Katalog

Populære filtre
5.676 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Nu kan du forkæle de mindste i familien med de fedeste og skønneste styles i garderoben. Brandet byder på en lang række kollektioner, hvor stil og humor er nøgleord. Skal dit barn være omgivet af de bedste styles i skolen, i fritiden og til alle aftaler i kalenderen? Så er Name it brandet du mangler i skabet.

Name it – humor og stil til børn i alle aldre

Det danske brand formår gang på gang at skabe den ene moderigtige kollektion efter den anden. Brandet spænder vidt med deres kollektioner. Her finder du både mode til de mindste samt større børn i familien, så du kan klæde hele familien på med stil. Uanset om det er til legeaftaler i parken eller familiefødselsdage er Name it dit go-to brand. Tøjsamlingen er designet til leg og sjov. Løse pasformer, casual tekstiler og lette designs giver plads til bevægelse og humoristiske prints bringer liv til garderoben. De mindste i familien vil elske at tumle i brandet, der sætter børns behov i første række.

Humoristisk, let og livlig

Name it byder på et væld af muligheder for et look, der matcher anledningen og dit barns personlighed. Til smarte piger har vi komfortable kjoler, lette cardigans, flotte bukser med prints, fine bluser og meget andet der kan styles op og ned efter anledning. Cool denim og T-shirts med fede prints er blot en lille del af det store udvalg til seje drenge. Udvalget byder på lidt af hvert. Fantasifulde prints, seje figurer, flotte mønstre og en bred farvepalet sørger for, at dit barn bliver klædt på med cool attitude til alle ugens dage. Find inspiration til garderoben lige her på Zalando.dk.

NAME IT – Klæder til guldklumper i alle størrelser

Alle forældre ønsker, at deres børn skal være klædt på til livet, både bogstaveligt talt og i overført betydning. NAME IT er designet til den kommende generation af trendsetters, der er klar til at møde verden i al dens vidunderlige vildskab.

Er tøj til børn eller er børn til tøj?

Os med børn ved, at der er plads til en overraskende stor personlighed på meget lidt plads! Alle børn er lige så forskellige individer som os voksne – og ganske ligesom vi selv gerne vil vise, hvem vi er, fortjener deres særegenhed at også finde et udtryk.

I mere end 30 år har NAME IT været på forkant med tidens trend til børn, tweens og teenagere og hjælper først forældre og derpå de voksende poder med at formulere barnets individuelle udtryk. Det er børnetøj, der er inspireret af børnene selv; af deres ukuelige nysgerrighed, aktivitet og gåpåmod. 

Børnetøj med børn for øje – i det store og det små

Vi kan lide NAME IT, fordi vi ved de sætter en ære i at producere tøj med barnet i fokus. Det er komfortabelt, tidssvarende til alderen og slidstærkt. Uanset om det er til hverdagsbrug i børnehave og skole eller til fest med familie og venner, og ligegyldigt om den nye verdensborger ankommer i en babystol eller gummisko, kan du være sikker på, at kvalitet og stil er på plads.

Og vi behøver vist ikke nævne at alle materialer er naturlige. NAME IT har et erklæret mål om at sikre bedre vilkår for miljøet, producenterne og selvfølgelig de børn, som jo en dag skal arve den verden, vi bor i. Blandt andet derfor er der en ambitiøs strategi om at øge brugen af økologisk bomuld, som er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Denim – et slidstærkt alternativ til . . . alt andet!

Et særligt kendetegn ved NAME IT er den kreative brug af denim. Selv hos voksne synes denim bare aldrig at gå af mode, og der er nærmest heller ingen grænser for anvendelsen. Man kan klædes på fra top til tå i denim: jeans, jakker, nederdele, shorts og tasker er praktiske, hårdføre og perfekte til at udforske verden i.

Til børn er denim simpelthen ideelt af helt lavpraktiske årsager. Denim er ekstremt slidstærkt, nemt at vaske, og så er det dejligt nemt at sætte sammen for den vordende fashionista! Og fordi komfort er så vigtigt for børns frie bevægelighed, har alle jeans og bukser selvfølgelig justerbar talje, hvilket sikrer en perfekt pasform uanset dit barns størrelse og bygning.

Børn, forældre og rejsen fra nul til seksten 

Vi kender det godt selv: det tøj der er behageligt og man har det godt i, er det man går mest med. Og det er det samme, når det kommer til børn: de skal kunne løbe, leje og udforske uden at være hæmmet af deres tøj. Fra de først åbner øjnene til det første kys, er der én butik, der kan klæde dem på til livet. 

Så, på den ene side har vi som forældrene et behov for at vores guldklump ser smart, sød, nuttet eller sej ud, alt efter alder og temperament. Og på den anden side har vi barnets behov for fri bevægelighed, komfort og for at finde sig selv blandt jævnaldrende venner. Og det er her, NAME IT finder en god balance. Om det er til baby eller teen, er det både trendy og komfortabelt. Det er et mærke, man kan stole på gennem hele ens barns opvækst. Det er tøj, der holder og ovenikøbet til overkommelige priser — vi er vilde med det!