Populære filtre
1.311 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Samsøe & Samsøe gør dit look personligt

Det kan gøres ret enkelt, hvis man har de rette designmæssige kvaliteter og skills – det med at skabe individuelle looks kan Samsøe & Samsøe i den grad. De har nemlig skabt en enkel og letgenkendelig stil, der passer perfekt ind i de nordiske stilarter. Signaturen skinner især igennem på de skarptskårede snit, der ofte har store halsudskæringer, samt kantede og ranke silhuetter. Det er mode, som er hot for evig med deres kunstneriske og skulpturelle former, der passer perfekt ind i en stilbevidst, kulturel, akademisk, urban og sporty-dynamisk designstil. Her får du nemlig den nyeste mode til storbyens borgere, som opholder sig væk fra hjemmet det meste af tiden. Og her passer tøjet fra Samsøe & Samsøe perfekt ind med deres tidløshed, der kan bæres til alle anledninger og aftaler.

Et nutidigt mærke med en klassisk fremtoning

Er du til enkle helfarver i store udtryk, så er Samsøe & Samsøe et oplagt bud på dit fremtidige mærke, hvis ikke du allerede er faldet for den rå og minimalistiske stil. Det er klassisk dansk mode, hvor man altid læner sig op ad en stilsikker originalitet, som så opgraderes med lækre detaljer og nye snit. Inspirationen finder man især internt i designstudiet, hvor dygtige tegnere og håndværkere skaber egne trends. De uniform-lignende former ses også tydeligt på meget af tøjet, hvor længde er et meget anvendt virkemiddel, når din figur skal forlænges visuelt. Det er alt fra lange frakker og parkaer til rummelige T-shirts og sweatshirts. Det er også sofistikerede rullekravetrøjer, lækkert strik, rå jeans, blonder, sporty toppe samt fodtøj og tilbehør.

Ønsker du at passe ind i tidens club-miljø, universitetsliv, storbyens trummerum, festivaler, cafe-dage, catwalks – og ja, alle de andre ting, som unge modebevidste folk nu laver og lever i, så er Samsøe & Samsøe mærket, der klæder dig på til alt i din egen personlige sammensætning. Det er tøj, der i sig selv ikke kræver megen pynt, for udskæringer og luksuriøse tekstiler står utrolig smukt for sig selv. Her får du minimalisme, grunge-rock-looks og sporty urbanness i ét og samme udtryk. Det er stilrene snit og tøjfacader tilsat ganske få virkemidler i form af tidens hotteste detaljer som lynlåse, en stor knap, en skarpskåret krave, en helt særblandet farve eller andre unikke finesser. Samsøe & Samsøe har så meget at byde på, så klik løs i udvalget her på Zalando.