Katalog

387 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Salomon har færdes i de franske alper siden 1947, og her har brandet det bedst. Passionen for outdoor sport, ny teknologi og godt håndværk fylder så meget at det har drevet virksomhedens medarbejdere lige siden. Brandet kreerer progressivt gear, som gør det muligt at nyde og udfordre dig selv i den skønne natur.

Forbind dig med naturen med Salomon

”Vent ikke længere. Nu er det tid til at lege”. Dette er brandets egne vise ord. Dette kommer til udtryk i brandets items, som er tilgængelige, ready-to-wear og funktionelle til udfordringer og leg. Naturen er skøn, men den er også barsk og derfor kræver det et par slidstærke sko, som kan klare dets humørsvingninger. Jord, sol, regn, planter og blæst er alt sammen noget, der sætter sine spor på dine sko. Dette modvirker det kvalitetsbevidste brand, som kun bruger materialer i særklasse i deres produktion. Salomon minder mennesker om huske at forbinde sig med naturen og leve livet fuldt ud.

De glade individualister

At forbinde sig med naturen kan ske gennem blandt andet trekking eller løb. Der findes mange måder at mærke den skønne natur. Salomon bestræber sig på at gøre det lettere og sjovere for dig. Brandet arbejder hver dag på at skabe den næste generation af gear og oplevelser til de mennesker, der nyder progressionen i deres sport. Dette realiseres gennem det kreative holds nysgerrige, fantasifulde og optimistiske tankegang. De kalder sig selv for de glade individualister. I det fantastiske sortiment finder du blandt andet funktionstrøjer, løbesko, trekkingsko, hikingsko, sandaler og tights. Find lige det du behøver til din unikke sport her på Zalando.dk.

Inspiration

Salomon er klar – er du?

Grundstenene til Salomon blev lagt langt oppe i de franske alper, men stilmæssigt er de helt nede på jorden. Mærket designer tøj til de eventyrlystne, de modige og frontløberne. Dem, der ikke er bange for at gå deres egne veje – og alle os der befinder sig et sted midt imellem.

Praktisk tøj til de legesyge og eventyrerne

Sport skal være en fornøjelse og et afbræk fra dagligdagens trummerum. Det ved Salomon. De skaber nemlig deres tøj ud fra den indstilling, at et aktivt liv er lig med et socialt og sjovt liv, og at sport skal være en leg. På samme måde som skisportsentusiaster finder glæde i at køre i styrtløb ned af de alpine løjper, skal du have hjertet med, når du udlever dine yndlingsaktiviteter.

Salomon præsenterer kollektioner, der giver plads til fysisk aktivitet uden at gå på kompromis med stil og design. Tøj, der er skabt til livet og til eventyret. Hvad end det gælder sko til løbeturen, vindjakker, træningsbukser, udendørstøj, vandresko eller decideret sportsudstyr til ski og snowboard, er de altid på forkant med udviklingen.

Dit tøj skal passe til dig og din livsstil. Ikke omvendt. Dette tøj er skabt ud fra høje standarder i forhold til pasform, holdbarhed og kvalitet, så du kan føle dig tilpas i det, uanset lokation og situation. Om det er på toppen af et bjerg, på gåtur med din hund eller en vandretur langt ude i skoven.

For at sportstøj skal være brugbart, må det også være praktisk. I forhold til design, print og stilistiske detaljer bør tøjet grundlæggende være ukompliceret og passe til alle formål. Et fokus på gode materialer og høj holdbarhed er ligeledes en selvfølge. Når man befinder sig ude i naturen, er det ikke til at vide, hvad vejret vil kaste mod en, og man må frem for alt ikke gå ned på kvalitet.

Sportstøj med holdning og omtanke

Hvis der er en ting, der passer dårligt sammen med ski og snowboard, så er det global opvarmning og smeltede pister. Derfor har Salomon som mål for 2025 at sænke deres globale udledning af CO2 med 20% i forhold til den tilsvarende mængde i 2015. De har ligeledes planer om at genbruge og genanvende 70% af al affald udledt igennem produktionen. Dermed gør mærket deres for at vi alle — også i fremtiden — kan gå på opdagelse i den vilde natur.