Sko, tøj og accessories fra Vila

Filter (1)

3,215 varer

Giv dit klædeskab lidt ekstra ynde med Vila. Det danske brand overrasker med dristige snit og klassiske, elegante detaljer, der vil skabe blikfang i enhver garderobe. Deres skandinaviske look med skarpe kanter bliver perfekt afsluttet med godt håndværk og moderne trends. Deres items er det perfekte udgangspunkt, hvis du er på jagt efter en feminin og trendy stil.

Vila – til en klassisk skandinavisk stil

Dyk ned i udvalget, der giver dig items til alle årstider og alle begivenheder. Lige fra den varme vinterfrakke til den store maxikjole – her kan du fylde klædeskabet med stil og mode. Vila repræsenterer den skandinaviske og nordiske minimalisme helt perfekt med deres rene helfarver, der især kendetegner deres items. Den store silhuet er et bærende element, som altid er et hit i garderoben. Den lange sorte frakke er en klassiker, som du kan bære sæson efter sæson. Bær den med et par læder støvletter for et feminint look eller giv dit outfit kant med et par rå bikerboots og et par læderhandsker.

Feminine og trendy detaljer

Smukke draperinger og dybe udskæringer, der understreger den feminine silhuet er ikke til at tage fejl af. Dette danske brand formår at understrege en feminin stil, der stadig er trendy og moderne. Den lyse skjortebluse i løs facon giver et sødt touch til dit look. Før stilen videre med en stram blyantnederdel eller tilsæt et par skinny jeans for at give dit look kontrast og kant. Med Vilas udvalg er der næsten ingen grænser. Deres udvalg er gennemtænkt, veludført og umådeligt svært at modstå. Du kan sammensætte alle deres items på kryds og tværs. Vælg den sorte kjole, og style den til hverdag med en blazer eller til byturen med et par stiletter – det er helt op til dig.

Gå ikke glip af