faq | Returnering & Refundering | Returnering

Returnering

Du kan nu frit vælge, om du vil returnere med Bring eller PostNord.
For at returnere med Bring, aflevere du ganske enkelt din returpakke på det nærmeste indleveringssted. Du får en kvittering med et tracking-nummer, som du kan bruge til at følge din pakke. Husk at altid pakke din returnering forsvarligt og sætte returlabelen ovenpå den gamle.

Det er gratis at returnere til Zalando, og du har 100 dages fuld returret.

En returnering tager 7-10 hverdage (man-fre). Du modtager en e-mail med bekræftelse på retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er afsluttet.
Du registrerer din returnering når du er logget ind på din Zalando-konto. Herefter pakke du varen forsvarligt ind, så den ikke kan komme til skade under transporten. Hvis det f.eks. er sko i en skoæske, så skal skoæsken også pakkes ind.

Husk at få en gratis kvittering fra PostNord for din retunering. Alle Zalandokunder kan få en gratis kvittering, og den fungerer som bevis for din returnering.
Din retunering er kun gratis og forsikret, når du anvender Zalando returrlabel og sender med PostNord. Hvis du mangler et returlabel, kan du printe et nyt på din Zalando-konto eller kontakte vores kundeservice

Bemærk: Du kan returnere varer fra forskellige ordrer i samme pakke, forudsat de er sendt fra Zalando og bestilt på samme kundekonto.
Udfyld retursedlerne for hver ordre og læg dem i pakken med de varer, du ønsker at sende retur. Husk at sætte det forudbetalte portolabel udenpå pakken.
Fjern venligst leveringmærkatet fra pakken, inden du sætter dit returlabel på.

 RELATEREDE SVAR


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.
Hav venligst dit ordrenummer parat.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.