Populære filtre
1.010 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tiger of Sweden

Dette brand byder på et klassisk udtryk, som er tidløst og derved altid moderigtigt. Deres items spænder bredt og du har derfor mulighed for at udvide hele din garderobe. Et brand som er elsket verden over, og altid skaber blikfang, når det bliver luftet til hverdag. Tilfør ny energi til din stil med klassiske og autentiske items fra Tiger of Sweden.

Mode uden alder

En kerneværdi hos dette brand er den skandinaviske minimalisme. Denne skarpe kant er værd at lægge mærke til i denne kollektion, da det gennemstrømmer alle items over hele linjen. Tiger of Sweden præsenterer alle items til garderoben derhjemme. Det spænder lige fra den klassiske poloshirt til jakkesæt og unikke skjorter i mange modeller. Den gennemgående stil vidner om mange stylingsmuligheder. Til det mørke jakkesæt kan du matche alle skjorter, alt efter hvad du vil udtrykke. Ønsker du et roligt look, kan du vælge en skjorte i dybe nuancer, mens de lyse farver giver en kontrast og lidt spil til looket.

Giv din stil nye højder

For at skabe det gennemførte look skal dine accessories også sidde lige i skabet. Brandet har flere bud på de perfekte accessories i deres kollektion. De har et udvalg af punge og tasker, så du altid hiver noget stilfuldt op af lommen. Derudover designer de også slips, som passer perfekt ind i et kontormiljø eller til den fine fest. En kasket fra brandet kan du bruge til den uformelle hverdag. Fuldend dit look med en eller flere accessories. Bær dit yndlingsoutfit og tilføj et slips i matchende nuancer. Grib en taske og hav dine vigtige dokumenter eller personlige ejendele med dig hele dagen. Det skader heller ikke at gøre det med stil – det får du her.

Gå ikke glip af

Mærket, man ikke vil gå glip af

Der skrives spalter op og spalter ned om skandinavisk mode, som med sine enkle linjer imponerer omverdenens moderedaktører og hverdagsstylister. Her får man altid veludført skrædderhåndværk i samspil med luksustekstiler, så alt fremstår poleret i de lækreste pasformer. Tiger of Sweden er en af de helt store spillere på den klassiske modescene, hvor erfaringen rækker langt tilbage i tiden. Det betyder velfunderede overvejelser i alle processerne, så hver en item er perfekt ned til mindste detalje. Dermed er du sikret slidstærkt kvalitetstøj, der kan holde til mange vaske uden at miste farve, og som dermed fremstår pænt og nyt i lang tid. Dette brand klæder både kvinder og mænd på til hverdag og fest, da tøjet er pænt og formelt med en casual undertone, hvilket giver fleksibilitet i garderoben.

Tiger of Sweden giver dig modet til endnu mere mode

Hos dette danske mærke med en svensk fortid gør man meget i helfarver, der bidrager til et stort og udfoldet look. Det er items, hvor kun tekstiler og syninger står som de indlysende markører – præcis som det skal være med nordisk mode. Grundproduktet var i tidernes morgen et håndsyet jakkesæt, og netop denne form for kreativ præcision og sirlighed går stadig igen i ånden hos Tiger of Sweden. Derfor er suits også en del af varemærket, hvor det kan bæres som et komplet jakkesæt, eller man kan kombinerere de enkelte dele med casual items. Anvend eksempelvis en af de lækre skjorter sammen med et par af de fede jeans fra mærket. Tilsæt et par pæne snøresko eller et par alsidige sneakers. På samme måde kan kvinderne sammensætte komplette looks med formalitet eller blot shine en nederdel op med rullekravebluse, eller køre hele den casual stil med jeans og sweater.

Med Tiger of Sweden kan du forlade dig helt og holdent på mærkets ekspertise. Det er blot at lade dig rive med på mærkets fuldendte kollektioner, som sørger for den pæneste og mest alsidige mode i klædeskabet. Det er superstar-looks, der kan gå til en filmpremiere eller et bryllup, for blot at nævne nogle få af de formelle anledninger. Men det er også topfede urbane styles til storbyens cafebesøg, sightseeing samt til ganske almindelig hverdagsbrug. Det er tøj, sko og accessories med en stilsikker attitude, der aldrig bliver larmende, men holder sig på et præsentabelt og velklædt niveau. Så forkæl dig selv eller dine nærmeste med endnu mere Tiger of Sweden her fra Zalando.