Herreure

Populære filtre
3.020 varer

Veldesignede herreure til enhver mand

Når du er på jagt efter et herreur, er det vigtigt at du finder en model, som matcher din personlige stil. Uret skal være en forlængelse af dit look og afrunde dagens outfit. Er du på jagt efter det perfekte hverdagsur? Mangler du en mere prangende model til årets fester? Eller skal du opgradere din træning med et pratisk smart watch? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Zalando elsker vi nemlig accessories. Især de klassiske items som herreuret er en af vores absolutte favoritter. Vi har derfor gjort meget ud af at sammensætte et bredt og alsidigt sortiment til dig, som elsker kvalitetsmaterialer og sublimt design.

Er du til de klassiske ure med subtile designdetaljer og materialer i høj kvalitet, så kan du med fordel gå efter herreure fra nogle af de helt store brands. Gå efter materialer som rustfrit stål og naturfarver eller ægte læderremme, som kun bliver smukkere med tiden.

Sporty herreure til det aktive liv

Uret er ikke længere kun en accessorie. Det kan også være en praktisk og smart forlængelse af din aktive livsstil. Hos Zalando kan du også shoppe sporty herreure i skarpe pangfarver, som lader dig tracke din tid direkte på urskiven.

Hvis du vil nørde dine fremskridt ned til mindste detalje, kan du selvfølgeligt vælge et af de lækre smartwatches. De kan kobles op til din telefon og er perfekt til løberen, cyklisten og fitnessentusiasten, som vil have mest muligt ud af træningen.

Vi har både de klassiske kronografure samt designs med digitalt display. Hos Zalando vægter vi kvalitet og design højt, hvorfor vores sortiment er nøje udvalgt. Du kan derfor trygt forelske dig i et af vores smukke og praktiske herreure.

Herreure til den stilbevidste mand

Har din garderobe en forkærlighed for street style og activewear? Rund dit sporty look af med et farverigt digital- eller analogur. Sportsmodellerne er lavet til bevægelse, hvorfor du finder både vandtætte og rustfri modeller.

Er du mere til det minimale og subtile? Så vil du elske mekaniske ure. Disse urværk holder mange år frem, så hvis du elsker ét ur til alle formål, så er denne urtype for dig. Gå gerne efter mekaniske ure med udskiftelig rem. Det gør det nemt selv at skifte remmen, når det er tid til fornyelse.

Vores udvalg af herreure er stort, fordi ikke to mænd er ens. Fra de innovative smart watches i skarpe farver til det klassiske kronografurværk med buet glas og naturmaterialer. Vi har dit nye herreur.