Katalog

Populære filtre
760 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Les Deux begyndte med to venner og én T-shirt

Kristoffer Haapanen og Andreas von der Heide skabte i 2011 det danske modebrand Les Deux. De ville skabe et inkluderende mærke, som nedbryder diskrimination, og som har fokus på kreativitet, medfølelse og frihed. Det har de forfulgt de seneste 10 år, og de har taget den danske modebranche og hele verdens forbrugere med storm med deres stilfulde, klassiske og stadig overraskende designs.

Det er tøj, der er lavet til alle. At nedbryde diskrimination betyder også noget for firmaets værdier, så al fokus er lagt på høj kvalitet og et væld af små, store, smarte og gennemarbejdede detaljer som faldende kraver eller lynlåslommer. Det er anvendelighed for alle.

Her hos Zalando er vi glade for at kunne give dig et bredt udvalg af produkter fra Les Deux, der er kommet en hel del videre end den ene T-shirt, der startede det hele i 2011. I dag finder du blandt andet frakker, jakker, skjorter, T-shirts, sweatshirts og bukser, og det hele er præget af firmaets underspillede elegante og tidløse minimalistiske stil.

Bland. Miks. Match

Hos Les Deux kan du mikse og matche det hele, så du skaber dit eget unikke look. Nogle af deres produkter, som for eksempel deres jakker og skjorter, giver dig et strøg af eksklusivitet, mens for eksempel deres T-shirts og bukser er klassisk streetwear. Det hele kan kombineres, for Les Deux’ produkter har alle grundtonen af den nedbrydende diskrimination, frihed og medfølelse. Sæt en rugged skjorte sammen med elegante sko, eller miks et par outdoor-støvler med en T-shirt, der oser af streetwear.

Er du på jagt efter cool accessories, finder du her hos Zalando både caps, beanies og tasker til både arbejde og fornøjelse. Deres caps får i mange forskellige farver, men fælles er deres solide kvalitet og praktiske anvendelse, når solen står højt på himlen. Måske er det din streetwear-dag, og så giver en matchende cap det sidste touch på dit look.

Skal du stråle af eksklusivitet, er der klassiske suit pants i dæmpede farver og høj kvalitet, som du kan matche med skjorter i genbrugsmaterialer, så du kan vøre med til at reducere CO2-udslip. Der er tænkt på både din fremtoning og planetens fremtid. Her er plads til alle.

Frihed til at være dig takket være Les Deux

Én T-shirt for 10 år siden har ændret verden for danske mænd. Forretningsfolk kan løsne deres stramme hverdag med simple og klassiske produkter af høj kvalitet, mens tilhængere af streetwear kan blande de eksklusive looks med designs i elegant stil i deres hverdagstøj.

Det nedbryder ikke bare diskrimination. Det udvisker grænser mellem mennesker og lader ambitiøse forretningsfolk slippe deres indre barn løs, mens den moderigtige streetwear-bruger kan skabe et elegant forretningslook uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller værdier. Du kan vælge barske outdoor-støvler til dit forretningslook, ligesom du kan matche dine streetbukser med elegante balsalssko.

Genanvendte materialer og fokus på bæredygtighed og reduktion af CO2-udslip er også en del af DNA’et hos Les Deux. Det betyder for eksempel, at lædersko er produceret med læder fra miljømæssigt ansvarlige leverandører, og at der bliver brugt økologisk bomuld for at minimere brugen af vand.