1.459 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tasker, punge, kjoler, skjorter, toppe, badedragter, sko... mærket MICHAEL Michael Kors byder på et stort udvalg af luskuriøse og stilfulde designs for enhver smag. Du ved sikkert, at æstetikken ligger i detaljen, så vi har lavet en lille guide med de små ting, du kan bruge til at krydre dit outfit med.

#LookUpgrade med MICHAEL Michael Kors

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world." Vi ville dog tilføje tasker til Marilyn Monroes citat, da de er lige så vigtige for en kvinde. Håndtaske, skuldertaske eller clutch: Det er nemlig det speciele item i din garderobe, der samler alle dine værdigenstande og du ikke kan leve uden. Så invester i en universal og klassisk taske, der matcher din personlige stil og kan bæres sæson efter sæson. Kombinér en af de lækre lædertasker med både klassisk og casual tøj, og skab et million-look på et splitsekund. Ikke nogen dårlig tanke, vel?

De perfekte sko til dit outfit

Sko er også et key item for dit look. Derfor er et par klassiske højhælede sko et must til din garderobe, uanset om du er den feminine type eller ikke. Din bedste vens bryllup, barnedåb, date eller jobbinterview – i enhver kvindes liv findes der særlige lejligheder, hvor man behøver stilfulde stiletter. Det er investeringen værd at få fat i et par stiletter af god kvalitet, der sidder perfekt på dine fødder! Sats på klassiske pumps, der kan tilføje et eksklusivt og elegant touch til dit outfit og kombinér dem med en lækker cocktailkjole eller et stilfuldt jumpsuit. Lækre sko til hverdagsbrug er også et vigtigt element i garderoben. Prøv for eksempel et par ballerinasko for en casual chic stil, der løser det daglige problem med hvilke sko, der passer til dit outfit!

Gå ikke glip af