Hættetrøjer til herrer

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
5.159 varer

Enhver gut har brug for nogle fede alternativer og supplementer til skjorterne og striktrøjerne i garderoben. Og her kommer hoodies ind på en klar førsteplads, da de med en funktionel hætte samt et sporty udtryk kan matches med alle mulige casual looks. Udvalget af hættetrøjer til herrer byder på masser af fede designs fra alle de kendte og mindre kendte mærker, og trøjerne er en nem og praktisk løsning, når tingene skal gå lidt stærkt. Med en hoodie er man nemlig ikke så fint på den, for den er skabt til afslappede urbane looks, hvor skævhed, streetwear og ungdommelig ånd afspejler helheden. Især blandt unge fyre fra alle segmenter er kollektionerne af hættetrøjer til herrer et sikkert hit, og er man en moden fyr med en ægte drengerøvsattitude, så er en fed hoodie også vejen frem til en frisk og super casual tøjstil. Man kan aldrig få nok af hættetrøjer, så se hele porteføljen af mærker og designs her på Zalando.

Hættetrøjer til herrer – designet, som mænd altid savner!

Før i tiden var hættetrøjer især brugt indenfor helt bestemte segmenter og miljøer, men i dag er trøjen blevet allemandseje. Alle friske fyre har nemlig taget designet til sig, hvilket også har ført til, at stort set alle tøjmærker har den med i deres kollektioner. Derfor finder du naturligvis masser af hættetrøjer til herrer i enhver prisklasse. Derudover byder udvalget også på disse fede overdele i forskellige typer af materialer, hvor alt fra bomuld, strik, uld, jersey og meget andet hver især giver deres eget specifikke udtryk. Match dem med jeans, chinos, træningsbukser eller shorts samt sneakers, sportssko eller et par sorte lædersko. Rækken af hættetrøjer til herrer åbner op for masser af afslappede looks og sporty attitude. Sørg for at være med på moden i din helt egen model.

Gå ikke glip af

Ideel til et sporty eller casual look

En hoodie eller hættetrøje kan spores helt tilbage til middelalderen, hvor den blev brugt af munke. I dag har designstilen naturligvis ændret sig en del, men hætten og det sporty look er stadig det samme. I 1930’erne blev hættetrøjer så brugt af arbejdere i kulden i New York, og i 1970’erne tog hiphoppere og andre kreative segmenter over. I dag ses hoodies overalt i gadebilledet, da denne praktiske og varme overdel er blevet enhver mands favorit i den casual del af garderoben. Derfor går kollektionerne af hættetrøjer til herrer som varmt brød, da hoodies altid kan matches med yndlingsbukserne nummer ét, nemlig jeans. Rigtig mange fyre elsker også at trække i et par træningsbukser en søndag eftermiddag, eller når der skal pumpes jern i fitnesscenteret, og her kommer en hoodie også til sin fulde ret. Det er ægte streetwear, som ses på alt fra skatere og musikere til hipstere, cyklister og mange andre. Udvalget af hættetrøjer til herrer er det sikre hit, uanset om man er 18 eller 26, så tilføj endnu en model til samlingen.

Hættetrøjer til herrer – fuldender et cool urbant look!

Langt de fleste hoodies er designet med en muffe i front, som man kan stikke hænderne ind i. Mange hættetrøjer har også justerbare snore i forbindelse med hætten, men du finder også designs med lynlås eller knapper. Nogle er fyldt med prints og logoer, mens andre er helt klassiske og stilrene, så udvalget af hættetrøjer til herrer giver dig alle muligheder for at vælge en model, der matcher med resten af dit outfit. En hoodie er helt uundværlig i masser af sammenhænge. Den er genial til en festival, men også på en campingtur, til en grillaften i haven, når du dyrker sport eller til hverdag sammen med et par jeans og en læder- eller denimjakke udenover. Trækkes hætten over hovedet opnår du et ”gangsta”-look, som også ses blandt rockmusikere eller kunstnere, men du kan også bruge hætten som varmebeskyttelse på en skitur eller som et ekstra isolerende lag under ethvert casual outfit. Dyk ned i sortimentet af hættetrøjer lige nu og her.