Populære filtre
2.437 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Eksklusivitet er et godt ord at bruge i forbindelse med dette unikke brand. Michael Kors har gjort det mange gange og bliver ved med at forbløffe os. Brandets smukke designs vidner om en tidløshed, som kan komme dig til gode. De udvikler perfekte accessories, som gør, at du altid kan være opdateret med de nyeste trends.

Michael Kors – unikke designs

En kerneværdi og et signaturtræk for dette brand er deres inspiration. De udvælger nøje tidens bedste trends og skaber herfra et unikt design. De bevarer nogle elementer og krydrer dem med deres egen stil. Resultaterne af dette ses i kollektionen, som er varierende, og alligevel genkendelige. Det unikke logo vidner om fællesskab, så tøv ikke for længe med at blive en del af et eksklusivt fællesskab. Denne accessory er perfekt til mange begivenheder. En taske i orange kan skabe en smuk og unik kontrast til et sort look. Den kan bruge stilen og tilføre noget nyt. Det vil med sikkerhed skabe blikfang.

Luksus og eksklusivitet

Ikke nok med at brandets designs er unikke, så er kvaliteten det også. Kun det bedste bliver brugt til produktionen af disse items. Det er lækre items til dig, som elsker kvalitet og smukke detaljer. Til dig, som ikke går på kompromis, og som godt kan se vigtigheden i selvforkælelse. Michael Kors kan bedst beskrives som mode direkte fra catwalken. De spændende designs skaber rig mulighed for styling. Vælg en sort taske og giv dit vilde look en afslappet vinkel. Tilføj et par solbriller til sæsonen og dit look vil fremstå mere råt. Eksperimenter og krydr din garderobe med items fra dette brand.

Gå ikke glip af

Michael Kors – jetsetteren er gemt i os alle

Alle de store ikoniske modedesignere, der slog igennem i 60’erne, 70’erne og 80’erne er efterhånden ved at være godt oppe i årene, og derfor er det helt naturligt, at nye folk står klar til at tage over. Amerikanske Michael Kors er dog ikke helt ung på scenen, men han har slået sit navn mere og mere fast, efterhånden som årene er gået. I dag står MK så banket fast med syvtommersøm i bevidstheden på modeinteresserede folk, der hungrer efter tidens trends i eksklusive materialer. Med Kors i garderoben får du et mærke, der er en del af din livsstil, for top-mode i denne klasse er for folk, der gerne spenderer noget ekstra på det hele rette brand. Der er nemlig så megen aura og opmærksomhed forbundet med Michael Kors, så det kræver en vågen kvinde eller mand at bære noget fra kollektionerne. Det kommer dog helt naturligt, for MK får mode-motivationen frem i enhver.

Michael Kors realiserer dine modedrømme

Mode er så meget en del af vores identitet og personlige udstråling, og derfor kan den styles præcis, som du ønsker det. Har du lyst til noget eksklusiv mode, som alle folk med glæde vil bære, så skal du vælge nogle af de mange produkter fra Michael Kors. Mærket vokser og vokser, hvilket skaber masser af muligheder med mærket, der byder på masser af accessories samt tøj og fodtøj til både damer, herrer og børn. Der står stærke catwalk-looks på programmet, hver gang Kors åbner op for en ny kollektion. Det er sprøde model-favoritter til enhver person, der bekymrer sig om sit udseende. Produkterne er dine faste følgesvende til både hverdag og fest, hvor du vil stråle med disse gennemdesignede items til hver en tid. Det er designs, der drysser en ekstra omgang modemæssig tryllestøv ned over din udstråling.

Det er items, man ser i film, på de røde løbere, i de største modemetropoler, til modeshows, i Hollywood, New York, Paris, London og alle mulige andre steder, hvor tidens hotteste looks præsenteres. Michael Kors går ingen modenæse forbi, for farver, materialer og logo er lækkerier i en fantastisk samhørighed. Med to sideløbende linjer har Kors sørget for, at der er mode nok til alle. Så hvad enten du er villig til at investere 1.000 eller 5.000 kroner for en taske, så er der noget for ethvert budget. Kvaliteten hos Michael Kors holder bare længere, og dermed slipper man også for at investere i nye looks så ofte. Det er klassiske og stilfulde produkter, man aldrig bliver træt af at se på, og dermed er tidløsheden intakt for altid.