faq | Forsendelse og levering | Leveringstid

Leveringstid

Vi informerer dig om den forventede leveringstid for din ordre i check-out processen og i bekræftelsesmailen - dette kan variere alt efter hvilke varer der er valgt og leveringsmetoden. Du kan finde en mere præcis leveringsangivelse i forsendelsesbekræftelsen, sendt til din email addresse efter ordren er afsendt. På det link kan du følge din pakke hos PostNord eller Bring inden for 48 timer. Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 dage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice.

Hov! Det lader til, at vi ikke har nogen aktuel information at vise dig, men du kan se dine bestillinger under "Mine ordrer".

VIS ALLE ORDRER

Del-levering: For at du kan modtage dine varer hurtigts muligt, kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. I så fald får du en separat e-mail med et link til et trackingnummer for hver enkelt pakke. Vores system afgør fra ordre til ordre, om det er muligt at foretage en del-levering. Vi tilbyder denne leveringsmetode for at give dig en endnu bedre service, der både er hurtigere og mere smidig.

Pakken kan muligvis blive leveret med en anden leverings partner ved det andet hjemmeleveringsforsøg., efter et det første forsøg mislykkedes. Det kan se, at du ingen besked får omkring dette og brug dermed i stedet for tracking-linket til at følge din pakkes rejse.

Bemærk
: Vi sender som udgangspunkt alle ordrer hver for sig. Vores mål er at sende alle ordrer i løbet af 1-3 hverdage efter bestilling. Fra afsendelse tager det 1-2 hverdage, da pakken skal fra vores varelager i Tyskland. Ved meget store ordrer kan leveringstiden være længere.

 RELATEREDE SVAR


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.
Hav venligst dit ordrenummer parat.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.