Ternede skjorter

Populære filtre
1.582 varer

Ternede skjorter til andet end træfældning

Ternede skjorter, i særdeleshed i flannel, leder nok ofte tankerne hen på skovhuggere eller skovmænd. Det er der naturligvis noget sandhed i, og de kan være praktiske, varme og behagelige. Men ternede skjorter er jo så meget andet end det.

Ternede skjorter kan være en måde bryde lidt med de måske lidt for traditionelle enkeltfarvede eller stribede skjorter, dog uden at man ligefrem starter en revolution. De kan sagtens kombineres med enkeltfarvet eller stribet tøj dog, og størrelsen på ternerne varierer jo fra bitte små til store og meget markante, som du også kan se blandt udvalget her hos Zalando.

Ternede skjorter har altid levet en tilværelse lidt i skyggen af andre designs, men har trods alt overlevet som design i mange år. Skovmandsskjorten er endda ligefrem gjort lidt grin med, men den er her stadig og er faktisk ganske behagelig og kan være rigtigt pæn.

De kan andet og mere, selvom typen hedder skovmandsskjorter

Skovmandsskjorterne er faktisk praktiske arbejdsskjorter, og til fritid, andre steder end i skoven. De er typisk lidt tykkere i det og dermed gode steder hvor der måske kan være svalt eller træk, og dejlige til helt almindelig afslapning.

Øvrige ternede skjorter fås i både tynde, luftige og mere tykke, isolerende materialer ligesom i en række fits, designs og med korte eller lange ærmer. Ja selv skjorten kan endogså have forskellige længder. Noget der kan passe nærmest enhver stil altså. Noget du vil opdage ved selvsyn, hvis du bladrer lidt i udvalget her hos Zalando.

Ternede skjorter kan også snildt kombineres med både pæne, mørke bukser, jeans, cargopants, leggings eller en nederdel. Til sommerlooket er en kortærmet, ternet skjorte heller ikke forkert med et par shorts. Til vinterbrug er dem af kraftigere materialer gode med eksempelvis jeans eller lidt kraftigere bukser. Her er endda så hele familien kan få.

Komfort og klima kan godt mødes

En fed ternet skjorte kan, ud over at være behagelig og pæn også samtidigt være en gave til miljøet. Dette gælder ikke mindst de skjorter du finder her hos Zalando, hvor de er fremstillet af økologiske materialer. Der bruges enorme mængder vand, kemikalier og i det hele taget resurser til konventionel dyrkning af bomuld. Dette spares ved økologisk bomuld.

Du kan også vælge skjorter, hvor der er genanvendt materialer. Der spares dermed resurser til udvinding eller produktion af råmaterialer og samtidigt kan vi typisk begrænse mængden affald i naturen på denne måde.

Dermed er vi på sin vis tilbage ved skovmanden, som med omtanke også har en dejlig skov at arbejde i, også i fremtiden. Vi andre kan bare nyde vores fine, nye ternede skjorte.