Vinterjakker til damer

Populære filtre
3.723 varer

Find vinterjakker til kvinder

Vi, der bor på den nordlige halvkugle, ved, at en vinterjakke ikke blot er en vinterjakke. En god vinterjakke skal holde dig varm, når det sner, når det er vådt, og når det blæser. Samtidig skal du også kunne bevæge dig i den og være aktiv. Og så må den naturligvis også gerne se godt ud.

Før du kaster dig ud i at finde den helt rigtige vinterjakke til damer og kvinder hos Zalando, bør du gøre dig nogle tanker om, hvilke behov og krav du har til en vinterjakke. Skal du bruge den på skiferien, eller skal den være din hverdags allround-vinterjakke, som du kan have på, når du skal ud i byen?

Skal din vinterjakke være moderigtig eller funktionel?

Vinterfrakker eller vinterjakker til damer findes i mange udgaver beregnet til brug i forskellige klimaer og til forskellige aktiviteter. Nogle er bedst til et mildt vintervejr, mens andre i højere grad kan tåle den hårdere vinterkulde, man finder nordpå. Nogle vinterjakker er meget moderigtige, mens andre er skabt til at være funktionelle. Derfor afhænger typen af vinterjakke helt af situationen, som den skal bruges i.

Vinterjakkens materialer er afgørende

Mange af os har en tendens til først og fremmest at kigge på en vinterfrakkes eller -jakkes udseende. Er farven og designet i orden? Har jakken en ordentlig pasform? Men der er faktisk flere faktorer, du bør have øje for, når du skal købe en vinterjakke. For eksempel er materialer er afgørende. Se derfor på, om vinterjakken er isoleret med dun eller kunstfiber. En dunjakke er dejlig varm og godt isoleret. Derfor er den rigtig god at have, hvis du for eksempel skal på skiferie. Dun tørrer dog ikke så hurtigt, og dunjakken kan derfor blive tung, når du sveder, eller hvis den udsættes for regn. Kunstfibre isolerer fint, men ikke helt lige så godt som dun. Til gengæld er en vinterjakke med kunstfibre et godt køb for dig, der er aktiv. Kunstfibrene optager nemlig ikke fugt fra kroppen og kan lynhurtigt vrides, hvis vinterjakken bliver våd.

Find en vinterjakke du kan ånde i

Skal du primært bruge din nye vinterjakke herhjemme i Danmark, bør du vælge en vinterjakke, som er både vand- og vindtæt, men også har en vis grad af åndbarhed eller ventilation. En åndbar vinterjakke er konstrueret sådan, at varmen nemt kan passere fra kroppen og ud, så du kan komme af med overskydende varme. Kig derfor også altid grundigt på de produktinformationer, du finder, når du leder efter vinterjakker til kvinder hos Zalando.