Faq | Betaling | Betaling med kreditkort

Betaling med kreditkort

Hos Zalando er det nemt og sikkert at betale med betalingskort.
Du kan betale med VisaDankort, Visa og Mastercard uden meromkostninger. Du kan bestille for op til 4500 kr. med kort. Det er ikke muligt at betale med almindeligt dankort. I særlige tilfælde kan du bestille for mere end 4500 kr., afhængig af en vurdering fra zalando.dk.

Vi hæver først beløbet, når din ordre forlader vores lager, og hvis du returnerer, refunderer vi automatisk til dit betalingskort. Vi trækker ikke mere end det beløb, du har godkendt ved bestilling.

Dine kortoplysninger overføres via en krypteret SSL-forbindelse. Det er en høj sikkerhedsstandard, der gør betaling med kort på zalando.dk meget sikkert. Du kan finde flere information om sikkerhed længere nede i artiklen.

Når du handler på zalando.dk, gemmer systemet automatisk dine kortoplysninger i krypteret form. Det er sikkert og gør det lettere for dig, næste gang du handler på zalando.dk, da du slipper for at skulle indtaste kortoplysningerne igen.

Hvis du ønsker at ændre eller slette dit betalingskort, så kan du gøre det under trin 3 i bestillingsprocessen, eller ved at redigere din betalingmetode i trin 4. 

Øget sikkerhed ved betaling med betalingskort: Verified by VISA og MasterCard Secure Code
Verified by VISA og MasterCard Secure Code benytter særlige krypteringsnøgler, der øger sikkerheden ved kortbetalinger på internettet.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver at installere yderligere software på din computer for at kunne betale med kort. Alle kunder, uanset om de allerede har oprettet en MasterCard Secure/Verified by VISA kode eller ej, vil automatisk blive viderestillet til deres kortudsteder.

Har du en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode? Du vil blive bedt om at godkende transaktionen med din personlige kode. Når koden er blevet godkendt af din kortudsteder, modtager du kort efter en ordrebekræftelse fra Zalando.

Har du ikke en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode? For at benytte denne service skal du først oprette en kode. Du vil blive stillet et par sikkerhedsspørgsmål, før du får mulighed for at oprette en kode og sikkerhedsspørgsmål til fremtidig brug. Næste skridt fremgår af afsnittet foroven.

Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen "kreditkort” i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder som PayPal eller bankoverførsel. Vores kundeservice har desværre ikke mulighed for at påvirke eller forudse hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig.

RELATEREDE SVAR


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.