CC Cream

Populære filtre
29 varer

Hudpleje og makeup i en samlet CC-creme

En CC-creme leverer effektiv hudpleje og makeup i en lille og let pakke. Den populære creme byder nemlig på både fugtighedsgivende og plejende egenskaber samt en hurtig og vedvarende dækkeevne. Det er i bund og grund en tynd concealer, der skånsomt plejer din hud, samtidig med den sikrer en jævn og naturlig finish.

Den sidstnævnte evne kommer måske heller ikke som den store overraskelse, da den mere eller mindre er afsløret i navnet. De to C’er dækker over ordene colour correction, hvilket betyder, at cremen er i stand til at korrigere din huds forskellige toner for at skabe et ensartet udtryk. Det indebærer blandt andet en reducering af rødme, mørke pletter og lignende. Du kan derfor med fordel vælge en CC-creme, hvis du foretrækker en tyndere form for foundation, der i særdeleshed er nem og hurtig at bruge på de travle dage.

Find CC-cremer til kvinder og til mænd

Makeup er ikke kun til damer, for det er derimod til enhver, der elsker at lege med sit look eller blot ønsker at bevare en naturlig og mat finish gennem en hektisk dag. Derfor vil du hos Zalando kunne vælge mellem moderne CC-cremer til kvinder såvel som til mænd. De mange produkter er ganske vist udviklet til forskellige hudtyper, men de leverer dog den samme kombination af pleje og diskret toning.

Disse vigtige og faste kerneegenskaber er resultatet af moderne formler, der består af en lang række effektive og skånsomme ingredienser. Heriblandt vil du opleve et hav af olier og ekstrakter, der for eksempel stammer fra frugter eller planter som aloe vera.

Skab en effektiv hudplejerutine med CC-creme

Det er altid rart med hudplejeprodukter, der kan tilbyde mere end en enkelt ting. Det er så sandelig det, en CC-creme kan, da her i store træk er tale om en ansigtscreme, der også besidder evnen til at korrigere og dække ujævnheder i huden. Den er af samme grund et godt valg, hvis du leder efter en nem måde at forenkle din daglige hudplejerutine på.

Den makeup-lignende creme kan nemlig sagtens bruges alene såvel som i fællesskab med andre beautyprodukter. Du kan kombinere den med en tykkere dagcreme for ekstra fugt eller yderligere foundation for en tættere dækkeevne. Naturligvis kan du også blot nøjes med at benytte en af de mange CC-cremer, da du i det varierede udvalg vil finde udgaver, som er ideelle til alt fra tør og træt til almindelig hud.