Jeans til herrer

Populære filtre
7.327 varer
mr_pie__
mr_pie__
mr_pie__·

Jeans til herrer findes i enhver mands klædeskab

Jeans til herrer hører til i enhver moderne mands garderobe. De er et must og kan bruges ved næsten enhver given lejlighed. Uanset om du skal på job, slapper af på legepladsen med ungerne eller skal til fest. Hos Zalando finder du jeans til herrer i alskens variationer. Her er bukser til alle typer i alle størrelser i et utal af styles, farver og materialer. Her finder du for eksempel klassiske jeans eller cowboybukser fra Wrangler, jeans med fede mønstre fra Bershka, jeans fra PULL&BEAR eller stramme stretch-jeans fra altid populære Jack & Jones.

Cowboybukser i kvalitetsdenim eller stretch

Jeans, eller cowboybukser som de populært kaldes, findes i dag i et utal af styles, og der findes et par til enhver kropstype. En gang blev jeans til herrer produceret i denim, deraf navnet cowboybukser, men i dag findes bukserne i mange forskellige materialer. Du kan for eksempel få afslappede casual jeans, stramme slimfitjeans, som fremhæver kroppen, baggy jeans med god plads til det hele eller ripped jeans, som er slidte de helt rigtige steder. Alle vores cowboybukser eller jeans kan matches til det meste i din garderobe. En hættetrøje eller en enkel t-shirt er perfekt, når det skal være afslappet. Skal du en tur i byen, så tag en blazer over en skjorte eller en t-shirt sammen med et par jeans. Så har du det fedeste outfit. Helt simpelt. Du finder helt sikkert et par jeans til herrer, som passer til dig og din stil, hos Zalando. Det vigtigste er dog, at du får et par nye jeans, som passer dig og føles komfortable at gå i. De må ikke stramme de forkerte steder.

Bæredygtige jeans og cowboybukser

Du har også god mulighed for at handle bæredygtigt, når du køber dine nye jeans til herrer. Flere brands, som for eksempel Weekday, PULL&BEAR og Carhartt WIP, producerer cowboybukser og jeans, som er bæredygtige. Det er de blandt andet, fordi de er produceret af mere end 50% økologiske materialer, hvilket betyder, de er dyrket uden syntetiske pesticider og genmodificerede frø. Samtidig sparer de økologiske materialer næsten 90% vand i dyrkningen sammenlignet med konventionelt dyrkede materialer. Det kan vi godt lide, og derfor har vi hos Zalando mærket de bæredygtige produkter med vores grønne bæredygtighedslabel, som gør det nemmere for dig som kunde at handle grønt. Brug filterfunktionen og få et overblik over alle vores bæredygtige jeans til herrer.