Katalog

Populære filtre
1.828 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

New Balance - Bliv en del af en livsstil

Det er ren lykke at være en del af fanskaren hos New Balance. Man bliver nemlig en del af et verdensomspændende team af atleter, motionister og hverdagsmodefolk, der nyder at forkæle sig selv med sporty mode i topkvalitet. Man behøver ikke mere end de berømte initialer 'NB', for at gensynsglæden er intakt. Hos dette amerikanske sportsmærke får man nemlig så meget pondus og udstråling med i købet. Grund-essensen i alle processerne er som altid innovation og komfort, der skaber velbehag og nye resultater. Hos New Balance omfavner man samtidig alle, hvad enten det er konkurrenceløberen, fritidsmotionisten, outdoor-freaken, fitnessguruen eller alle mulige andre typer og niveauer. Her er nemlig plads til alle takket være det enorme udvalg af fodtøj og beklædning. Det er både begyndermærket til dig, der skal i gang med at løbe, men det er også det topprofessionelle valg til den rutinerede sportsmand eller -kvinde. Derudover er mærkets helt store styrke, at det forener funktionalitet med fashion, hvilket gør, at man kan bruge produkterne til meget mere end blot sport.

Klassiske grundprodukter møder tidens tand

Der er flere grunde til, at man dyrker motion. Først og fremmest er det godt for helbredet, og derudover er det sjovt. Samtidig er der også gået mode i sport, hvilket også ses på mange af de største sportsstjerner i verden. Tattoos, frisurer, make-up og lignende ting er blevet en vigtig del af udsmykningen på sportsbanen. Og netop her falder New Balance helt naturligt ind i de moderigtige sportsmiljøer grundet det store fokus på design. Mærket er altid lig med skarptsskårede linjer og dynamiske former, der udstråler sundhed, fart over feltet samt masser af sporty casualness. Hvad enten det drejer sig om sko eller tøj, så sidder pasformen altid lige i skabet. Det er også utrolig vigtigt, da alle produkterne er designet til sportsbrug, hvor komfort og fleksibilitet er nogle af nøgleordene. Man ser også New Balance overalt i gadebilledet, hvor sportssko og træningstøj fungerer som et casual alternativ til sportsbanens ambitiøse træningstimer. Sneakers, hættetrøjer, jakker, joggingpants og meget andet er råt og lækkert, hvad enten man er teenager, voksen eller ældre.

Find din indre sportsmotivation frem med New Balance! Her får du sportsmærket, der gør en forskel på dine performances. Det er også mærket, der gør dig glad og tilfreds rent modemæssigt, da det hele er designet med tidens cool trends in mente. Samtidig får du et brand med over 110 års erfaring, hvilket kan ses og mærkes på hvert eneste produkt. Kvalitet og ekspertise fornægter sig ikke, hvilket dette amerikanske mærke er et levende bevis på. En del af produktionen foregår stadig i hjemlandet, hvilket er ret unikt i disse outsourcing-tider. New Balance er populært som altid takket være det enorme farveudvalg, de ergonomiske pasformer, den høje kvalitet samt den fantastiske komfort. Og når der skal shoppes NB, så er du altid velkommen her på Zalando!