For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.×
ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKERGratis levering & retur100 DAGES RETURRET

Ventetøj

Stilfuld mave: looks til kommende mødre

Shop hele udvalget

Sæsonens must-haves

Udforsk

Happy Babymoon !

Stilheden før stormen, og en lille ferie inden den lille baby er født. Vi mener, at en afslapning inden familieforøgelsen er et must. Udforsk vores skønne getaway looks, og nyd solstrålerne.

Udforsk

Find dit perfekte look

Business Class

Udforsk

Bliv komfortabelt og moderigtigt klædt på i det rette ventetøj

Fordi maven vokser, behøver man ikke at gå ned på personlige looks. Graviditetstøj er netop opfundet, for at gøre alle kommende mødre glade og tilfredse. Det gælder både komfort- og modemæssigt, da tøjet er fremstillet med den voksende mave for øje. Det betyder ekstra plads til mave, barm og bagdel – ja, til hele kroppen. Uanset hvor godt man holder sig i form undervejs, så skal der nye forsyninger til i garderoben. Det sørger udvalget med ventetøj for, så det bliver en god oplevelse at komme igennem de ni måneder. Det naturlige og biologiske kan vi ikke ændre på, og de ekstra kilo er blot et sundhedstegn på, at den lille vokser, som ugerne går. Men når det kommer til valg af tøj, så er du fuldstændig herre over, hvad du vil gå i, når du venter en skøn lille guldklump. Kollektionerne med graviditetstøj giver dig nemlig alle muligheder for at se godt ud i alle månederne, da størrelsesskalaen spænder lige fra de små varianter og op til plus size.

Graviditetstøj – til alle runde maver, uanset form og størrelse

Det er meget forskelligt, hvor stor man bliver under graviditeten. Men det skal du ikke tænke på. Her på Zalando byder vi nemlig på lækkert ventetøj i alle størrelser. Selv på de hårdeste dage giver det et ekstra kick at iklæde sig noget specialdesignet tøj, hvor komfort og pasform er i højsædet. Derudover er det helt store pluspoint, at de mange forskellige mærker naturligvis også går op i designet, så du får noget ventetøj, der samtidig holder dig moderigtig klædt på - med fokus på den fine bule på maven. Du kan sagtens gå i dine elskede jeans gennem graviditeten, for vi byder nemlig på masser af designs med støtte over eller under maven. Kjoler og hverdagstøj finder du også, og det samme gælder ammetøj med funktionelle detaljer. Dermed er din beklædning under graviditeten sikret på alle mulige måder med Zalando ved din side.

Vis mindre