Foundation

Populære filtre
1.794 varer

Find den perfekte foundation hos Zalando

At vælge den helt rigtige foundation til din hudtone og -type er en vigtig del af dit makeup-look. Derfor har vi her hos Zalando samlet et bredt og alsidigt udvalg fra et væld af brands. Så er det nemmere at finde en, der passer helt perfekt til dig.

Inden du tager dit valg, bør du først og fremmest se efter varianter, der passer til din hudtype. Har du tør hud? Er den sensitiv, eller har den tendens til at blive glansfuld i løbet af dagen? Måske har du en blanding. Alles hud er forskellig, og derfor er vores udvalg stort og varieret.

Tænk på din hud som et lærred. Det er nemlig lærredets tekstur, som afgør hvilke materialer, der kommer til at se bedst ud. Hudens tekstur varierer også alt efter årstid, kost, livsstil med mere, så det er ikke usandsynligt, du vil have glæde af flere forskellige foundations, så du har noget at vælge imellem.

Hvilken farve foundation passer bedst til din hud?

Når du går på opdagelse i Zalandos store udvalg af foundations, vil du hurtigt opdage, at der er mange farver at vælge imellem. Det er nemlig essentielt, at du finder den helt rigtige farve; og den finder du kun ved at prøve dig frem.

Den helt rigtige farve skal nærmest smelte ind i din hud. Der skal altså ikke være en tydelig kontrast mellem din hudfarve og din foundation.

Husk at den perfekte farve kan variere fra årstid til årstid, hvilket er endnu en god grund til at have mere end en foundation i dit arsenal. Hos Zalando har vi også masser af forskelligt tilbehør til påføring.

Vælg den rigtige dækningsgrad

Hvor meget eller hvor lidt din foundation skal dække, kommer helt an på præference og anledning. De lette foundations er til dig, som foretrækker et mere naturligt look. Du kan gå efter en BB- eller CC-creme eller en foundation designet til at blive blandet op med din dagcreme. Perfekt til det overskudsagtige no makeup-look.

Foundations med medium dækning jævner hudtonen ud, hvilket er optimalt for dig, som ønsker at dække mørke eller røde områder. I kombination med en concealer kan en version med medium dækning udjævne farveforskelle og give et mere ensartet look.

Er du typen, der går all-in? Så er en variant med fuld dækning måske for dig. Denne type foundations kan give et retoucheret look til både hverdag og fest. Kombineret med den rigtige concealer og klargørelse af huden kan du lave dig et ægte glam-look.