Katalog

Populære filtre
7.951 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Åbn dit klædeskab for et af tidens mest populære tøjmærker – Only. Uanset om du er til et sort-i-sort look eller denim og farver giver modebrandet alle kvinder mulighed for at omgive sig med mode, der matcher smag og personlighed. Dette er mode for kvinder i alle aldre. Hvad enten du er til et afslappet sportslook eller feminine flæser har det alsidige udvalg noget for dig.

Only – nutidens trends samlet et sted

Only er mode for alle. Designstilen er alsidig og kan tilpasses og varieres på et væld af måder. Her er ingen grænser for looket. Tøjmærket åbner en verden af muligheder for et moderne og personligt look, så du kan vise din personlige sans for en moderne stil frem i din omverden. Brandet er et af Bestsellers mest populære brands og er elsket af kvinder over hele verden og ikke uden grund. Kollektionerne har alt hvad den moderne fashionista kan ønske sig. Her er både noget for den minimalistiske fashionista, boheme-chiks, den rockede type og dig med smag for blomster og blonder.

Mode for alle

Only er altid et hit i skabet. Her er noget til alle ugens dage. Den ene dag kan du give dit look et romantisk vibe. Style en let kjole med ballerinaer, solbriller og en clutch. På dage hvor stilen skal være enkel kan du matche et par sorte bukser, en T-shirt og en kort blazer for et look, der får dig til at stå knivskarpt. Uanset hvad dine stilmæssige præferencer er, kan du hver dag give dit look et pift med et af modens mest populære brands. På Zalando.dk kan du gøre disse alsidige mode must-haves til en personlig del af din hverdag.

Med tidens modetøj på din krop

Elsker du også at boltre dig i Bestsellers altomfavnende kollektioner i en mærkepalet af dimensioner? Så er du ikke den eneste, for dette danske supermærke har taget ikke blot den danske modekvinder med storm, men også udenlandske fashionistas, der har et godt øje til dansk designet modetøj. Only var en af de første linjer i en efterhånden lang perlerække af must-have kollektioner og brands. Det har fornyet sig selv op gennem årene uden at give afkald på den rå denim-profil, der i sin tid lagde kimen til mærkets store succes. Dermed er designstilen altid forankret i et moderne udtryk, som kan tilpasses og varieres efter behov og modestrømninger. Jeans er altid moderne, og med de mange nye vaske og farver, der hele tiden kommer til – ja, så er Only et fast mærke i garderoben hos enhver kvinde, der ønsker et look, der er smart og lige til.

Med Only er tøjmiraklerne lige her

Man finder yndlings-items i stakkevis hos Only. Mærket er nemlig så rummeligt og omfattende, at der altid lige er plads til en af de smarte strik eller et par af de fede jeans med slidtage-effekter. Med rødder i et urbant, feminint look finder du alt, hvad du har brug for til hverdag og sport. Mærket holder sig naturligvis heller ikke tilbage for en fest, og derfor skal du også forkæles med favoritkjoler på stribe, der kan piftes op til de helt store dullede parties, eller holdes på et mere klassisk og formelt niveau. Alt kan tilpasses, kombineres og shines op og ned med kollektionerne fra Only, der sørger for et hav af moderigtige looks til overkommelige priser. Ingen tøjelsker går tomhændet fra et udvalg med Only-produkter, og hvorfor ikke ride med på modebølgen sammen med alle de andre piger!

Hvorfor er Only så attraktiv på markedet? Jo, de rammer spot-on med deres tidssvarende kollektioner, som altid er skabt til byens travle og sjove muligheder. Mærket giver dig mulighed for at være en drengepige i en ternet skovmandsskjorte og et par lækre jeans, men du kan også være den vamsede fashionista i en oversize-strik samt et par leggings eller en nederdel. Eller hvad med en blondekjole for et råt og rocket look, så du kan give den gas på dansegulvet. Du kan også folde en rullekravebluse ned i et par stofbukser med pressefolder, hvis du ønsker et fint sekretær-look. Med Only åbner sig et univers af kombinationsmuligheder og udtryk, der alle har det personlige og formstærke som grundsubstans.