Hættetrøjer til herrer

Populære filtre
18.313 varer

Find dit afslappede look med hættetrøjer til mænd

Når du vil ramme det afslappede storby-look med et frit og behageligt udtryk, er hættetrøjer - eller hoodies - lige noget for dig. Som udgangspunkt er det jo bare en langærmet sweatshirt, men hoodies kommer i så mange former og med hætter, lommer og yderligere smarte detaljer, at hver eneste hættetrøje sender et unikt signal.

Når der er casual Friday på kontoret, kan du skifte skjorten og slipset med en hættetrøje, for de fungerer også til stilfulde bukser, ligesom du kan have dem på til joggingbukser og sågar shorts, hvis vejret er til det.

Hættetrøjer får du i alle prisklasser hos Zalando, for ethvert brand har set fidusen i at tilbyde dem til forbrugerne. Der er super eksklusive hættetrøjer fra store og fra små brands, og der er hættetrøjer i alle farver og med et væld af praktiske detaljer.

Lommer eller ej? Striber eller mønstre?

En hættetrøje er en trøje med hætte. Og alligevel. Nogen er ensfarvede. Nogen er stribede. Nogen har farverige prints. Nogen har lommer. De små detaljer gør hver enkelt trøje til noget særligt.

Det betyder også, at du hos Zalando finder en trøje, du kan gemme dig i på gråvejrsdage. Træk hætten over hovedet og stik labberne i forlommen, så er du beskyttet mod vejrets rasen.

Eller find den lyseste gule hættetrøje til en solskinsdag og slå hætten ned og begiv dig ud i naturen med et storby-look og et lag, der holder dig varm, til solen har lunet luften, og du i stedet kan binde din trøje om livet.

Hættetrøjer er for alle

En hættetrøje er som udgangspunkt et udtryk for ungdommelighed og et afslappet look. Det betyder dog ikke, at du ikke må gå i en hættetrøje, bare fordi du ikke er helt ung længere. Det sender et signal om ungdommelighed, og så længe du er klar over signalet, er det helt ok.

Det sender også et signal at gå helt i sort, og det sender et signal, om du har hætten over hovedet eller ned. Alting er signaler, og med hættetrøjer kan du sende signaler, der passer til dit humør.

Derfor har vi hos Zalando hættetrøjer til herrer/mænd i et væld af forskellige versioner. Der er mørke farver og lyse farver. Der er mønstre, prints og ensfarvede. Og altså med og uden lommer.

Dejlige materialer og høj komfort

Du kan få hættetrøjer hos Zalando i en stribe forskellige materialer. Der er bomuld, polyester, kashmir og måske endda en smule elastan, som sikrer en strækbar fornemmelse og ekstra behag ved brug.

Vil du have en hættetrøje med indbygget god samvittighed, kan du gå efter de klimavenlige, som for eksempel er produceret med økologisk bomuld, og som har fokus på miljøvenlig produktion af bomuld i det hele taget, og som tager hensyn til bæredygtighed ved at have fokus på at minimere vandspild i produktionen.

Der er en hættetrøje til alle dage. Til alle situationer, hvor du vil signalere afslappet coolness. Eller simpelthen bare vil være godt tilpas, mens du ser brandgodt ud.