Highlighter

Populære filtre
210 varer

Fremhæv dine forcer med highlighter

Marker dine fortrin med highlighter fra Zalando. Dette makeup-produkt er designet til at hjælpe dig på vej, når du vil fremme dine forcer og gøre lidt ekstra ud af det. Påfør makeup-produktet på det område, du ønsker at fremhæve og lad magien finde sted. Du er smuk. Lad din makeup betone det faktum.

Eksempelvis kan du med fordel påføre produktet på dine kindben eller i midten af panden eller hagen. Området omkring øjnene kan også kalde på lidt highlighter. Især øjenkrogen og området lige under dine bryn kan være gode steder at påføre makeuppen. Har du en top på, som viser den øvre del af din krop, kan du overveje at påføre makeuppen på dine skuldre og kraveben. Det giver en flot effekt.

Highlighter lysner og giver et lækkert shine, som passer til både hverdag og finere anledninger. Din hud vil få et sundt, indbydende look og en skinnende glød. Mange af produkterne indeholder endda lysreflekterende partikler for en ekstra skinnende effekt.

Sådan bruger du de bedste highlightere

Når du er på udkig efter din næste highlighter, er det en god idé at tage udgangspunkt i din huds nuancer samt i det område, du ønsker at benytte produktet. En mat udgave er god til at mindske mørke rander under øjnene og lysne området omkring øjnene, mens en udgave med shimmer giver glød til eksempelvis kindben eller kraveben.

Lyse nuancer i huden harmonerer i høj grad med de mere kolde farver og en flot lyserød eller pink, mens en lidt varmere nuance i huden matcher en rosa eller ferskenfarvet highlighter. Bronze og gyldne toner er et smaddergodt match til mørkere nuancer i huden.

Du vil opdage, at highlighter findes i mange udgaver og teksturer. Det kan være noget af en smagssag at finde frem til lige netop den udgave, du foretrækker. En flydende udgave kan være at foretrække, hvis din hud har tendens til at tørre ud, mens pudderudgaverne kan være gode, hvis din hud er meget fugtig eller fedtet.

Dyrk det gode indhold

Hos Zalando går vi op i indholdet af dine produkter. Derfor er vores makeup sammensat af gode ingredienser, som værner om din hud og hjælper dig på vej til et sundt look. Under hvert enkelt af vores produkter kan du orientere dig om det præcise indhold. Flere af vores makeup-produkter er veganske, hvilket vil sige, at de er fri for animalske ingredienser. Vi tror på fuld synlighed i alt, hvad vi gør.