Guide fra 9 til 5

En dag i en kommende moderne mors liv.

Vær med til at favne moderskabets modige rejse, hvilket resulterer i en plejepakke, der er skræddersyet til dine unikke behov.

Morgenrutine

Udvalg af nattøj og basis til hjemmehygge

Få styr på morgenrutinen med alsidigt nattøj og hjemmetøj til kommende mødre.Få styr på morgenrutinen med alsidigt nattøj og hjemmetøj til kommende mødre.
Morgenrutine

På med tøjet-rutine

Essentielt graviditetsundertøj

Føl dig selvsikker med fine blonder og stærke detaljer, som venter på dig om morgenen.Føl dig selvsikker med fine blonder og stærke detaljer, som venter på dig om morgenen.
På med tøjet-rutine

Arbejds-outfit

Tøjet til kommende boss-mødre

Tag styringen i graviditetstøj med stil, selvtillid og professionalisme.Tag styringen i graviditetstøj med stil, selvtillid og professionalisme.
Arbejds-outfit

Få sved på panden

Træningstøj til kommende mødre

Til de frygtløse mødre: Træn i vores funktionelle sportstøj, der holder dig i gang.Til de frygtløse mødre: Træn i vores funktionelle sportstøj, der holder dig i gang.
Få sved på panden

Graviditetsmode

Der er ingen grund til at vente med at vælge dit ventetøj

Er du gravid, kan du sikkert engang imellem komme til at tænke: ”Nu må den baby gerne snart komme” – og det forstår vi godt. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med den del, men vi kan sørge for, at du kommer så godt gennem din graviditet som muligt med noget lækkert og komfortabelt ventetøj.

Og det bedste er, at du ikke behøver at gå på kompromis med din sædvanlige stil, mens du venter på at byde den lille ny velkommen. Hos Zalando kan du nemlig finde alt det graviditetstøj, du har brug for, uanset om det er til afslappende hygge derhjemme i sofaen, eller når du skal ligne en million til en festlig aften.

For selv om vi mener, at alle gravide kvinder er smukke, ved vi også, at alle nogle gange kan have behov for at være den bedste version af dem selv.

Gå på jagt efter stilfuldt graviditetstøj hos Zalando

Det betyder blandt andet, at vi har et stort udvalg af kjoler, som du uden problemer kan have på til hverdag, eller når det fine selskab kalder.

Men du har naturligvis også masser af muligheder for at sammensætte et sæt bestående af flotte skjorter, bluser, T-shirts, bukser, jeans, nederdele etc. i mange forskellige design og farver. Det styrer du helt selv. Vores mål er kun, at du altid skal føle dig veltilpas i tøj med det rette look og pasform.

Vær aktiv under din graviditet med godt ventetøj

Der kan nemt blive brug for en helt ny kollektion i garderobeskabet, når maven begynder at vokse. Men tøjet skal selvfølgelig ikke kun se godt ud. Det skal også være funktionelt, lige meget hvad du skal bruge det til.

Hvis du i forvejen lever en aktiv livsstil, er der selvfølgelig ikke nogen grund til at ligge på den lade side under din graviditet. Når bare du er opmærksom på dig selv og undgår ubehag, og har snakket med din læge først, er det kun sundt for dig og dit barn, at du får noget motion.

Vil du gerne fortsætte med at være aktiv med en voksende mave, har vi både sportstøj til dig, der elsker en god og lang gåtur, og badetøj til dig, der foretrækker svømmehallen. Tøjet sørger for, at du hele tiden er komfortabel, mens du bevæger dig.

Vælg størrelse som du plejer

Når du skal finde tøj til din graviditet, kan det være nemt at tro, at du skal gå flere størrelser op. Men det er heldigvis nemt at vælge noget, der passer. Plejer du for eksempel at bruge trøjer og kjoler i størrelse medium, skal du således ofte bare blive ved med at kigge efter det velkendte ”M”, når det gælder ventetøj.

Det betyder dog ikke, at du aldrig kan have brug for en større størrelse, end du plejer. For der skal selvfølgelig være god plads til alt, og ingen graviditeter er ens. Men uanset hvad du har brug for, kan vi glæde dig med, at du kan finde det her hos Zalando.