Bomberjakker

Populære filtre
1.604 varer

Bomberjakker og collegejakker

Bomberjakker og collegejakker er stadigvæk på mode, især blandt det yngre publikum. Du kan se kendte superstjerne i både bomberjakker og collegejakker med vilde detaljer. Det er et must for fashionistas at have mindst en bomberjakke i tøjskabet.

Unisex bomberjakker

Bomberjakker r en af de mest populære former for overtøj for tiden, både for kvinder og mænd. Faktisk anses de ofte som værende unisex, da de gerne må sidde lidt løst på kvindekroppen. Det er en genganger i modebladene i de seneste år, primært fordi det er et urbant tøjvalg som dog er stilrigt og trendy på samme tid. Du kan se bloggere, kendisser og alle de andre på gaden med bomberjakker på, især når det bliver efterår og bladene begynder at falde af træerne. De findes i så mange forskellige farver og er især populære i military grøn og burgundy faver, men du kan også vælge det sikre sorte valg. Tjek udvalget af Bomberjakker og collegejakker ud.

Vintage jakkemode med mange navne

Collegejakker er også kendt som varsityjakker. Faktisk kan det også være en beklædningsdel som du kender som baseballjakker. Bomberjakker og collegejakkerer en mode som går flere årtier tilbage i historien. Allerede tilbage i 60’erne blev modeverdenen vilde med denne type jakker. Det er den perfekte overdel som passer til mange forskellige outfits, og du kan endda vælge at have den på selvom det ikke er køligt, hvis du for eksempel alligevel vil lave en fashion statement med din flotte nye college- eller bomberjakke.

Hold øje med