Faq | Forsendelse og levering | Leveringstid

Leveringstid

Vi informerer dig om den forventede leveringstid for din ordre i check-out processen og i bekræftelsesmailen - dette kan variere alt efter hvilke varer der er valgt og leveringsmetoden. Du kan finde en mere præcis leveringsangivelse i forsendelsesbekræftelsen, sendt til din email addresse efter ordren er afsendt. På det link kan du følge din pakke hos PostNord eller Bring inden for 3 hverdage (5 hverdage for langdistanceleveringer). Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 hverdage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice.

Del-levering: For at du kan modtage dine varer hurtigst muligt, kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. I så fald får du en separat e-mail med et link til et trackingnummer for hver enkelt pakke. Vores system afgør fra ordre til ordre, om det er muligt at foretage en del-levering. Vi tilbyder denne leveringsmetode for at give dig en endnu bedre service, der både er hurtigere og mere smidig.

Samlede leveringer: Hvis du har lagt flere ordrer f.eks. på samme dag, så kan det ske at vi samler dine ordrer i én forsendelse med samme tracking nummer.

Det kan ske, at du ikke modtager besked om, at din pakke er lagt til afhentning i en postbutik. Du kan altid tjekke din pakkes tracking-nummer for at se, hvor den er leveret.Bemærk
: Vi sender som udgangspunkt alle ordrer hver for sig. Vores mål er at sende alle ordrer i løbet af 1-3 hverdage efter bestilling. Fra afsendelse tager det 1-3 hverdage, da pakken skal fra vores varelager i Tyskland. Ved meget store ordrer kan leveringstiden være længere.

 RELATEREDE SVAR


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 2 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.