Populære filtre
1.051 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Mærket, man ikke vil gå glip af

Der skrives spalter op og spalter ned om skandinavisk mode, som med sine enkle linjer imponerer omverdenens moderedaktører og hverdagsstylister. Her får man altid veludført skrædderhåndværk i samspil med luksustekstiler, så alt fremstår poleret i de lækreste pasformer. Tiger of Sweden er en af de helt store spillere på den klassiske modescene, hvor erfaringen rækker langt tilbage i tiden. Det betyder velfunderede overvejelser i alle processerne, så hver en item er perfekt ned til mindste detalje. Dermed er du sikret slidstærkt kvalitetstøj, der kan holde til mange vaske uden at miste farve, og som dermed fremstår pænt og nyt i lang tid. Dette brand klæder både kvinder og mænd på til hverdag og fest, da tøjet er pænt og formelt med en casual undertone, hvilket giver fleksibilitet i garderoben.

Tiger of Sweden giver dig modet til endnu mere mode

Hos dette danske mærke med en svensk fortid gør man meget i helfarver, der bidrager til et stort og udfoldet look. Det er items, hvor kun tekstiler og syninger står som de indlysende markører – præcis som det skal være med nordisk mode. Grundproduktet var i tidernes morgen et håndsyet jakkesæt, og netop denne form for kreativ præcision og sirlighed går stadig igen i ånden hos Tiger of Sweden. Derfor er suits også en del af varemærket, hvor det kan bæres som et komplet jakkesæt, eller man kan kombinerere de enkelte dele med casual items. Anvend eksempelvis en af de lækre skjorter sammen med et par af de fede jeans fra mærket. Tilsæt et par pæne snøresko eller et par alsidige sneakers. På samme måde kan kvinderne sammensætte komplette looks med formalitet eller blot shine en nederdel op med rullekravebluse, eller køre hele den casual stil med jeans og sweater.

Med Tiger of Sweden kan du forlade dig helt og holdent på mærkets ekspertise. Det er blot at lade dig rive med på mærkets fuldendte kollektioner, som sørger for den pæneste og mest alsidige mode i klædeskabet. Det er superstar-looks, der kan gå til en filmpremiere eller et bryllup, for blot at nævne nogle få af de formelle anledninger. Men det er også topfede urbane styles til storbyens cafebesøg, sightseeing samt til ganske almindelig hverdagsbrug. Det er tøj, sko og accessories med en stilsikker attitude, der aldrig bliver larmende, men holder sig på et præsentabelt og velklædt niveau. Så forkæl dig selv eller dine nærmeste med endnu mere Tiger of Sweden her fra Zalando.