Filter1

789 varer

Dette brand byder på et klassisk udtryk, som er tidløst og derved altid moderigtigt. Deres items spænder bredt og du har derfor mulighed for at udvide hele din garderobe. Et brand som er elsket verden over, og altid skaber blikfang, når det bliver luftet til hverdag. Tilfør ny energi til din stil med klassiske og autentiske items fra Tiger of Sweden.

Tiger of Sweden – mode uden alder

En kerneværdi hos dette brand er den skandinaviske minimalisme. Denne skarpe kant er værd at lægge mærke til i denne kollektion, da det gennemstrømmer alle items over hele linjen. Tiger of Sweden præsenterer alle items til garderoben derhjemme. Det spænder lige fra den klassiske poloshirt til jakkesæt og unikke skjorter i mange modeller. Den gennemgående stil vidner om mange stylingsmuligheder. Til det mørke jakkesæt kan du matche alle skjorter, alt efter hvad du vil udtrykke. Ønsker du et roligt look, kan du vælge en skjorte i dybe nuancer, mens de lyse farver giver en kontrast og lidt spil til looket.

Giv din stil nye højder

For at skabe det gennemførte look skal dine accessories også sidde lige i skabet. Brandet har flere bud på de perfekte accessories i deres kollektion. De har et udvalg af punge og tasker, så du altid hiver noget stilfuldt op af lommen. Derudover designer de også slips, som passer perfekt ind i et kontormiljø eller til den fine fest. En kasket fra brandet kan du bruge til den uformelle hverdag. Fuldend dit look med en eller flere accessories. Bær dit yndlingsoutfit og tilføj et slips i matchende nuancer. Grib en taske og hav dine vigtige dokumenter eller personlige ejendele med dig hele dagen. Det skader heller ikke at gøre det med stil – det får du her.

Gå ikke glip af

null