Undertøj til damer

Populære filtre
12.414 varer
irid3ssa
irid3ssa
irid3ssa·
whosayla_
whosayla_
whosayla_·

Skab velvære fra det inderste lag med vores undertøj til damer

En god kerne er alfa og omega for, at du føler dig tilpas og kan bevare selvtilliden intakt. Skab velvære og selvsikre følelser fra inderst til yderst. Zalando hjælper dig på vej med et bredt udvalg af behageligt, smukt og sexet undertøj til damer fra dygtige, anerkendte mærker. Shop alt fra flotte underdele og behagelige BH’er til bodystockings, shapewear og strømpeholdere. Vi har alt, hvad du har brug for, når du skal finde undertøj til hverdagen og de mere særlige anledninger.

Det hele starter med en god BH

BH’er fås i mange former og variationer, hvilket gør det nemmere at finde en udgave, som passer din barm og den anledning, du har på sinde. Som sådan er det altid en god idé at tage udgangspunkt i størrelsen på din barm, når du handler BH’er. Trekants-BH’er har en god udskæring, som passer godt, hvis du er en A-skål. Eventuel kan du overveje push-up, hvis du vil skabe mere fylde. C-skåle føler sig som regel godt hjemme i en balconette, som rammer barmen ind på fin vis og løfter op de rette steder. D-skåle og opefter finder som regel god støtte og løft i bøjle-BH’er.

Blonder er rigtig gode, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv og skabe en eksklusiv følelse fra det inderste. Mindre gode er de, hvis du skal have en simpel, tætsiddende T-shirt udover. Der er du som regel hjulpet godt på vej af en glat BH uden blonder. Eventuel kan du overveje hvidt eller transparent undertøj til damer, hvis du vil fjerne fokus fra undertøjet. Selvsiddende og stropløse BH’er kan også være alletiders idé til dig, der vil trække i en fin cocktailkjole med bar ryg eller bare skuldre. Disse BH’er giver indtryk af, at du intet har på inden under, men støtten fra undertøjet gør, at du ved bedre.

Tidens tendenser inden for lingeri til kvinder

Bodystockings er blandt det undertøj til damer, som hitter stort for tiden, og det er der god grund til. En bodystocking favner din krop på behagelig vis og formår at fremvise dine former på en elegant måde. Dette stykke tøj løfter de rigtige steder, og vælger du en shapewear-udgave er den opstrammende effekt større. Bodystockings er gode under kropsnært tøj, mens mange udgaver også har et design, der gør, at du kan bruge din bodystocking som en form for top. Tilsæt et par lange bukser, og du er klar til at indtage hverdagen og de finere anledninger.

Shapewear er en modetrend, som kræver uddybelse. Det er nemlig blandt tidens helt store tendenser, og når det er sådan, så skyldes det, at dette undertøj til damer giver stor støtte og en god fornemmelse. Shapewear formår at give form og holde på faconen. Ofte kan undertøjet give indtryk af en slankere og mere fast figur. Som regel finder du shapewear i neutrale farver såsom hvid og transparent. Dit shapewear har til formål at blive båret under andet tøj. Her skal det ikke stjæle fokus. Derfor er farvevalget for det meste neutralt.