Katalog

Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
403 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En solid grundgarderobe opbygges til perfektion med kollektionerne fra mbyM. Her får tidens moderigtige kvinder valgmuligheder til alle lejligheder, så det hele kan indtages med den ønskede attitude. Det er rå og minimalistisk mode i kombination med feminine silhuetter og iøjnefaldende prints.

Både klassikere og statements fra mbyM

Der er items, som kvinder ikke kan leve foruden i garderoben. Netop denne slags must haves er en del af signaturen hos mbyM, der leverer lækre trenchcoats, uldcoats, toppe, kjoler, bluser og strik i lange baner. Linjen er en del af MESSAGE, som er dansk, og som ligeledes har flere andre undermærker i folden. Hos made by Message får man modetøj, som er designet til storbyens ræs med alle de gældende aftaler, men også til ture på dansegulvet eller stille caféture over en latte. Man mestrer det hele – lige fra det helfarvede og tidløse til det kulørte og mønstrede.

Leg med udtrykkende ved din personlige stil

Kollektionerne fra mbyM er kilden til masser af inspiration og kombinationsmuligheder. En leopardbluse foldet ned i et par sorte jeans, en lædernederdel sammen med en blomstret skjortebluse, en sommerkjole og en blazer uden over, en alenlang maxikjole for sig selv, eller hvad med en rullekravebluse til et par skindbukser. Man kunne blive ved, for dette danske tøjmærke er garant for yndlings-looks på stribe, som egner sig til alt fra hverdag, fest og farver eller seriøse møder. Det er skandinavisk coolness med en urban og edgy kant, der sender dig individuelt og velklædt ud af døren på alle tider af døgnet.

Inspiration

mbyM – Simpel og elegant

mbyM er et ungt, saftigt og slagkraftigt dansk brand. De lancerede deres første kollektion i år 2003. Siden da er der sket meget, og brandet har haft en massiv, stabil fremgang. Med rå femininitet blandet med skandinavisk stil, markerer de sig på markedet med en kompromisløs og original stil, som er til at betale. Nuancerne i kollektionen er meget klassiske og neutrale, og uden store kontraster og skarpe farver. Dette giver tøjet et let, feminint og elegant udtryk. Et udtryk, der udstråler, at du ikke behøver noget massivt blikfang for at tilegne dig opmærksomhed, men at du hviler i dit naturlige udseende. I kollektionen finder du mode til enhver lejlighed. Til arbejdsliv kan du få flotte blazere, bukser og kjoler, med hvilke du altid kan tage dig bedst muligt ud på arbejdspladsen. Til de mere afslappede stunder i fritiden, kan du ty til noget mere afslappet og boheme-inspireret, som for eksempel jumpsuit-modellen ”TOYA”. Der er nærmest udelukkende benyttet økologiske tekstiler i produktionen af dette sortiment, så sortimentet er også et miljømæssigt fornuftigt valg. Materialerne varierer, lige fra blusekjoler i polyester til nederdele i læder, så her er en bred variation at vælge ud fra, og du kan sikkert også finde noget, der passer til lige præcis dig og din stil her på siden.

mbyM - Alsidigt og stilsikkert dansk brand

mbyM er klar med denne spændstige sommerkollektion. Hold på hat og briller, for der er fart på dette udvalg! Spraglede sommerkjoler med lapper, varierende mønstre og lækre pasforme, elegante maxikjoler, smukke, sobre blazere og meget, meget mere kan du få lige her på siden. mbyM lancerer tøj, der passer til årstiden, og derfor er denne kollektion spækket med den nyeste sommermode. Perfekt til de varme grader, lange sommernætter og rejser sydpå. På Zalando.dk har vi samlet et bredt udvalg af det fedeste tøj til kvinder fra det danske brand, mbyM. Derved kan du let og komfortabelt danne et overblik over det lækre udvalg hjemme i stuen. Det hele er nemlig samlet lige her på siden, så hvis du er tilhænger af god, skandinavisk mode med sans for både farver, materialer, stil og snit, så er du givetvis kommet til det rette sted! Find din næste addition til garderoben lige her i udvalget af tøj fra mbyM.