Beauty

Populære filtre
17.683 varer

Naturlig skønhed fra top til tå

Skønhed er mere end bare udseende. Det er følelsen af at have givet dig selv og din krop en god og kærlig behandling. Det er dét, du udstråler, når du har investeret tid og omsorg i dig.

Vegansk hudpleje betyder ren, smuk hud og samvittighed

Vi kan næsten ikke få armene ned over, at der findes så mange lækre og tilgængelige veganske produkter på markedet! Dyrevelfærd er blevet en betydningsfuld faktor i skønhedsindustrien og heldigvis for dét. Og vil du høre det allerbedste? Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteten, sortimentet eller funktionaliteten af dine produkter. Du kan bare nyde de skønne, naturlige ingredienser med ren samvittighed.

Dit ansigt er et godt sted at starte, uanset om du mest er til en nem og ligetil ready-set-go hudplejerutine, eller om hudpleje for dig er et vigtigt dagligt ritual, som giver dig energi om morgenen og ro om aftenen.

Her er vores top tre go-to skønhedstips til din hudpleje: 

  • En effektiv toner, der mindsker porer i huden: Når du tilføjer en toner til din rutine, bidrager den til, at din ansigtshud fremstår ensartet og glat. Den fungerer som sidste skridt, når du vasker og renser dit ansigt, og er god til at fjerne de sidste døde hudceller og rester af makeup. En tonic kan også være specielt hjælpsom, hvis du døjer med fedtet hud.
  • Reducér de mørke rande om øjnene: Det gør en kæmpe forskel for det friske look, at de lumske, mørke cirkler får en kærlig behandling. Du kan vælge et serum i creme- eller dråbeform og påføre det som en del af din skønhedsrutine. Har du lyst til at gå all-in, kan du også bruge eye patches, som du sætter fast på huden omkring øjet og lader virke i 10 minutter. Så kan du passende sætte morgenkaffen over imens.
  • Fugt, fugt...og mere fugt: Din hud har brug for fugt for at stråle og gløde, og er nødvendigt for at du får den bedste effekt af eventuel makeup. Din hudtype er afgørende for, hvilken slags creme der vil virke bedst for dig. Har du tendens til tør hud, kan du for eksempel vælge en creme frem for en lotion. Nu tænker du måske, om der overhovedet er forskel? Det er der. En creme indeholder mindre vand og har højere fedtindhold end en lotion. Derfor er den bedre egnet til tørre hudområder. Husk også at drikke godt med vand, så din hud fugtes indefra.

Vi elsker dine krøller, og det kan du også roligt gøre

Hører du også til generationen, som med svedende (og af og til svedne) hænder har stået foran spejlet med glattejernet, så kan du godt lægge udstyret på hylden og begynde at glæde dig, for nu er krøllernes tid kommet! Hvad enten dine lokker falder i lange, bløde bølger eller rammer dit ansigt ind med korte, kække sving, så er det nu, de skal ud og luftes.

Dit hår og dine krøller vil få masser af opmærksomhed, når du gør dem til en integreret del af dit look. Derfor har de og du fortjent, at de tager sig ud fra deres allerbedste side. Der findes forskellige typer hårplejeprodukter, du kan bruge. Enhårkur kan give et boost af vitalitet og friskhed til håret, og de findes i et utal af varianter. Nogle er særligt udviklede til krøllet hår, andre er mere allround. Hårkure fås både i en cremeagtig konsistens, som skal krammes ind i håret, og i flydende form, der påføres lidt ligesom shampoo. Kan du godt lide tanken om at udnytte tiden, mens du sover? Bare rolig. Hårkure findes også som leave-in, der ikke skal renses ud, men bare have lov at sidde og gøre gode ting for dig, mens du får din skønhedssøvn.

Her er tre trendy skønhedstips, der er lige til at gå til for dig og dine krøller:

Den hurtige: Skønhed behøver ikke være svært. Kør den helt enkle stil og brug blot et hårbånd til at holde håret på plads. Især god til de morgener, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

Den spændende: Du kan flette perler ind i nogle af de krøllede lokker. Find din favorit blandt store, små, kulørte og plain. Det er en skøn mulighed for at skabe din helt egen stil.

Den fyldige: Det skal være STORT! Giv krøllerne masser af volumen og fylde, hvad enten du bærer dem oppe eller nede.

Den rette børste maksimerer dit hårs potentiale

Måske er det ikke noget, du har givet så meget opmærksomhed før. Måske har du haft den samme børste siden konfirmationsalderen, fordi why not; den virker jo endnu. Menden rette børste til dit hår kan have stor betydning for din hårpleje og dit hårs velbefindende i det hele taget.

  • En børste med en kombination af lange og korte børstehår er for eksempel god til langt hår og hår, som har tendens til at blive filtret. En måde at skåne dit hår og undgå for meget hårtab ved børstning er at vælge sådan en model. Den kan også være med til at fordele dit hårs naturlige fedt fra området omkring hovedbunden og hårrødderne og helt ud til spidserne. Og let's face it: Der er ikke meget, der siger skønhed som hår, der er skinnende og glansfuldt fra ende til anden.
  • En rundbørste kan være lige dét, du står og mangler til dit korte hår. Rundingen på børsten kan give fylde, liv og bølger, især hvis du kombinerer den med brug af føntørrer. En rundbørste fås med forskellige størrelser på børstehovedet. Hovedreglen er, at jo større diameter på børstehovedet, jo større bølger kan du opnå i håret. Du kan også bruge en rundbørste til at give dit pandehår en blød kurve. Det er ultrafeminint og leder tankerne hen på 50'ernes divaer – og deres skønhedstips vil vi gerne lære noget af!