Løbetights

Populære filtre
271 varer

Udlev dit potentiale med fede løbetights til damer

Hos Zalando har vi sammensat et fedt og alsidigt udvalg af løbetights til damer. Du finder både de klassiske, lange modeller, designet med slidstærke sømme og i åndbare materialer. Du kan selvfølgeligt også vælge 7/8 modellerne, der er lidt kortere ved anklerne, hvilket giver dine fødder ekstra luft.

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal vælge de lange eller de korte shorts modeller? Så er ¾ løbetights en godt kompromis. Denne type tights og leggins går til lige under knæet, og er derfor sublime når solen står højt på himlen og temperaturen stiger.

Vi har løbetights til kvinder, som ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Her på siden kan du klikke dig gennem en verden af farver, mønstre og teknologier, altid fremstillet i tekniske active wear materialer. Vælg mellem velkendte sportsdesignere, mindre designhuse eller de populære high-street items.

Tips og tricks til at vælge de rette løbetights til kvinder

Først og fremmest bør du tænke over materialet. Her bør du først og fremmest overveje, hvor langt du skal løbe, samt om det primært er udendørs eller i fitnesscenteret. Løber du udendørs året rundt, er det smart at have et udvalg af forskellige længder og tykkelser.

Når du har bestemt dig for tykkelse og længe, kan du lade fantasien få frit løb. Det er nemlig her, du skal vælge et design, som du har det godt i. De mere afdæmpede, monokrome modeller er nemme at matche med resten af dine løbegarderobe.

Hvis du ikke er bange for at skille dig ud på løberuten, kan du selvfølgeligt gå efter løbetights med neon-detaljer eller colorblock designs.

​​​​​​​

En verden af muligheder og fede designs

At finde de perfekte leggings og løbetights til kvinder, er til syvende og sidst et spørgsmål om personlig præference. Hvor nogle foretrækker de tætsiddende kompressionstights, er andre mere til de tynde og åndbare modeller.

Hvad end du er ny til løbesporten, eller efterhånden har lagt masser af kilometer i benene, så er der løbetights til dig. Skal dine tights også bruges til andre sportsgrene som yoga, fitness eller aerobic, kan du sagtens bruge dine løbetights her også.

De fleste active wear brands designer nemlig tights til bevægelse, og sjældent til én specifik sport. Dog er det vigtigt at huske, at langdistance- og trailløbere, har brug for løbetights med både forøget åndbarhed og let kompression. Løber du om vinteren, bør du gå efter isolerende leggings og løbetights, designet til at holde på varmen når temperaturerne falder.