Jeans til herrer

Populære filtre
6.557 varer

Jeans er et stensikkert must-have i garderoben. Det er beroligende at have et par jeans i skabet, som du ved sidder lige som de skal. Det lægger på forhånd en dæmper på den tøjkrise, som rammer de fleste i ny og næ. Den populære buks kan bruges til pænt brug og til hverdag. Vælg din nye favorit i det varierende udvalg af jeans til mænd.

Jeans til mænd – den evige klassiker

Jeans fås i adskillige fede vaske, fits og længder. Derfor er denne buks en favorit i de flestes garderobe og det har det været længe. Denim går aldrig af mode og netop nu er det populært at rocke den gennemførte denim-på-denim stil. Det er helt tilladt at gå all-in med korte jeans på benene og en rå cowboyjakke over din T-shirt. Jo grovere vask, jo mere coolness opnår du. Kombiner med et par hvide sneakers og en cap for et casual look perfekt til en forårsdag. Buksen fås tilmed i masser af fede sommerfarver som armygrøn, hvid og lyseblå. Perfekte farver til den varme tid, du går i møde.

Mulighed for mange looks

Vi elsker jeans af den simple årsag, at de er smarte, praktiske og kan matches med alt. Buksen giver en rå kant, som kan passe til det afslappede såvel som det stilede look. Kombiner dine jeans med en casual T-shirts med tryk eller med en skjorte og blazer for et formelt look til jobbet eller jobsamtalen. Med et par jeans på benene er det nemt at justere, hvor formelt dit look skal være. Dress helt op med blazer, slips og jakkesætssko eller dress helt ned med sweatshirt, sneakers og hue. Du har lynhurtigt flere forskellige udtryk med det samme par jeans. Udvælg din favorit af jeans til mænd i det imponerende udvalg.

Inspiration

Jeans - et must for alle mænd

Der er ikke noget som et par velsiddende jeans. Nej vel. Vores udvalg af jeans til herrer bugner med alle de fedeste modeller, man kan ønske sig. Det er pæne klassiske designs i straight cut-designs samt i originale blå farver. De er altid et sikkert hit til alt fra et par pæne snøresko eller sejlersko til sneakers og sammen med alt fra skjorter til striktrøjer. Du finder også noget i den mere vovede grøft med masser af huller og forvaskede detaljer, som er et sikkert hit til den urbane og streetsmarte fyr, der gerne mikser dem med et par lækre sneakers eller læder-boots samt en sweatshirt, cool skjorte eller T-shirt. Kollektionerne af jeans til herrer ser forskellig ud fra mærke til mærke, så du har alle muligheder for at skabe mange varierede looks med dine nye denimbukser.

Jeans til herrer – bukser vi alle ejer!

Et par cowboybukser er i dag det sikre hit til rigtig mange ting. De er gået fra at være arbejdsbukser, og noget man udelukkende brugte til casual brug, til at være accepteret og anvendt på mange flere måder. Kvaliteten er nemlig blevet meget bedre på blot 100 år, og tidens designere er mere vovede, hvor de følger de fedeste trends på tætteste hold. Derfor giver sortimentet af jeans til herrer dig også mulighed for at hoppe i et par avantgarde designs, hvis du har brug for et personligt look, som man ikke lige ser overalt i gaden. Men du finder også jeans, som kan matches med skjorte, blazer og businesssko for et mere formelt look. Derudover er der alle de designs af jeans til herrer, som bare går allerbedst sammen med et par sneakers, en hættetrøje og en læder- eller cowboyjakke. Denim er skabt til evighedsbrug - find dit par her på Zalando.