Katalog

Populære filtre
5.489 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

NAME IT – Klæder til guldklumper i alle størrelser

Alle forældre ønsker, at deres børn skal være klædt på til livet, både bogstaveligt talt og i overført betydning. NAME IT er designet til den kommende generation af trendsetters, der er klar til at møde verden i al dens vidunderlige vildskab.

Er tøj til børn eller er børn til tøj?

Os med børn ved, at der er plads til en overraskende stor personlighed på meget lidt plads! Alle børn er lige så forskellige individer som os voksne – og ganske ligesom vi selv gerne vil vise, hvem vi er, fortjener deres særegenhed at også finde et udtryk.

I mere end 30 år har NAME IT været på forkant med tidens trend til børn, tweens og teenagere og hjælper først forældre og derpå de voksende poder med at formulere barnets individuelle udtryk. Det er børnetøj, der er inspireret af børnene selv; af deres ukuelige nysgerrighed, aktivitet og gåpåmod. 

Børnetøj med børn for øje – i det store og det små

Vi kan lide NAME IT, fordi vi ved de sætter en ære i at producere tøj med barnet i fokus. Det er komfortabelt, tidssvarende til alderen og slidstærkt. Uanset om det er til hverdagsbrug i børnehave og skole eller til fest med familie og venner, og ligegyldigt om den nye verdensborger ankommer i en babystol eller gummisko, kan du være sikker på, at kvalitet og stil er på plads.

Og vi behøver vist ikke nævne at alle materialer er naturlige. NAME IT har et erklæret mål om at sikre bedre vilkår for miljøet, producenterne og selvfølgelig de børn, som jo en dag skal arve den verden, vi bor i. Blandt andet derfor er der en ambitiøs strategi om at øge brugen af økologisk bomuld, som er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Denim – et slidstærkt alternativ til . . . alt andet!

Et særligt kendetegn ved NAME IT er den kreative brug af denim. Selv hos voksne synes denim bare aldrig at gå af mode, og der er nærmest heller ingen grænser for anvendelsen. Man kan klædes på fra top til tå i denim: jeans, jakker, nederdele, shorts og tasker er praktiske, hårdføre og perfekte til at udforske verden i.

Til børn er denim simpelthen ideelt af helt lavpraktiske årsager. Denim er ekstremt slidstærkt, nemt at vaske, og så er det dejligt nemt at sætte sammen for den vordende fashionista! Og fordi komfort er så vigtigt for børns frie bevægelighed, har alle jeans og bukser selvfølgelig justerbar talje, hvilket sikrer en perfekt pasform uanset dit barns størrelse og bygning.

Børn, forældre og rejsen fra nul til seksten 

Vi kender det godt selv: det tøj der er behageligt og man har det godt i, er det man går mest med. Og det er det samme, når det kommer til børn: de skal kunne løbe, leje og udforske uden at være hæmmet af deres tøj. Fra de først åbner øjnene til det første kys, er der én butik, der kan klæde dem på til livet. 

Så, på den ene side har vi som forældrene et behov for at vores guldklump ser smart, sød, nuttet eller sej ud, alt efter alder og temperament. Og på den anden side har vi barnets behov for fri bevægelighed, komfort og for at finde sig selv blandt jævnaldrende venner. Og det er her, NAME IT finder en god balance. Om det er til baby eller teen, er det både trendy og komfortabelt. Det er et mærke, man kan stole på gennem hele ens barns opvækst. Det er tøj, der holder og ovenikøbet til overkommelige priser — vi er vilde med det!