Katalog

Populære filtre
6.038 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med stilrene designs, sportslig æstetik og rå ydelse har Puma for længst slået deres navn fast på både sports- og modescenen. Deres logo, den springende puma, associeres let med højt tempo og aktivitet. Deres slogan er ”Forever faster”, og det indkapsler godt og præcist, hvad Puma's ideologi er. De vil konstant udvide grænserne, og presse ydelsen til det yderste. Rekordholderen af hurtigste tid på 100 meter løb, og populært kaldet verdens hurtigste mand, Usain Bolt, løber i Puma sko, - det siger lidt om ambitionsniveauet. Stilistisk har brandet et fedt vintageudtryk, som spiller på designkultur fra navnlig 70'erne. Det kommer særligt til udtryk i deres valg af stærke retrofarver og traditionelle fonte. Dog er brandet ingenlunde ensidigt. Der er også eksperimenterende og designs imellem. Der er sikkert også noget for dig i dette sortiment, for kataloget byder på sportstøj i alverdens afskygninger til både mænd, kvinder og børn. Alt sammen i god kvalitet, med flot, visuel æstetik og høj ydeevne.

Puma - Rå ydelse og vintage-vibes

Du behøver ikke at være sportsudøver, for at kunne nyde godt af brandets lækre æstetik og store ekspertise. Tilfør din stil et sportsligt retro-pust, eller brug de lækre sweatpants til afslapning derhjemme. De er utrolig behagelige at have på, og er derfor velegnede til såvel træning som afslapning. Er du dedikeret sportsudøver, kan du sikkert få noget sportstøj, der passer til lige præcis din sportsgren og stil, i det omfattende katalog. Her er tøj, der er velegnet til alt, lige fra golf til fitness. Så giv din stil et frisk pust, om så det er på løbebanen eller i hverdagen, er op til dig. På Zalando.dk har vi samlet et bredt udvalg af det fedeste tøj fra Puma, og der er sikkert også noget lækkert tøj, der passer til din personlighed, garderobe og stil i det alsidige sortiment.

Puma – sportens mode

Den tyske sportsgigant Puma, der har hovedsæde i Tyskland, arbejder under sloganet ”for evigt hurtigere”, og denne vending samler og symboliserer brandets ideologi. De leverer nemlig sportstøj, der er udarbejdet med henblik på, at blive brugt, og de fornyer sig konstant, og stræber efter gang på gang at levere noget, der ydelsesmæssigt er en forbedring af deres forrige lancering. Og deres teknologi må virke, for blandt andet har Usain Bolt, indehaveren af verdensrekorden i 100 meter sprint, valgt at løbe i Puma sko. Så vil du løbe i de samme sko, som verdens hurtigste mand, så er Puma the way to go. Sortimentet er spækket med præstationsdygtigt løbetøj i verdensklasse, men rendyrket sportstøj er ikke det eneste, Puma har givet sig i kast med. Brandet har nemlig også designet en række casual tøj, som egner sig perfekt til dagligdagsbrug. Dog har Puma i disse tilfælde bevaret deres sportslige æstetik. Sportslig æstetik blandet med en ren, lækker vintage-følelse karakteriserer brandets hverdagstøj.

Puma - Verdens hurtigste brand

Sortimentet af lækkert tøj fra Puma spænder bredt, og indebærer både shorts, træningsbukser, T-shirts, sko, leggings, træningssæt, poloer, sports-bh'er og meget mere i et væld af forskellige designs og farver. I dette sortiment er der noget for de fleste, der nyder godt kvalitetsdesign og frisk, sportslig æstetik. Deres slogan tro har Puma lavet en kollaboration med Ferrari, og det er blevet til en serie af super lækkert tøj med en autentisk, italiensk ferrari-følelse over sig. Samarbejdet har kastet både sko, poloer og meget mere af sig, men måske mest iøjnefaldende er skoene, der er en blanding af casual sneakers og køresko, som vi kender dem fra motorsport. Disse sko er designet til at være utrolig lette og tynde, med henblik på at give køreren den bedst mulige manøvredygtighed og fornemmelse med pedalerne. Kan du lide at køre bil, så vil du sikkert elske at køre i disse sko, da de tillader dig at føle bilen langt bedre, samt giver dig mulighed for at optimere dit koblingsarbejde til det yderste. Puma er en af de helt store spillere på markedet inden for mange forskellige sportsgrene, så med tøj fra dette brand kan du blive optimalt klædt på til lige præcis din sportsgren, - også hvis din foretrukne sportsgren er sofahængeri foran flimmeren, for træningsbukserne i sortimentet er utrolig behagelige, og kan med fordel bruges til såvel afslapning som idræt.