Populære filtre
454 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dette brand hiver fortiden frem og skaber tidløse items. Når du lader øjet falde på alle kollektionerne vil du være tilbøjelig til at kalde det retro, og det er korrekt. Mads Nørgaard griber fat i fortiden og giver de klassiske items et moderne twist. Denne metode skaber klassiske kendinge med nye looks. Moderne retro stil er kernen for brandet her.

Mads Nørgaard – det klassiske får nyt liv

Vi elsker Mads Nørgaard, og det kommer du sikkert også til. Det er ikke bundet til et køn, men brandet skaber tidløse items til begge. Så ønsker du at skabe en garderobe, som matcher for dig og din kæreste, så har du muligheden her. En gennemført stil til begge køn. Hvis du er vild med de ældre modeller og de klassiske trends, så behøver du ikke lede længere. Det er omdrejningspunktet for dem, at give old-school looket nyt liv. Vælg en skøn top og style med et par lyse bukser til sommerens lange og solrige dage. Et roligt og stilfuldt look.

Striber blev moderne

En trend som startede her var de ikoniske striber. Dette brand satte gang i en, på det tidspunkt, ny trend, som siden er blevet elsket og brugt flittigt. Det er T-shirts med lange ærmer som er gennemstrømmet af glæde og harmoni med de vandrette striber. Disse T-shirts fås i mange farver, og en af favoritterne er den med de røde striber. Den passer perfekt med en valgfri denim underdel, som afrunder og stiller skarpt på retro stilen. Dertil kan du tilføje en hestehale i nakken og et par åbne sandaler med plateau, for at give dit outfit nye højder.

Hold øje med

Mads Nørgaard – sin egen herre med udtryk

Konkurrencen på modescenen bliver større, jo flere mærker der popper op, og de nyeste designere er også mere modige med innovative og eksperimenterende looks. Men ingen kan vælte Mads Nørgaard af pinden, da han formår at forene noget velkendt og klassisk med noget overraskende og nytænkende. Hans skønne striber kender vi alle, men han er meget mere end det. Ved hjælp af en høj skrædderteknisk kunnen samt en kreativ designerhjerne skabes der nye items og looks ved hjælp af få, men synlige og udtryksfulde virkemidler. Det kan være en ekstra længde på en nederdel, en særlig lukkeanordning på en frakke, et helt nyt mønster eller andre detaljer, der gør dit look personligt. Mads Nørgaards mode sætter dig fri fra moden i stedet for at fængsle dig til den, så du kan være afslappet og komfortabel i tidens trends.

Mads Nørgaard gør klassisk mode spændende

Siden slut 80’erne har Nørgaard fornøjet alverdens modeinteresserede folk med sine kreationer. Så han er en garvet mand på scenen. Dertil kommer hans akademiske baggrund, der skaber en masse tyngde og stilsikkerhed i kollektionerne. Han kombinerer nemlig det analyserende og gennemtænkte med teknisk raffinement og sans for tidens altid pæne styles. Med sin attraktive placering midt på Strøget i København har Mads Nørgaard et perfekt udstillingsvindue til den internationale scene. Hans tøj bemærkes og erhverves af modeelskere fra hele verden, og derfor kan det naturligvis også bestilles nemt og bekvemt her på Zalando. Tiden er altid inde til et statement-piece fra denne velkendte danske designer, som altid holder hvad man forventer af hans professionalisme.

Der er altid noget metropol, highfashion og streetwear-agtigt over kollektionerne fra Mads Nørgaard. Man finder også vintage-elementer, sporty finesser, 80’ernes poppede party-detaljer samt andre finurligheder, der scorer højt på humørskalaen blandt internationale modefolk. Kulturelle kilder som musik, kunst og kultur danner også rammen om inspiration, og samtidig samarbejdes der med andre kreative folk, for altid at holde kollektionerne friske og fornøjelige. Det er tidens modetøj med attitude helt ned til mindste detalje, så du kan indtage ethvert miljø i din egen urbane stil med et særpræget og originalt aftryk fra Nørgaards altid dragende designstil.