Herreure

Populære filtre
2.999 varer

Når du leder efter herreure, ønsker du naturligvis et stort udvalg af mærker, materialer og former. Her finder du virkelig noget for enhver smag, og vi er sikre på, at du finder det helt rigtige ur, der passer til dig og din stil.

Designer herreure til den moderne mand

Hvad enten du er til BOSS, Tommy Hilfiger, Michael Kors eller Skagen ure, finder du dem hos os. Vores sortiment dækker alle de kendte urdesignere, og skal du finde nye herreure, finder du dem her. Vi elsker de rustikke ure fra Tommy Hilfiger, de elegante designs fra Emporio Armani og de sjove ure til mænd fra adidas Originals. Shop bare løs – dagens moderne mand har flere ure i skuffen, så han kan skifte ur, alt efter om han skal på job, til træning eller til middag med kæresten eller konen. Med et nyt ur kan du understrege din stil og din personlighed og vise, at du har klasse og stil.

Kvalitet og gedigne materialer

Når du vælger ure til mænd, vil du være sikker på, at kvalitet og materialer er i top, og derfor vælger du de kendte mærker. Du er med på den nyeste mode og sætter en ære i, at dine outfits er med til at give dig personlighed og din helt egen stil. Derfor ved vi også, at du sætter kvalitet såvel som de nyeste trends lige højt. Du vil gerne skille dig ud, når du kommer rundt i verden, derfor passer dine ure både til jobbet og studiet, til en weekendtur med gutterne og en romantisk weekend med hende, du elsker. Dit nye ur skal kunne holde til lidt af hvert, være fremstillet i gode materialer og være af den bedste kvalitet.

Gå ikke glip af