accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra Michael Kors 1458 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
1458 varer
1458 varer

Michael Kors – jetsetteren er gemt i os alle

Alle de store ikoniske modedesignere, der slog igennem i 60’erne, 70’erne og 80’erne er efterhånden ved at være godt oppe i årene, og derfor er det helt naturligt, at nye folk står klar til at tage over. Amerikanske Michael Kors er dog ikke helt ung på scenen, men han har slået sit navn mere og mere fast, efterhånden som årene er gået. I dag står MK så banket fast med syvtommersøm i bevidstheden på modeinteresserede folk, der hungrer efter tidens trends i eksklusive materialer. Med Kors i garderoben får du et mærke, der er en del af din livsstil, for top-mode i denne klasse er for folk, der gerne spenderer noget ekstra på det hele rette brand. Der er nemlig så megen aura og opmærksomhed forbundet med Michael Kors, så det kræver en vågen kvinde eller mand at bære noget fra kollektionerne. Det kommer dog helt naturligt, for MK får mode-motivationen frem i enhver.

Michael Kors realiserer dine modedrømme

Mode er så meget en del af vores identitet og personlige udstråling, og derfor kan den styles præcis, som du ønsker det. Har du lyst til noget eksklusiv mode, som alle folk med glæde vil bære, så skal du vælge nogle af de mange produkter fra Michael Kors. Mærket vokser og vokser, hvilket skaber masser af muligheder med mærket, der byder på masser af accessories samt tøj og fodtøj til både damer, herrer og børn. Der står stærke catwalk-looks på programmet, hver gang Kors åbner op for en ny kollektion. Det er sprøde model-favoritter til enhver person, der bekymrer sig om sit udseende. Produkterne er dine faste følgesvende til både hverdag og fest, hvor du vil stråle med disse gennemdesignede items til hver en tid. Det er designs, der drysser en ekstra omgang modemæssig tryllestøv ned over din udstråling.

Det er items, man ser i film, på de røde løbere, i de største modemetropoler, til modeshows, i Hollywood, New York, Paris, London og alle mulige andre steder, hvor tidens hotteste looks præsenteres. Michael Kors går ingen modenæse forbi, for farver, materialer og logo er lækkerier i en fantastisk samhørighed. Med to sideløbende linjer har Kors sørget for, at der er mode nok til alle. Så hvad enten du er villig til at investere 1.000 eller 5.000 kroner for en taske, så er der noget for ethvert budget. Kvaliteten hos Michael Kors holder bare længere, og dermed slipper man også for at investere i nye looks så ofte. Det er klassiske og stilfulde produkter, man aldrig bliver træt af at se på, og dermed er tidløsheden intakt for altid.