerne på alt, hvad man kan tænke sig af undertøj og tilbehør samt masser af hverdags- og fest-looks. Intet barn og ingen anledning er glemt, hvilket gør det til en fornøjelse at shoppe løs her på Zalando. Hvad enten det er alene som forælder eller med ungerne ved din side. Det er blot at klikke jer igennem alle de forskellige kategorier, der bugner med bløde produkter, der vækker glæde hos bæreren og giveren.