Filter1

Les Deux
Katalog

353 varer

Les Deux – et eventyr i den danske modeindustri

Uanset om du er til elegance eller streetwear med et re-designet udtryk, er Les Deux et livsstilsbrand, der tager den danske modeindustri til et højere niveau med styles, som inspirerer. 

Et dansk modebrand, der ikke diskriminerer

Historien om Les Deux cirkler omkring et venskab, som blev formet på tværs af kulturer. De to ambitiøse drenge, Kristoffer Haapanen og Andreas von der Heide, har ikke den samme baggrund, men visionen om at skabe et brand, der nedbryder diskrimination, er et fælles ønske. Det førte til grundlæggelsen af Les Deux i 2011, og de har lige fra starten taget modescenen med storm.

Kreativitet, frihed og medfølelse er alle nøgleord, der ikke kun indgår i virksomhedens værdier, men også i deres designs. Tøjet afspejler ønsket om at nedbryde fysiske og kulturelle grænser. Her findes der ingen forskelsbehandling – tøjet er lavet til og for alle! Alt, hvad du finder i sortimentet, er lavet med henblik på høj kvalitet og gennemarbejdede detaljer, hvor fokus ikke afviger fra det unikke. Kort sagt indeholder det alt det, som en modebevidst mands hjerte begærer.

Missionen om at skabe et ikke-diskriminerende modebrand startede med en enkelt T-shirt i sortimentet. Sidenhen har brandet udviklet sig til et globalt og førende foretagende, der i dag kan findes hos mere end 700 forhandlere rundt omkring i verdenen.

Less is more – rå og ubekymret minimalisme

Vi elsker at kunne præsentere et bredt sortiment af rene og tidløse designs fra Les Deux. Her er der mulighed for at sammensmelte styles fra den rå streetwear-stil med nordsjællandsk eksklusivitet, fordi tøjet ikke er udstyret med store logoer eller designs, prangende farver eller iøjnefaldende prints. Et diskret, men stadig kæmpe statement.

Kollektionerne er kendetegnede ved deres nytænkende og innovative udtryk. Der er fokus på en rå og ubekymret minimalisme, hvor det enkle forenes med edgy designs. Her kræser man for detaljerne, hvilket blandt andet ses ved de klassiske snit, lækre tryk og diskrete farver i en skøn forening.

Selvom tøjet ikke er fyldt med store prints, er det stadig udtryksfuldt og kan opfylde enhver moderne mands drøm om et fuldendt look. Kig dig omkring i vores sortiment – der er noget for enhver smag, som kan inspirere dig til fornyelse og udfordring af din nuværende stil. Alle vil misunde dig, når du spankulerer ned ad gaden i et smart og funktionelt outfit, eller når du er i teatret med din partner.

Ambitiøs mand eller moderigtig teenager?

Med kombinationen af det elegante og det rå har Les Deux opdaget et uopfyldt behov hos mænd. Vi er pænt pjattede med, at tøjet henvender sig til alle, så der er mulighed for enhver at tilføje nye items til deres garderobe.

De klassiske designs giver for eksempel alle forretningsmænd mulighed for at iføre sig simple og unikke produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det samme gælder for dig, der mangler inspiration til at anvende og style simpelt tøj med et personligt udtryk. Er du en modebevidst teenager med et ønske om at tilføje streetwear-stilen til dit klædeskab, er brandets store udvalg af accessories — i form af blandt andet caps — uundværligt.

Uanset din stil, er der ingen begrænsninger for, hvordan du kan parre de forskellige produkter. Vi kan derfor garantere, at det vil være næsten umuligt for dig ikke at finde noget, du kan få stor glæde af. Den eneste ulempe er, at tøjet fra Les Deux er så lækkert, at du vil få svært ved at have det i fred. Skab den stil, du ønsker – tøjet diskriminerer ikke!