Katalog

Populære filtre
1.195 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Converse er kendt som et skomærke, da de primært designer basketballsko, selvom fodtøjet sagtens kan bruges til mange andre formål. Men faktisk designer det amerikanske brand meget mere end sko: Hættetrøjer, kjoler, T-shirts, sokker, tasker og meget mere også er en del af udvalget. Alt sammen er designet med det kendte stjernelogo på det sporty og urbane tøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn.

Converse-sko er moderne fodtøj i et tidløst design

Nogle siger, at Converse er tilbage i rampelyset, men har de nogensinde været ude af rampelyset? Deres første sko så dagens lys i 1908. Og da de stadigvæk sælges i dag, kan det egentligt diskuteres, om de populære stjernesko nogensinde er gået af mode. Det er de typiske sko, hvor flere generationers forældre har trukket på smilebåndet ved synet af, at deres unge teenagebørn er trukket i de samme sko, som de selv gjorde i deres ungdom. Det skete for halvfemserbørnene, og nu sker det igen. Måske har de fleste halvfemserbørn endnu ikke teenagebørn, men der findes også cool stjernesko til de mindste fødder. Hvem ved, om dine børn en dag ville være vilde efter at arve de sko, som du køber i dag?

En solid opgradering af sko i alle nuancer

Det amerikanske brand fik især et boost, da de valgte at opgradere deres sko med en mere solid sål, som støtter kroppen på bedre vis. Gode og flotte sko er ikke kun vigtige for fødderne, det er også vigtigt for knæ og ryg. Skoene findes i flere hundrede designs, så derfor kan du sagtens finde fodtøj som tilpasser sig dit look. Der er flere produkter, end du overhovedet kan drømme om, og de tilbydes i alle regnbuens farver. Du kan vælge, om dine nye sko skal være med eller uden spændende detaljer, såsom metalfarver, glimmer eller mønster. De kan alle sammen være med til at skabe basen for et cool look med jeans, short, kjoler eller nederdel, som du også kan finde i udvalget.

Inspirationf

Klassisk og cool brand

Vi kender først og fremmest mærket på stjernen, der pryder alle All-Star produkterne. Men Converse er meget mere end det. Firmaet har nemlig siden 1908 haft en høj stjerne - bogstaveligt talt - blandt rigtig mange forskellige segmenter. Det er rockmusikeren, sportsudøveren, skateren samt alle mulige andre folk, der elsker dette cool og casual streetwear. Mærket har gennem alle årene formået at holde fast i de autentiske og originale stilarter, fordi de virker. Uanset hvad Converse disker op med, så er det et hit, for er man én gang fan af dette cool mærke, så er man det for livstid. Både tøj, sko og accessories er for hele familien, og fællesnævneren for det hele er de ungdommelige udtryk med kreative attituder, som klæder dig urbant og sporty på. Det er jeans, træningsbukser, sneakers, skjorter, caps, overtøj og meget mere, som sender dig ud af døren i en personlig stilart.

Converse – mærket, vi alle har et særligt forhold til

Man kommer ikke udenom, at Converse kan rigtig mange ting. Særligt evnen til at bibeholde en tidløs designstil, som samtidig også er moderne og in, giver masser af bonuspoint blandt kunderne. Vi ved alle, hvad mærket står for, og kvaliteten er der aldrig en finger at sætte på. Produkterne udstråler den ånd og stil, som nutidens unge er vilde med, og derfor klæder kollektionerne fra Converse dig også på til alle de ting, du nu har planlagt i kalenderen. Det er sko, tilbehør og tøj, som gør dig klar til en strøgtur med slænget, til en tur på skaterbanen, til festivaler, til hverdag, sport og meget andet. Mærket byder på så mange forskellige produkter, at du altid kan skabe et helt individuelt look blot ved at mikse og matche på tværs af kategorierne. Derfor er Converse et hit, hvad enten man er 16 eller 25 år. Oplev hele udvalget her i vores omfattende sortiment..