Populære filtre
1.596 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Byliv eller naturoplevelser – begge dele er hipt og moderne hos The North Face, som elsker oplevelser i det fri med pulsen i vejret, men som også nyder rolige hyggeture i byen. Det er noget, som skinner igennem i kollektionerne, der netop favner bredt, og som altid har et casual udtryk med en sporty profil.

Høje tinder eller lave brosten – The North Face er overalt!

En fisketur med gutterne, en campingferie med kæresten, vandreture, cykelture, junglesafari eller en kop latte på den lokale café. The North Face er ganske enkelt repræsenteret overalt i alle mulige terræn- og vejrtyper og på alverdens underlag. Derfor er mærket elsket af unge og ungdommelige med en aktiv livsstil, som netop har brug for fleksibilitet, som også er et af dette amerikanske foretagendes spidskompetencer. Et regnskyl, en snebyge eller høj solskin. Der er vandtætte jakker, vinterjakker, T-shirts og alt mulig andet at komme efter her i sortimentet.

Hurra for mode og funktionalitet på samme tid

The North Face gør andre mærker jaloux, for det er perfekt i alle henseender. Beskyttelsen, funktionaliteten, designet, farveudvalget – man kunne blive ved. Alt spiller maksimalt sammen hos dette amerikanske mestermærke. Det er tøj, som er skabt til at blive sammensat i lag-på-lag, men som også sagtens kan bruges hver for sig. Derudover er det tasker, bagageopbevaring, tilbehør og fodtøj i lange baner, så du kan nyde hverdagen, fritiden og ferien i et sporty look til anledningen. Dunjakker, hoodies, veste, handsker, soveposer, vandrerygsække – you name it! Der er ingen begrænsninger, når international sportsmode folder sig ud som lige her i udvalget med items fra A til Z!

Gå ikke glip af

The North Face til naturen, byen og rejsen

The North Face er igennem tiden blevet et ikonisk brand, hvis logo de fleste af os let kan genkende. De tre buede striber er et fantastisk symbol på ikke blot den stilsikre linje, som det amerikanske brand har lagt for dagen, men i høj grad også det gåpåmod, der er at finde i hjertet af det historiske firma.

Det let genkendelige logo forestiller den glatte, stejle og buede nordside af et bjerg, som har udfordret utallige bjergbestigere og klatreentusiaster. Dette valg af logo er naturligvis ikke et tilfælde, da brandet blev grundlagt af netop glade bjergbestigere, der en dag besluttede sig for selv at levere tøj og tilbehør til den krævende sportsgren. Det er efterfølgende blevet til mange unikke kollektioner af sports- og fritidstøj, der i dag langt fra kun er velegnet til klatring.

Hos Zalando kan du nemlig finde et hav af designs fra The North Face, som passer til forskellige sportsgrene. Du kan derfor gå på opdagelse i utallige accessories og tøj, der strækker sig fra varmt vintergrej til ultralette træningsoutfits. Så uanset om du mangler sportstøj til hverdagens løbetur eller til mange timers vild snowboarding i vinterferien, er der noget til dig i vores udvalg.

Sportstøj til enhver sæson

Det amerikanske brand har efterhånden skabt sportstøj til et hav af aktiviteter, men den ene ting, som altid går igen, er naturligvis den høje kvalitet. Det er nemlig ikke uden grund, at professionelle atleter vælger tøj og grej fra The North Face, hvad end de dyrker sport på hjemmebane eller bestiger alverdens høje bjerge. Holdbarhed er en af de ting, som altid kendetegner de mange alsidige kollektioner.

Det er den samme alsidighed, som betyder, at du ikke blot kan finde tøj, der passer til forskellige sportsgrene, men også forskellige sæsoner. Alt lige fra de populære hættetrøjer, til de isolerende vinterfrakker, leverer en god og stabil beskyttelse imod kulden, hvilket er takket være førsteklasses materialer og et gennemtænkt design. Modsat sikrer tynde og elastiske tekstiler, at dele som løbetights og lette T-shirts passer til de varme timer i fitnesscenteret eller til sommerens hårde løbetræning.

Sidst, men ikke mindst må det også siges, at alsidigheden er stor, når det kommer til de mennesker, som The North Face designer til. Her er nemlig tale om tidløs og ofte unisex mode, der kan bæres af alle dem, som værdsætter god stil og høj kvalitet.

Perfekt til når du er på farten

The North Face har igennem årtier skabt kollektioner, der kan klare både hårde træningstimer såvel, som krævende vejrsituationer. Med det sagt så er det også et brand, der er blevet synonymt med god smag. Den afslappede streetstyle, der ofte kendetegner deres æstetik, kan tydeligt ses i alt lige fra deres rejsetasker til hele træningssæt.

Det er et brand, som du kan stole på vil levere tøj og tilbehør, der uden problemer kan klare en tur i byen ligeså godt som en tur i vildmarken. Det store udvalg af brandets udendørstøj hos Zalando besidder de egenskaber og den kvalitet, der kræves til intens sport i naturen, men så sandelig også det flotte ydre, som betyder, at du stiligt kan passe ind i bybilledet.