1.675 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Byliv eller naturoplevelser – begge dele er hipt og moderne hos The North Face, som elsker oplevelser i det fri med pulsen i vejret, men som også nyder rolige hyggeture i byen. Det er noget, som skinner igennem i kollektionerne, der netop favner bredt, og som altid har et casual udtryk med en sporty profil.

Høje tinder eller lave brosten – The North Face er overalt!

En fisketur med gutterne, en campingferie med kæresten, vandreture, cykelture, junglesafari eller en kop latte på den lokale café. The North Face er ganske enkelt repræsenteret overalt i alle mulige terræn- og vejrtyper og på alverdens underlag. Derfor er mærket elsket af unge og ungdommelige med en aktiv livsstil, som netop har brug for fleksibilitet, som også er et af dette amerikanske foretagendes spidskompetencer. Et regnskyl, en snebyge eller høj solskin. Der er vandtætte jakker, vinterjakker, T-shirts og alt mulig andet at komme efter her i sortimentet.

Hurra for mode og funktionalitet på samme tid

The North Face gør andre mærker jaloux, for det er perfekt i alle henseender. Beskyttelsen, funktionaliteten, designet, farveudvalget – man kunne blive ved. Alt spiller maksimalt sammen hos dette amerikanske mestermærke. Det er tøj, som er skabt til at blive sammensat i lag-på-lag, men som også sagtens kan bruges hver for sig. Derudover er det tasker, bagageopbevaring, tilbehør og fodtøj i lange baner, så du kan nyde hverdagen, fritiden og ferien i et sporty look til anledningen. Dunjakker, hoodies, veste, handsker, soveposer, vandrerygsække – you name it! Der er ingen begrænsninger, når international sportsmode folder sig ud som lige her i udvalget med items fra A til Z!

Gå ikke glip af