Katalog

Populære filtre
302 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Salomon har færdes i de franske alper siden 1947, og her har brandet det bedst. Passionen for outdoor sport, ny teknologi og godt håndværk fylder så meget at det har drevet virksomhedens medarbejdere lige siden. Brandet kreerer progressivt gear, som gør det muligt at nyde og udfordre dig selv i den skønne natur.

Forbind dig med naturen med Salomon

”Vent ikke længere. Nu er det tid til at lege”. Dette er brandets egne vise ord. Dette kommer til udtryk i brandets items, som er tilgængelige, ready-to-wear og funktionelle til udfordringer og leg. Naturen er skøn, men den er også barsk og derfor kræver det et par slidstærke sko, som kan klare dets humørsvingninger. Jord, sol, regn, planter og blæst er alt sammen noget, der sætter sine spor på dine sko. Dette modvirker det kvalitetsbevidste brand, som kun bruger materialer i særklasse i deres produktion. Salomon minder mennesker om huske at forbinde sig med naturen og leve livet fuldt ud.

De glade individualister

At forbinde sig med naturen kan ske gennem blandt andet trekking eller løb. Der findes mange måder at mærke den skønne natur. Salomon bestræber sig på at gøre det lettere og sjovere for dig. Brandet arbejder hver dag på at skabe den næste generation af gear og oplevelser til de mennesker, der nyder progressionen i deres sport. Dette realiseres gennem det kreative holds nysgerrige, fantasifulde og optimistiske tankegang. De kalder sig selv for de glade individualister. I det fantastiske sortiment finder du blandt andet funktionstrøjer, løbesko, trekkingsko, hikingsko, sandaler og tights. Find lige det du behøver til din unikke sport her på Zalando.dk.

Inspiration

Bliv klædt på til eventyr med Salomon

Salomon er et historisk brand, der har gjort det til en prioritet at revolutionere måden, hvorpå man fremstiller sportstøj. Deres innovative tilgang til design skyldes intet mindre end en vilje til at skabe det bedste af det bedste, hvilket de også ofte gør takket være moderne teknologier og nøje udvalgte materialer. Med rødder i de franske alper kan du trygt forvente, at de leverer et stort udvalg af fremragende vintertøj. Det er nemlig et brand, der forstår præcis, hvordan man skaber designs, der beskytter imod svære vejrforhold uden at gå på kompromis med komforten.

Denne forståelse påvirker dog alle deres kollektioner uafhængigt af både sæson og sportsgren. Det er dermed et alsidigt brand, hvilket i særdeleshed kan ses i deres mange sko, som er designet til at kunne klare lidt af hvert. Det skyldes i høj grad deres skridsikre såler, som gør, at de lette løbesko og komfortable vandresko egner sig godt til forskellige underlag. Du kan derfor uden problemer iklæde dig Salomons mange designs, hvad end du ønsker at tage på eventyr i bjergene, skoven eller byen.

Sport i naturen hele året rundt

Salomon har siden deres begyndelse fremstillet produkter, der leverer en høj ydeevne, som lader dig fokusere på blot at optimere og forbedre dine præstationer. Med det sagt så er det dog langt fra det eneste, som de gang på gang leverer. Her er også tale om produkter, hvis høje kvalitet gør det let for dig at nyde din foretrukne sportsgren uden at bekymre dig om hverken holdbarhed eller mangel på støtte. Der er med andre ord styr på komforten, hvad end du iklæder dig en varm fleecetrøje eller et par behagelige vandresko.

Vigtigst af alt er det designs, hvor der er rigeligt med plads til uhindret bevægelse. Det giver dig friheden til at løbe og springe lige så tosset, som du overhovedet kan, uanset hvor du er. Blandt de mange kollektioner kan du nemlig finde både træningstøj og sko, som kan tåle at du giver den gas i forskellige terræner. Det isolerende vintertøj er især et godt eksempel på nogle af de gennemtestede designs, som takket være førsteklassestekstiler sikrer, at du altid kan holde varmen, når du ræser ned af skiløjperne. Det er ganske vist brugen af vind- og vandtætte materialer, der yder den optimale beskyttelse imod vejret, men kombineret med en behagelig pasform og en gennemtænkt konstruktion, er du igen sikret den velkendte bevægelsesfrihed.

Fri leg for store og små

Salomon er et brand, der leverer fantastisk sportstøj og især komfortable sko til hele familien. Deres høje krav til kvalitet kan tydeligt spores overalt i brandets mange kollektioner, hvad end de er tiltænkt voksne eller børn. Den utrolige kvalitet er nemlig en selvfølge, som sikrer, at både små og store kan blive godt klædt på til alverdens eventyr i naturen. Hos Zalando kan vi af samme grund præsentere dig for et stort udvalg af Salomons alsidige og slidstærke designs, der egner sig godt til vild leg i både hverdagen og på ferien.