Populære filtre
1.144 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Samsøe & Samsøe har først og fremmest fokus på de skandinaviske modeelskere, som sætter pris på balance mellem arbejde og familieliv. Derudover er der også fokus på aktiv livsstil og at være god mod naturen. Tøjet er designet til, at du kan have samme luksuriøse outfit på til hverdag, når du skal køre børnene i skole, videre til vigtige forretningsmøder og måske også afterwork med kollegaerne. Det er rene, effortless, demokratiske looks, som passer perfekt til den nordiske livsstil.

Den vilde Samsøe & Samsøe-modeblanding

Samsøe & Samsøe er kendt for sine stærke basismodeller, som er et must i både mænd og kvinders garderobe, men der er meget mere bag gardinet. Udvalget er en god blanding af en neutral farvepalet, som pludselig afbrydes af farveeksplosioner. Inspirationen kommer blandt andet af længsel efter rejser, og at man ikke føler sig bundet af forskelige kulturer. Danskerne følger også den aktive mode, hvor sportstøj bliver til streetwear. Den rå natur er også blandet ind i sortimentet, som er inspireret af hiking og trekking. Du kan desuden finde en blanding af futuristisk teknologi som møder nostalgisk retro.

Gå efter striber og karrygul inspiration

Mens sort altid er et sikkert valg, så skal du gå i den stik modsatte retning med gult tøj i år. Brændt karry er en genganger i sortimentet med dunjakker, feminine etuikjoler og blonde bluser med skønne detaljer. Derudover sørger det nordiske brand også for fodtøjet med sneakers, ankelstøvler og støvletter. Striber er den klassiske mode, som mærket fra det københavnske latinerkvarter dominerer i det danske modebilede. Du kan mikse striber af forskellige typer, som er både lodrette og vandrette. Derudover hjælper denne form for print dig med at skabe kurver med striber på skrå, eller længde med en lang nederdel med lodrette striber.

Samsøe & Samsøe gør dit look personligt

Det kan gøres ret enkelt, hvis man har de rette designmæssige kvaliteter og skills – det med at skabe individuelle looks kan Samsøe & Samsøe i den grad. De har nemlig skabt en enkel og letgenkendelig stil, der passer perfekt ind i de nordiske stilarter. Signaturen skinner især igennem på de skarptskårede snit, der ofte har store halsudskæringer, samt kantede og ranke silhuetter. Det er mode, som er hot for evig med deres kunstneriske og skulpturelle former, der passer perfekt ind i en stilbevidst, kulturel, akademisk, urban og sporty-dynamisk designstil. Her får du nemlig den nyeste mode til storbyens borgere, som opholder sig væk fra hjemmet det meste af tiden. Og her passer tøjet fra Samsøe & Samsøe perfekt ind med deres tidløshed, der kan bæres til alle anledninger og aftaler.

Et nutidigt mærke med en klassisk fremtoning

Er du til enkle helfarver i store udtryk, så er Samsøe & Samsøe et oplagt bud på dit fremtidige mærke, hvis ikke du allerede er faldet for den rå og minimalistiske stil. Det er klassisk dansk mode, hvor man altid læner sig op ad en stilsikker originalitet, som så opgraderes med lækre detaljer og nye snit. Inspirationen finder man især internt i designstudiet, hvor dygtige tegnere og håndværkere skaber egne trends. De uniform-lignende former ses også tydeligt på meget af tøjet, hvor længde er et meget anvendt virkemiddel, når din figur skal forlænges visuelt. Det er alt fra lange frakker og parkaer til rummelige T-shirts og sweatshirts. Det er også sofistikerede rullekravetrøjer, lækkert strik, rå jeans, blonder, sporty toppe samt fodtøj og tilbehør.

Ønsker du at passe ind i tidens club-miljø, universitetsliv, storbyens trummerum, festivaler, cafe-dage, catwalks – og ja, alle de andre ting, som unge modebevidste folk nu laver og lever i, så er Samsøe & Samsøe mærket, der klæder dig på til alt i din egen personlige sammensætning. Det er tøj, der i sig selv ikke kræver megen pynt, for udskæringer og luksuriøse tekstiler står utrolig smukt for sig selv. Her får du minimalisme, grunge-rock-looks og sporty urbanness i ét og samme udtryk. Det er stilrene snit og tøjfacader tilsat ganske få virkemidler i form af tidens hotteste detaljer som lynlåse, en stor knap, en skarpskåret krave, en helt særblandet farve eller andre unikke finesser. Samsøe & Samsøe har så meget at byde på, så klik løs i udvalget her på Zalando.