Konfirmationstøj - drenge

Populære filtre
411 varer

Konfirmationstøj til drenge, der ved, hvad de kan lide

Konfirmationen er en stor ting i de fleste unge menneskers liv, og det helt rigtige outfit til den store dag og Blå Mandag er i den grad med til at gøre begivenheden helt perfekt. Det vigtigste for den unge konfirmand er, at han kan føle sig godt tilpas i sit tøj hele dagen. Sørg for at tøjet er i tråd med hans egen personlige stil, for det betyder noget, hvordan man ser ud på dagen. Også for drengene. Konfirmationstøj til drenge er først og fremmest et spørgsmål om personlig smag frem for særlige regler. Heldigvis. Det gør det noget nemmere at finde et outfit helt i konfirmandens ånd. Hos Zalando har vi lavet en samling af fedt konfirmationstøj til drenge, som indbefatter alt fra fede jakkesæt til smarte tracksuits. Her er lidt for enhver smag, og det er faktisk bare et spørgsmål om, hvad du foretrækker.

Andendagstøj og konfirmationstøj, du føler dig tilpas i

Regel nummer ét, når der skal købes andendagstøj eller tøj til konfirmationen, er, at det sidder godt på kroppen. Tøj, der kradser eller strammer, er ikke rart – slet ikke når man skal have det på hele dagen. Mange unge mænd vælger andendagstøj og konfirmationstøj i en enkel stil. For eksempel et par fede jeans, en skjorte og en blazer med et par lækre sneakers til. Det er et superstilfuldt men også ret simpelt outfit, som kan varieres i det uendelige, bruges som andendagstøj og igen efter konfirmationen. Lad dig inspirere af Zalandos samling af fedt konfirmationstøj til drenge. Her finder du supersmarte jakkesæt med og uden prints, de fedeste t-shirts, flotte veste og alle former for skjorter. Lige til at mikse og matche, som du lyster.

Fra casual til stilfuldt

Hos Zalando finder du alt, hvad der skal til for, at konfirmanden kan blive klædt godt på fra inderst til yderst. Vi har for eksempel et stort udvalg af elegante og stilfulde jakkesæt med tilhørende skjorter, slips og veste, hvis det skal være ekstra elegant på den store dag. Konfirmationstøj til drenge behøver dog ikke at være helt så traditionelt. Et par fede chinos eller stofbukser med en blød t-shirt i bomuld kombineret med en enkel habitjakke eller en fed cardigan i streetlook er et superfedt casual outfit. Bliver det for meget, kan et par fede jeans alene med en smart skjorte sammen med et par pæne sneakers også være en idé til et lækkert konfirmationslook. Det er med andre ord nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når der skal købes konfirmationstøj til drenge.