accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Mads Nørgaard

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
121 varer
  • 1
  • 2

Mads Nørgaard – sin egen herre med udtryk

Konkurrencen på modescenen bliver større, jo flere mærker der popper op, og de nyeste designere er også mere modige med innovative og eksperimenterende looks. Men ingen kan vælte Mads Nørgaard af pinden, da han formår at forene noget velkendt og klassisk med noget overraskende og nytænkende. Hans skønne striber kender vi alle, men han er meget mere end det. Ved hjælp af en høj skrædderteknisk kunnen samt en kreativ designerhjerne skabes der nye items og looks ved hjælp af få, men synlige og udtryksfulde virkemidler. Det kan være en ekstra længde på en nederdel, en særlig lukkeanordning på en frakke, et helt nyt mønster eller andre detaljer, der gør dit look personligt. Mads Nørgaards mode sætter dig fri fra moden i stedet for at fængsle dig til den, så du kan være afslappet og komfortabel i tidens trends.

Mads Nørgaard gør klassisk mode spændende

Siden slut 80’erne har Nørgaard fornøjet alverdens modeinteresserede folk med sine kreationer. Så han er en garvet mand på scenen. Dertil kommer hans akademiske baggrund, der skaber en masse tyngde og stilsikkerhed i kollektionerne. Han kombinerer nemlig det analyserende og gennemtænkte med teknisk raffinement og sans for tidens altid pæne styles. Med sin attraktive placering midt på Strøget i København har Mads Nørgaard et perfekt udstillingsvindue til den internationale scene. Hans tøj bemærkes og erhverves af modeelskere fra hele verden, og derfor kan det naturligvis også bestilles nemt og bekvemt her på Zalando. Tiden er altid inde til et statement-piece fra denne velkendte danske designer, som altid holder hvad man forventer af hans professionalisme.

Der er altid noget metropol, highfashion og streetwear-agtigt over kollektionerne fra Mads Nørgaard. Man finder også vintage-elementer, sporty finesser, 80’ernes poppede party-detaljer samt andre finurligheder, der scorer højt på humørskalaen blandt internationale modefolk. Kulturelle kilder som musik, kunst og kultur danner også rammen om inspiration, og samtidig samarbejdes der med andre kreative folk, for altid at holde kollektionerne friske og fornøjelige. Det er tidens modetøj med attitude helt ned til mindste detalje, så du kan indtage ethvert miljø i din egen urbane stil med et særpræget og originalt aftryk fra Nørgaards altid dragende designstil.