Frakker til herrer

Populære filtre
1.545 varer

Er du som så mange andre også glad for at gå i frakke, så fortvivl ikke, for dette klassiske overtøj kan anvendes hele året rundt. Frakker til herrer tilbydes nemlig i alle afskygninger, så hver en sæson kan nydes i dit yndlingsovertøj. Dermed er der stil over sagerne til både hverdag og fest!

Frakker til herrer løser din overtøjskrise

Mange mænd har det med at gå i sweater og hoodie langt ind i de kolde måneder, men det er slet ikke nødvendigt, når nu kollektionerne med frakker til herrer klæder dig på hele året. Her får man ovenikøbet klassiske og maskuline designs, som fremhæver det bedste ved ens krop i form af brede skulderpartier samt et formelt tvist, der klæder ethvert outfit. Det er minimalistiske looks, som både egner sig til den unge gymnasieelev på 17 år, rockmusikeren på 25 samt businessmanden på 40. De mange forskellige mærker byder hver især på forskellige signaturer, der skruer op og ned for detaljer og udtryk.

Kantet og stringent overtøj, som skaber stilen

Rid med på den evige modebølge i tidløst overtøj, som altid holder. Frakker til herrer er nemlig universelle looks, som aldrig går af mode, og dermed hører der mindst et eksemplar til i basisgarderoben. Det er lige fra de populære trenchcoats, der er lige dele vintage- og business-udtryk til uldfrakker for et intellektuelt og kreativt udtryk. Eller hvad med sporty dunfrakker eller lange parkaer med det klassiske, buede bagstykke. Her er farver, former og materialetyper for enhver. Så bliv en del af frakkemoden.

Inspiration

Frakker i skarpt design

Der er ikke noget så rankt og maskulint som en herrefrakke. Modsat sportsjakker og funktionelt overtøj er en frakke med til at give dig et modent look. Alle disse uniformlignende frakker til mænd er så skarpe og silhuetformede i udtrykket, at de falder helt i smag med de nordiske stilarter, som danske mænd er så vilde med. Før i tiden blev frakker brugt af det højere borgerskab og til finere brug, men i dag er det helt almindeligt at gå i frakke til alle anledninger. Selvom man forbinder frakker med noget formelt og præsentabelt, så består kollektionerne af herrefrakker af mange forskellige typer frakkedesigns, hvor de alle har et stilrent og maskulint udtryk til fælles. Trenchcoats og uldfrakker er de mest kendte, og de er også de mest stilfulde og formelle, mens dunfrakker og parkas er mere ungdommelige og urbane i looket. De fleste ejer både casual og formelt overtøj, så det er helt op til dig, om du vil følge trop.

Herrefrakker - Smukt overtøj med stil!

Det danske vejr byder som bekendt på mange blandede bolcher rent vejrmæssigt, hvilket stiller krav til din garderobe. I en frakke vil du altid se flot og majestætisk ud hele året rundt, for de mange forskellige materialer og looks passer nemlig til de specifikke årstider. Det betyder samtidig, at sortimentet af frakker til herrer klæder dig personligt og præsentabelt på til en dag på kontoret, til en julefrokost, til et vigtigt møde, eller til en middag i byen med din udkårne. Uanset hvad du begiver dig afsted til, så vil folk hurtig kunne spotte din personlige stil og dermed konkludere, at du har god smag og styr på sagerne. Udvalget af frakker til herrer byder primært på klassiske og tidløse farver, som det nu engang hører sig til, når man snakker om frakkedesigns. Så nyd hele udvalget her på Zalando.