accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra ONLY

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
3174 varer

Med tidens modetøj på din krop

Elsker du også at boltre dig i Bestsellers altomfavnende kollektioner i en mærkepalet af dimensioner? Så er du ikke den eneste, for dette danske supermærke har taget ikke blot den danske modekvinder med storm, men også udenlandske fashionistas, der har et godt øje til dansk designet modetøj. Only var en af de første linjer i en efterhånden lang perlerække af must-have kollektioner og brands. Det har fornyet sig selv op gennem årene uden at give afkald på den rå denim-profil, der i sin tid lagde kimen til mærkets store succes. Dermed er designstilen altid forankret i et moderne udtryk, som kan tilpasses og varieres efter behov og modestrømninger. Jeans er altid moderne, og med de mange nye vaske og farver, der hele tiden kommer til – ja, så er Only et fast mærke i garderoben hos enhver kvinde, der ønsker et look, der er smart og lige til.

Med Only er tøjmiraklerne lige her

Man finder yndlings-items i stakkevis hos Only. Mærket er nemlig så rummeligt og omfattende, at der altid lige er plads til en af de smarte strik eller et par af de fede jeans med slidtage-effekter. Med rødder i et urbant, feminint look finder du alt, hvad du har brug for til hverdag og sport. Mærket holder sig naturligvis heller ikke tilbage for en fest, og derfor skal du også forkæles med favoritkjoler på stribe, der kan piftes op til de helt store dullede parties, eller holdes på et mere klassisk og formelt niveau. Alt kan tilpasses, kombineres og shines op og ned med kollektionerne fra Only, der sørger for et hav af moderigtige looks til overkommelige priser. Ingen tøjelsker går tomhændet fra et udvalg med Only-produkter, og hvorfor ikke ride med på modebølgen sammen med alle de andre piger!

Hvorfor er Only så attraktiv på markedet? Jo, de rammer spot-on med deres tidssvarende kollektioner, som altid er skabt til byens travle og sjove muligheder. Mærket giver dig mulighed for at være en drengepige i en ternet skovmandsskjorte og et par lækre jeans, men du kan også være den vamsede fashionista i en oversize-strik samt et par leggings eller en nederdel. Eller hvad med en blondekjole for et råt og rocket look, så du kan give den gas på dansegulvet. Du kan også folde en rullekravebluse ned i et par stofbukser med pressefolder, hvis du ønsker et fint sekretær-look. Med Only åbner sig et univers af kombinationsmuligheder og udtryk, der alle har det personlige og formstærke som grundsubstans.