Jakkesæt til herrer

Populære filtre
734 varer
mogimike
mogimike
mogimike·

Moderne og stilrene jakkesæt til herrer

Stå knivskarpt i et herre jakkesæt. Dette ikoniske look er absolut tidløst og transcenderer trends og tendenser. Ligegyldigt om du har en forkærlighed for kontrasterende mønstre og farver, eller du hælder mere til de klassiske og rene silhuetter, er der et look til dig.

Hos Zalando finder du både de klassiske 3-pieces med vest, jakke og bukser samt de mere edgy designs og trendy farver. Vi har samlet et stærkt udvalg af jakkesæt til herrer, som har en holdning til, hvordan de klæder sig.

Jakkesættet hører ikke kun hjemme til de helt store formelle begivenheder, for de passer også perfekt til kontoret eller hangouts med vennerne. Fælles for alle vores modeller er deres høje kvalitet. Vi har nemlig udvalgt nogle af de mest populære jakkesæt fra nogle af de bedst kendte mærker på markedet.

Herre jakkesæt til alle anledninger

Herre jakkesættet passer perfekt til alle livets begivenheder. Hvis du altid vil have en stilsikker go-to ved hånden, er dette ikoniske look en perfekt tilføjelse til garderoben. Hvad end du er til de klassiske sorte, grå eller mørkeblå sæt, de nålestribede eller de mønstrede, så finder du en model, der matcher din stil lige her hos Zalando.

Det er svært at komme uden om, at du på et eller andet tidspunkt vil få glæde af at have et velsiddende jakkesæt i høj kvalitet ved hånden. Hos os finder du både fulde sæt i matchende farver og materialer, men du kan også vælge at mikse blazers, habitbukser og veste efter eget valg.

Hvis anledningen er knapt så formel, kan du matche et par velsiddende habitbukser med din yndlingsskjorte og et par nypudsede sko. Giv dette afslappede kontor-look ekstra kant ved at kombinere det med en vest og et bælte i samme nuance som din sko.

Sådan styler du dit jakkesæt

Et jakkesæt til herrer passer perfekt til stilrene og enkle accessories som ure, manchetknapper og slipsenåle. Har du noget tilbehør, du bare elsker at have på, kan du vælge et jakkesæt, som matcher stilen.

Lad dit nye ur tage al opmærksomheden med et mere stilrent og afdæmpet jakkesæt i mat materiale. Hvis det er dit outfit, som skal have opmærksomheden, kan du vælge designs i skarpe farver eller skinnende materialer.

Hvilken anledning skal du bruge et jakkesæt til? Nogle looks passer bedst til kontoret, hvor andre er mere til de formelle anledninger. Ligegyldigt hvad dit liv byder på, har vi et jakkesæt til netop denne anledning hos Zalando.