Filter1

Salomon
Sko, tøj og accessories

390 varer

null

Salomon er klar – er du?

Grundstenene til Salomon blev lagt langt oppe i de franske alper, men stilmæssigt er de helt nede på jorden. Mærket designer tøj til de eventyrlystne, de modige og frontløberne. Dem, der ikke er bange for at gå deres egne veje – og alle os der befinder sig et sted midt imellem.

Praktisk tøj til de legesyge og eventyrerne

Sport skal være en fornøjelse og et afbræk fra dagligdagens trummerum. Det ved Salomon. De skaber nemlig deres tøj ud fra den indstilling, at et aktivt liv er lig med et socialt og sjovt liv, og at sport skal være en leg. På samme måde som skisportsentusiaster finder glæde i at køre i styrtløb ned af de alpine løjper, skal du have hjertet med, når du udlever dine yndlingsaktiviteter.

Salomon præsenterer kollektioner, der giver plads til fysisk aktivitet uden at gå på kompromis med stil og design. Tøj, der er skabt til livet og til eventyret. Hvad end det gælder sko til løbeturen, vindjakker, træningsbukser, udendørstøj, vandresko eller decideret sportsudstyr til ski og snowboard, er de altid på forkant med udviklingen.

Dit tøj skal passe til dig og din livsstil. Ikke omvendt. Dette tøj er skabt ud fra høje standarder i forhold til pasform, holdbarhed og kvalitet, så du kan føle dig tilpas i det, uanset lokation og situation. Om det er på toppen af et bjerg, på gåtur med din hund eller en vandretur langt ude i skoven.

For at sportstøj skal være brugbart, må det også være praktisk. I forhold til design, print og stilistiske detaljer bør tøjet grundlæggende være ukompliceret og passe til alle formål. Et fokus på gode materialer og høj holdbarhed er ligeledes en selvfølge. Når man befinder sig ude i naturen, er det ikke til at vide, hvad vejret vil kaste mod en, og man må frem for alt ikke gå ned på kvalitet.

Sportstøj med holdning og omtanke

Hvis der er en ting, der passer dårligt sammen med ski og snowboard, så er det global opvarmning og smeltede pister. Derfor har Salomon som mål for 2025 at sænke deres globale udledning af CO2 med 20% i forhold til den tilsvarende mængde i 2015. De har ligeledes planer om at genbruge og genanvende 70% af al affald udledt igennem produktionen. Dermed gør mærket deres for at vi alle — også i fremtiden — kan gå på opdagelse i den vilde natur.